فرانسه: سند راهبرد امنیت ملی آمریکا یک شفاف‌سازی بی‌رحمانه از ایدئولوژی این کشور است

  4040919001

یک مقام ارشد دولت فرانسه سه‌شنبه اعلام کرد که سند راهبرد امنیت ملی آمریکا "شفاف‌سازی بشدت بی‌رحمانه» درباره موضع ایدئولوژیک واشنگتن است و اروپا در پاسخ به آن باید تسلیح مجدد خود را سرعت ببخشد.

فرانسه: سند راهبرد امنیت ملی آمریکا یک شفاف‌سازی بی‌رحمانه از ایدئولوژی این کشور است

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، آلیس روفو وزیر نیروهای مسلح فرانسه در نشستی با قانونگذاران مجمع ملی این کشور گفت: سند جدید راهبرد امنیت ملی آمریکا یک شفاف‌سازی به‌شدت بی‌رحمانه از موضع ایدئولوژیک ایالات متحده است.

وی افزود: ما در دنیای گوشتخوارها زندگی می‌کنیم. اروپا جزیره نیست و فقط زمانی مورد احترام قرار می‌گیرد که بداند چگونه به خودش احترام بگذارد.

روفو که در روزهای اخیر با مقام‌های وزارت دفاع و مسئولان امنیت ملی آمریکا در واشنگتن دیدار کرد، گفت که وی می‌دانست این سند موجب «بحث‌های» داخلی در دولت آمریکا خصوصا در مورد روسیه می‌شود.

روفو پیشتر معاون مشاور امنیت ملی امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه بود و اظهارات وی شدیدترین موضع‌گیری عمومی مقام‌های فرانسوی در مورد سند راهبرد امنیت ملی آمریکا به شمار می‌آید.

این سند که جمعه منتشر شد، به شدت از اروپا انتقاد کرده و هشدار داده است که این قاره با «محو تمدنی» روبرو است و آمریکا باید از «مقاومت» در داخل اروپا حمایت کند.

این راهبرد همچنین تصریح کرد که آمریکا از مخالفان ارزش‌های تحت رهبری اتحادیه اروپا، از جمله در مورد مهاجرت، حمایت خواهد کرد.

در سند راهبرد امنیت ملی آمریکا بدون آنکه روسیه دشمن خطاب قرار داده شود، بر پایان سریع خصومت‌ها در اوکراین تاکید و به عنوان یکی از منافع ایالات متحده برشمرده شده است. هدف چنین توافق صلحی بازگرداندن ثبات راهبردی با روسیه و تضمین بقای اوکراین به عنوان یک کشور پایدار توصیف شده است.

این سند رویکرد اروپا نسبت به روسیه را مورد انتقاد قرار داده و آن را نشانه‌ای از «فقدان اعتمادبه‌نفس راهبردی» در این قاره دانسته است. این سند اگرچه اشاره‌ای به مداخله نظامی روسیه در اوکراین و سیاست‌های مسکو ندارد، اما ادعا می‌کند که تنها ایالات متحده قادر است میان اروپا و روسیه تعادل برقرار کند و سطحی از ثبات استراتژیک را در اوراسیا ایجاد کند.

علاوه بر این، راهبرد جدید امنیت ملی آمریکا خواستار «بازتنظیم حضور نظامی جهانی ما برای مقابله با تهدیدهای فوری در نیمکره ما و دور شدن از عرصه‌هایی شده که اهمیت نسبی آنها برای امنیت ملی آمریکا در دهه‌ها یا سال‌های اخیر کاهش یافته است.»

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین