مرگ یا نمایش جدید؟

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4040608105 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار
مرگ یا نمایش جدید؟

در ساعات اخیر، هشتگِ "ترامپ مرده است" به نحو گسترده ای در شبکه های اجتماعی ترند شده است. غیبت چند روزه رئیس جمهور آمریکا و حاضر نشدن او جلوی چشم افکار عمومی و رسانه ها، گمانه‌زنی‌های مختلفی را در مورد سرنوشت احتمالی او به راه انداخته است. 

پُست عجیب کاخ سفید که تاکید کرده آمریکا با دعای مردم این کشور حفظ شده به همراه انتشار یک تصویر سیاه و سفید از رئیس جمهور آمریکا و همچنین قدیمی توصیف شدن خبر حضور ترامپ برای بازی در یک باشگاه گلف و البته لغو سفر وی به هند، همه و همه تکه های پازلی هستند که وقتی آن ها را کنار هم می گذاریم، غیبت رئیس جمهور آمریکا و واکاوی دلایل آن از اهمیت زیادی برخوردار می شود. با این همه، برخی نیز به طور خاص این گزاره را مطرح می کنند که هیچ بعید نیست رئیس جمهور آمریکا از این طریق، به دنبال یک بازی تبلیغاتی تازه باشد. در صورت صحت چنین فرضی او به طور خاص می تواند دو هدف محوری را نیز مد نظر داشته باشد.

اول اینکه ترامپ با چالش های جدی و عدیده ای در حوزه حکمرانی داخلی و سیاست خارجی آمریکا رو به رو است. چالش هایی که همچون دوره نخست حضورش در قدرت، با گذشت زمان، جدی و جدی تر می شوند. موضوعی که به صورت طبیعی سبب می شود سطح انتقادات به ویژه در حوزه داخلی، از رئیس جمهور آمریکا به نحو فزاینده ای اوج بگیرد. 

حال در این شرایط، برخی به طور خاص این گمانه زنی را مطرح می کنند که هیج بعید نیست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، از طریق جنجال جدیدِ غیب شدنش و طرح مسائل مختلف در این رابطه، به نوعی سعی داشته باشد تا افکار عمومی را از انتقادات علیه خود منحرف کند. به بیان ساده تر، ترامپ برای فرار از مشکلات، بار دیگر به شو و نمایش روی آورده است. 

مساله دوم اینکه برخی این گمانه زنی را مطرح می کنند که هیچ بعید نیست رئیس جمهور آمریکا در سایه یک جنجال نمایشی سعی داشته باشد یک اتفاق بزرگ تازه را رقم بزند. در این رابطه، عده ای به طور خاص تاکید دارند که باید هوشیار بود و از این مساله غافل نشد که امکان دارد رئیس جمهور آمریکا به دنبال یک اقدام تجاوزکارانه تازه باشد. از یاد نبریم که وی در جریان حمله به ایران نیز در همکاری نزدیک با رژیم اشغالگر قدس، فقط و فقط از ابزار نمایش استفاده کرد و ناجوانمردانه به کشورمان ضربه زد. حال به زعم حامیان تئوری مذکور، هیچ بعید نیست که اکنون هم شاهد پرده ای تازه از نمایش جدید ترامپ و ماجراجویی احتمالی آمریکا در گوشه ای از جهان باشیم. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۱۳۶۵۶۰۱:۰۰:۲۷ ۱۴۰۴/۶/۹
در دنياي « سياست » همه چيز ممكن است ! در سياست « كاه » ، كوه مي شود و كوه هم كاه ! با اين همه سياست يك « علم » است ! « كياست » است ، « فراست » است ، زيركي است ، هوشياري است ! وگرنه همه مي توانستند سياستمدار باشند ! حتي اين دعا گو ! چرچيل گفته است : « سياستمدار كسي است كه بتواند رويدادهايي پيش بيني كند و بعد از آن توضيح دهد كه چرا آن رويدادها اتفاق نيفتاد » !! --- ميگم كه منظور و معني سخن چرچيل چيه ؟ -- خودم هم ندانم ! به درستي كه سخنان چرچيل هم مثل خودش مرموزه ! -- واقعاً ، واقعاً !!
ناشناس۴۰۱۳۶۸۴۰۵:۰۸:۰۱ ۱۴۰۴/۶/۹
رئیس جمهور آمریکا در سایه یک جنجال نمایشی سعی داشته باشد یک اتفاق بزرگ تازه را رقم بزند. در این رابطه، عده ای به طور خاص شاید او قصد حمله به ونزوئلا را داشته باشد.
ناشناس۴۰۱۳۶۹۹۰۶:۱۹:۱۱ ۱۴۰۴/۶/۹
حتما رفته اتاق فرماندهی جنگ تا جنگ را کنترل کند
ناشناس۴۰۱۳۷۲۷۰۷:۵۹:۲۵ ۱۴۰۴/۶/۹
گرچه. اکثریت ملت‌های جهان(( همانطور که در فضای مجازی.دنیا هم نمودپیدا کرد.از مرگ این کله زرد استقبال میکنند)). اما. با حدسیات مقاله. مخصوصا. با احتمال شرارت جدید این شیطان موافقم...امید که؛؛ شر شیطان به خودشون برگرده...الهم اشغل الظالمین بالظالمین
ناشناس۴۰۱۳۷۳۵۰۸:۱۹:۳۵ ۱۴۰۴/۶/۹
معاونش از او وحشی تره .
yektanetتریبون

آخرین عناوین