علی‌آبادی: پاییز سختی در پیش خواهیم داشت

  4040703044 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر نیرو گفت: پاییز خیلی سختی را در پیش خواهیم داشت و امیدوارم شرایط کم آبی و بارندگی‌ها در زمستان جبران شود.

علی‌آبادی: پاییز سختی در پیش خواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی ظهر پنجشنبه در مراسم آبرسانی به ۷۰ روستای الیگودرز با اشاره به اینکه آب کالای مهمی است و بزرگترین چالش بشر آب است، اظهار داشت: کشور ایران شرایط بدتری در این حوزه دارد.

وی تصریح کرد: پاییز خیلی سختی را در پیش خواهیم داشت و امیدوارم شرایط کم آبی در زمستان جبران شود.

وزیر نیرو با بیان اینکه پیش بینی می‌شود که در زمستان شرایط بارندگی نرمال شود اما این کفایت نمی‌کند، گفت: اگر پنج سال بارندگی نرمال داشته باشیم، شاید این شرایط سخت جبران شود.

علی آبادی با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و مصرف بهینه آب، عنوان کرد: تولید را ما باید افزایش دهیم، اما باید صرفه جویی هم کنیم.

وی با بیان اینکه بنا شده که با ارائه گزارش نمایندگان و استاندار یک کار خوب در هر شهرستان انجام دهیم، گفت: امروز ۱۳۲ روستا در لر ستان آبرسانی شد، اما برنامه‌های گسترده در دست داریم.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه کار اصلی و مهم این است که سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط بخش خصوصی صورت گیرد، گفت: برنامه دولت چهاردهم این است که ایران را از گذشته آباد تر کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۳۰۸۹۵۱۹:۵۲:۵۲ ۱۴۰۴/۷/۳
لابد تابستان آسانی داشتیم
ناشناس۴۰۳۰۹۰۵۲۰:۱۳:۱۴ ۱۴۰۴/۷/۳
خسته نباشی دلاور
ناشناس۴۰۳۰۹۱۵۲۱:۵۴:۴۵ ۱۴۰۴/۷/۳
چی شد چی شد؟ مگه قرار نبود پاییز و زمستان سخت رو برای اروپا رقم بزنیم؟ حالا چه برق چه اب
ناشناس۴۰۳۰۹۱۷۲۲:۰۲:۴۱ ۱۴۰۴/۷/۳
مگر بهار و تابستان غیر سختی داشتیم؟
ناشناس۴۰۳۰۹۶۵۰۶:۳۸:۴۷ ۱۴۰۴/۷/۴
خدا بیامرزد آقای رئیسی رو
yektanetتریبون

آخرین عناوین