آخرین وضعیت پرونده تتلو از زبان سخنگوی قوه قضائیه

  4040925061 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص آخرین وضعیت پرونده امیرحسین مقصودلو توضیح داد.

آخرین وضعیت پرونده تتلو از زبان سخنگوی قوه قضائیه

به گزارش فارس: اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در خصوص آخرین وضعیت پرونده امیرحسین مقصودلو، معروف به تتلو، اعلام کرد که توبه این فرد در حال بررسی است و گزارش شده که وی توبه کرده است. در صورتی که این موضوع احراز شود، تصمیم جدیدی در پرونده وی اتخاذ خواهد شد، در غیر این صورت، با توجه به محکومیت پیشین، دوران محکومیت خود را طی خواهد کرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۹۱۵۱۹۱۳:۵۰:۵۹ ۱۴۰۴/۹/۲۵
این گونه اخبار دیگر هیچ جایگاهی در بین مردم ندارد. حتی اگر تتلو را اعدام کنید هیچ کس اعتراضی نخواهد کرد که امکان دارد مثل بابک زنجانی بیرون بیاید.
ناشناس۴۰۹۱۵۵۵۱۴:۰۶:۵۲ ۱۴۰۴/۹/۲۵
پس اعدام چی شد؟
مثبت نگر۴۰۹۱۹۸۵۲۲:۰۹:۰۱ ۱۴۰۴/۹/۲۵
من تا حالا فکر می کردم توبه پذیر خداست...حالا شما چطور می خواید بفهمید تو مغز این اقا چه خبره؟والا کوتاه بیاید بیشتر از این اسباب مضحکه مردم رو جور نکنید.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین