ابطحی: تنها راه موفقیت، تبعیت از استراتژی رهبری است

  4040402034 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: همچنان که استراتژی منطقی و حکیمانه ای را از آغاز مذاکرات تا امروز فرماندهی کل قوا بر عهده داشته اند، از این پس نیز تنها راه موفقیت گوش سپردن به نظرات رهبری است.

ابطحی: تنها راه موفقیت، تبعیت از استراتژی رهبری است

به گزارش ایسنا، سیدمحمد علی ابطحی در یادداشتی، عنوان کرد: در شرایط پیچیده خاورمیانه و پس از حمله مستقیم آمریکا به ایران باید مراقب افراط و تفریط بود. ایران باید سربلند و به دور از آسیب بماند.‏ شعارهای سازشکارانه و یا احساسات غیرمنطقی می‌تواند ایران عزیز را در معرض خطر جدی قرار دهد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه این یادداشت خاطرنشان کرد: همدلی به وجود آمده را باید ‌پاس داشت. همچنان که استراتژی منطقی و حکیمانه ای را از آغاز مذاکرات تا امروز فرماندهی کل قوا بر عهده داشته اند، از این پس نیز تنها راه موفقیت گوش سپردن به نظرات رهبری و فرمانده کل قوا است. تشتت و چند نظری در جنگ جایی ندارد.

دیدگاه کاربران

احسان۳۹۴۰۶۱۰۱۱:۳۲:۵۵ ۱۴۰۴/۴/۲
کاش همیشه گوش به فرمان ایشون میبودین تا کسی جرات نکنه به این کشور و نظام چپ نگاه کنه
ناشناس۳۹۴۰۶۲۴۱۱:۴۴:۵۲ ۱۴۰۴/۴/۲
بالاخره پس از سالها مخالفت با رهبری ، سر عقل آمدی .... این هم خوبه . قبوله .
yektanetتریبون

آخرین عناوین