قالیباف: وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات نیست

  4040805075 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس مجلس گفت:‌ وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات و ضعف‌ها نیست،خروجی واقعی و قابل دفاع وفاق میان قوا، همین است که این تصمیمات مهم با کمترین هزینهٔ اجتماعی و اقتصادی، بدون مانع‌تراشی قوا برای یکدیگر و بدون سبقت‌گیری از هم برای تصاحب این نوع دستاوردها صورت می‌گیرد.

قالیباف: وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات نیست

به گزارش ایلنا؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

‌وفاق یعنی همراهی قوا برای اتخاذ تصمیمات درست، اما پر چالش؛ تصمیماتی همچون ورود بانک آینده به فرایند گزیر فقط با تصویب قانون یا صرفاً با پیگیری رسانه‌ای ممکن نیست بلکه حاصل اراده جمعی نیرو‌های تصمیم‌گیر است. هر مرحله از این تصمیم با عدم همراهی و اصرار یکی از قوا یا تعلل سطوح پایین‌تر، می‌توانست از مسیر درست خارج شود.

‌وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات و ضعف‌ها نیست، خروجی واقعی و قابل دفاع وفاق میان قوا، همین است که این تصمیمات مهم با کمترین هزینهٔ اجتماعی و اقتصادی، بدون مانع‌تراشی قوا برای یکدیگر و بدون سبقت‌گیری از هم برای تصاحب این نوع دستاورد‌ها صورت می‌گیرد تا در عمل و میدان واقعیت، نفع ملی تحقق یابد. امر ملی باید در هر شرایطی بر امر جناحی مقدم شود.

 

قالیباف: وفاق به معنی لاپوشانی اشتباهات نیست

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۵۳۴۰۵۱۶:۱۷:۱۰ ۱۴۰۴/۸/۵
اصلاح طلبان مدعی اصلاح گری هستند ولی تا حالا کسی اصلاح امور رو از این مدعیان ندیده فقط بلدن بگن بریم مذاکره کنیم بدیم بره
ناشناس۴۰۵۳۹۵۸۱۱:۱۰:۵۸ ۱۴۰۴/۸/۶
چیزی واسه دادن و رفتن مونده؟ پول و ذخایر کشور رو دزدان داخلی و برادران مقاومت خوردن منابع رو چینی های شریف و آبرو رو مسئولین باسواد و روسهای کبیر
ناشناس۴۰۵۳۴۱۸۱۶:۴۹:۰۱ ۱۴۰۴/۸/۵
آقای قالیباف این مطالب را اول به خودتان بگویید بعد به دیگران
ناشناس۴۰۵۳۴۴۵۱۷:۱۷:۲۷ ۱۴۰۴/۸/۵
آقای قالیباف خودشماطی این چند وقتی که یکی از مسئولین بودید چند قدم مثبت وبه ثمر نشسته برای این مملکت برداشته اید؟
ناشناس۴۰۵۳۵۶۷۲۰:۱۹:۴۸ ۱۴۰۴/۸/۵
استفاده رئیس مجلس از شبکه اجتماعی فیلتر شده و ممنوعه جزو اشتباهات نیست‌؟
ناشناس۴۰۵۳۶۱۵۲۲:۲۷:۱۷ ۱۴۰۴/۸/۵
خیر. ممنوعه ها فقط برای مردم است.
ناشناس۴۰۵۳۵۹۹۲۱:۴۹:۱۰ ۱۴۰۴/۸/۵
این اعمالی که در کشور ما انجام میشود و ما را به وضعیت فعلی رسانده نامش دیگر اشتباه نیست
زهرلا۴۰۵۳۶۳۳۲۳:۰۷:۴۷ ۱۴۰۴/۸/۵
بله همینطوره
ناشناس۴۰۵۳۸۲۸۰۸:۵۶:۳۴ ۱۴۰۴/۸/۶
تصمیمات مهم با کمترین هزینهٔ اجتماعی و اقتصادی، بدون مانع‌تراشی قوا برای یکدیگر ؟؟؟؟ نه خیر آقای قالیباف تا الان جلسه سران باعث شد که خیلی مسائل در مجلس نیاید و مجلس کنار زده شود و همچنین بدون دردسر هر کسی را استخدام کنند و حقوق نجومی بدهند، در کنارش شما ها هم کسی را داشتید در دولت جای کنید، این است نتیجه وفاق. چرا به مردم صادق نیستید.
yektanetتریبون

آخرین عناوین