مجوزی برای افزایش قیمت خودروها در سال جدید صادر نشده است

  4050131027 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: مجوزی برای افزایش قیمت خودروها در سال جدید صادر نشده و همه مجوزهای موجود، مربوط به سال گذشته است.

مجوزی برای افزایش قیمت خودروها در سال جدید صادر نشده است

عزت الله زارعی با اشاره به اعلام جدید قیمت های خودرو از سوی برخی شرکت های خودروسازی در روزهای اخیر، به ایرنا گفت: برخی خودروسازان با ارایه مستندات قانونی طبق مصوبه شورای رقابت، اواخر سال گذشته مجوز افزایش قیمت محصولات خود را دریافت کردند.

وی افزود: امسال با وجود تغییر عوامل در هزینه های تولید، مجوزی برای افزایش قیمت صادر نشده است.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش قیمت خودروهای وارداتی نیز گفت: این افزایش قیمت ها به خاطر اجرای تعرفه گمرکی خودروهای وارداتی بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۵ است.

زارعی در عین حال از برخورد با متخلفان و گرانفروشان خبر داد و گفت: اگر شرکت یا فروشنده ای به دلیل کمبود کالایی در بازار اقدام به افزایش غیر منطقی و بدون مجوز کند مورد برخورد قانونی قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: هرگونه افزایش قیمتی باید به تایید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برسد اکنون تیم های بازرسی و نظارتی بر قیمت کالاها نظارت دارند و با گران فروشی برخورد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: به علت حملات آمریکایی-صهیویی به برخی صنایع مادر، بعضی از افزایش قیمت کالاها در بازار بر اساس افزایش عوامل و هزینه های تولید از جمله تامین مواد اولیه و سایر موارد منطقی است.

دیدگاه کاربران

گرانی۴۱۹۷۱۶۸۱۰:۱۹:۴۲ ۱۴۰۵/۱/۳۱
تو این شرایط دولت تا یک سال نباید مجوز افزایش قیمت بده اونها یک عمری دو سه برابر خودرو را پای مردم حساب کردن حالا یک سال کمتر سود کنن اگرم نمی صرفه تعطیلش کنن دیگه کجا قراره به نفع مردم کار کنید

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین