جزییاتی از بازگشت پرقدرت مبین برای تامین نیازهای یوتیلیتی پتروشیمی‌ها

  4050617051

جزییاتی از بازگشت پرقدرت مبین برای تامین نیازهای یوتیلیتی پتروشیمی‌های عسلویه بعد از حمله دشمن منتشر شد.

جزییاتی از بازگشت پرقدرت مبین برای تامین نیازهای یوتیلیتی پتروشیمی‌ها

شرکت مبین انرژی خلیج‌فارس با انتشار اطلاعیه‌ای در کدال آخرین وضعیت خود پس از حمله دشمن آمریکایی - صهیونی به این مجتمع را اعلام کرد و خبر داد که ظرفیت عملیاتی این شرکت به 60 درصد در مردادماه ارتقا یافته است.

در این افشای اطلاعات بااهمیت الف آمده است: از تاریخ 9 اردیبهشت‌ماه با در مدار قرارگرفتن فاز یک شرکت پتروشیمی پردیس و بعضی از شرکت‌ها تا پایان اردیبهشت‌ماه، با ظرفیتی حدود 16 درصد، خردادماه با ظرفیتی حدود 50 درصد، تیر و مردادماه با ظرفیتی حدود 60 درصد، عملیاتی شده است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین