اولین اظهارات مربی بازداشت شده دوومیدانی ایران در کره‌

  4040313102 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

مربی تیم ملی دوومیدانی ایران که در بازداشت پلیس کره جنوبی است می‌گوید گناهی مرتکب نشده و بزودی مشکل او برطرف خواهد شد.

اولین اظهارات مربی بازداشت شده دوومیدانی ایران در کره‌

به گزارش ایسنا، برادر مربی دوومیدانی ایران که در کره جنوبی به اتهام تعرض به یک زن به همراه دو ملی‌پوش دیگر ایران در بازداشت به سر می‌برد، فایل صوتی از سوی برادر خود منتشر کرده که او در آن اعلام می‌کند در اینباره بی گناه بوده و مرتکب هیچ تخلفی نشده است.

او با تاکید بر اینکه بی‌گناه است، اعلام کرده است: همه چیز حل می‌شود و به خاطر حرفی که زده‌اند من را نگه داشته اند تا تحقیق کنند. مشکلی نیست و همه چیز حل می‌شود. بی‌گناهم و کاری نکرده‌ام.

دیدگاه کاربران

محسن۳۹۱۸۷۱۰۱۶:۳۹:۵۸ ۱۴۰۴/۳/۱۳
چه مبهم!به خاطر حرفی که زده اند مرانگهداشته اند یعنی چه؟چه کسی این حرف را زده و فاعل این جمله کیست؟امیدوارم که بی گناه باشد اما در کل اکثر انسانها نزدیکان خود را انسانهایی بسیار درجه یک می بینند که اصلا و ابدا امکان سرزدن چنین کارهایی از آنها وجود ندارد!
ناشناس۳۹۱۸۷۳۰۱۶:۵۹:۴۹ ۱۴۰۴/۳/۱۳
معلوم میشه
ناشناس۳۹۱۸۷۶۸۱۷:۴۰:۵۴ ۱۴۰۴/۳/۱۳
هر مجرمی در دادگاه اظهار بی گناهی می کند.
ناشناس۳۹۱۹۶۰۰۱۵:۱۴:۱۱ ۱۴۰۴/۳/۱۴
در عین حال هر بی‌گناهی هم در دادگاه اظهار بی‌گناهی می‌کند.
ناشناس۳۹۱۸۷۷۱۱۷:۴۳:۵۵ ۱۴۰۴/۳/۱۳
به گزارش روزنامه شهروند، یکی از دیگر ورزشکاران دومیدانی در کره جنوبی هم به جرم سرقت یک دستگاه موبایل دستگیر شده که بعداً با پرداخت 400 دلار جریمه و اخذ رضایت مال باخته، آزاد شده است.
ناشناس۳۹۱۸۷۸۹۱۸:۲۵:۵۸ ۱۴۰۴/۳/۱۳
خانم مورد نظر از حمام اتاق برای پلیس لوکیشن فرستاده. هنگامیکه پلیس رسیده چهارنفر در اتاق حضور داشته اند، خانم می گوید نفر چهارم مقصر نیست و وقتی این جرم علیه من اتفاق افتاد او در اتاق نبوده، به همین دلیل وی آزاد می شود ولی هنوز گذرنامه اش توقیف است و سه نفر دیگر که در اتاق هنگام رسیدن پلیس همراه خانم بوده اند دستگیر می شوند. حالا من نمی دانم این فردی که نوار فرستاده همان نفر چهارم است یا یکی از سه نفر است.
ناشناس۳۹۱۸۹۶۲۲۱:۵۵:۲۰ ۱۴۰۴/۳/۱۳
آن زن در اتاق مردان چی کار می کرده؟!!!
محمد۳۹۱۸۸۴۲۱۹:۴۹:۱۵ ۱۴۰۴/۳/۱۳
انشالله که همینطور بوده.
ناشناس۳۹۱۹۰۴۹۲۳:۳۷:۱۵ ۱۴۰۴/۳/۱۳
قوانین و مفهوم آزار جنسی در ایران و دنیا متفاوت است و باید به قوانین دیگران احترام گذاشت
ناشناس۳۹۱۹۰۹۳۰۱:۱۰:۱۸ ۱۴۰۴/۳/۱۴
خاک بر سرتون.
yektanetتریبون

آخرین عناوین