فردی که رانندگان کامیون را تشویق به اعتصاب می‌کرد، نقره‌داغ شد

  4040307104 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با تهیه و انتشار کلیپی در فضای مجازی، رانندگان خودروهای سنگین را به اعتصاب تشویق کرده بود.

فردی که رانندگان کامیون را تشویق به اعتصاب می‌کرد، نقره‌داغ شد

به گزارش تسنیم، سرهنگ محمدامین نوروزی اظهار کرد: در پی برخی اعتراض‌ها و اعتصاب‌های رانندگان کامیون و سایر خودروهای سنگین در برخی استان‌های کشور، گزارشی مبنی بر فعالیت فردی ناشناس در زمینه تحریک افکار عمومی و دعوت به اعتصاب در فضای حقیقی و مجازی دریافت شد. بلافاصله موضوع در دستور کار ویژه پلیس بندرعباس قرار گرفت.

وی ادامه داد: بررسی‌های تخصصی کارشناسان پلیس فتا و پلیس امنیت عمومی نشان داد فردی با اهداف مغرضانه اقدام به تولید و انتشار کلیپی در شبکه‌های اجتماعی کرده و در آن، رانندگان را به شرکت در اعتصاب دعوت کرده بود. همچنین این کلیپ در اختیار رسانه‌های معاند نیز قرار گرفته بود.

نوروزی با اشاره به سرعت عمل پلیس در رسیدگی به این پرونده افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی دقیق، متهم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی بندرعباس در پایان گفت: فرد بازداشت‌شده در بازجویی‌های انجام‌شده با مشاهده مستندات، به جرم خود اعتراف کرد. وی پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۱۰۲۰۱۲۱:۳۵:۲۴ ۱۴۰۴/۳/۷
ینی کسی حق نداره اعتصاب و اعتراض کنه ؟
ناشناس۳۹۱۰۸۲۶۰۷:۴۶:۴۲ ۱۴۰۴/۳/۸
کامیونداران از سر خوشی اعتصاب کرده اند؟!
ناشناس۳۹۱۰۸۶۱۰۸:۱۵:۳۳ ۱۴۰۴/۳/۸
ما در شرایظ جنگی هستیم. حکم این افراد خیلی سنگین خواهد بود
ناشناس۳۹۱۲۸۵۸۰۷:۰۰:۱۲ ۱۴۰۴/۳/۹
پس مردم کی در شرایط عادی زندگی کنند؟
ناشناس۳۹۱۲۲۶۷۲۰:۴۳:۵۵ ۱۴۰۴/۳/۸
مشکل را حل کنید
ناشناس۳۹۱۲۳۹۴۲۲:۱۸:۲۱ ۱۴۰۴/۳/۸
به جای این کارها مشکل مردم را حل کنید نمیخواد کسی را نقره داغ بکنید.
ایرانی۳۹۱۲۵۰۸۰۰:۰۴:۱۲ ۱۴۰۴/۳/۹
چرامشکل راننده گان که جزء بزرگی ازمردم هستندراحل نمی کنیدخودتان راجای آنها بگذارید وببینید مشکلاتشون چقدراست بایدباکسانی برخورد کنید که برای مردم باقانونهای بدمی گذارندومشکل سازمیشن
رضا۳۹۱۲۷۳۴۰۳:۴۷:۲۱ ۱۴۰۴/۳/۹
اگر. این شخص چیزی خلاف واقعیت تهیه و منتشر کرده باشد مجرم است .اما دعوت رانندگان به اعتصاب صنفی و دفاع از حقوق خود جرم نیست ولو اینکه این شخص از صنف رانندگان هم نباشد.
Dd۳۹۱۲۹۳۵۰۸:۱۱:۴۷ ۱۴۰۴/۳/۹
مردم در کل باید حواسشون باشه بازیچه دست و طعمه هیچ کسی قرار نگیرند.
ناشناس۳۹۱۴۱۲۷۲۰:۱۲:۱۴ ۱۴۰۴/۳/۹
تحریک به آشوب و اعتصاب جرمه
ناشناس۳۹۱۴۳۹۵۰۰:۰۱:۴۸ ۱۴۰۴/۳/۱۰
اگر مشکل و دردی نباشد کامیوندار بی کار نیست اعتصاب کند و بعدش ۱نفر بگه اعتصاب کنید همه اعتصاب کنند.
فاطمه۳۹۱۴۴۸۱۰۳:۴۶:۱۴ ۱۴۰۴/۳/۱۰
راننده و کامیون دار درد و مشکل دارند که دست به کارهای اینچنینی میزنند والا امثال این فرد نمیتونن اونا رو تحریک کنند ، مشکل رو حل کنید.
ناشناس۳۹۱۵۰۰۰۱۳:۵۲:۴۹ ۱۴۰۴/۳/۱۰
دولت بجای دستگیری بیاد پشت تلویزیون با صدای بلند مشکل سوخت و دیگر مشکلات رو حل کنه . من ماشین ندارم کشاورزم ولی شاهد هستم چه بدبختی‌های این عزیزان دارند سوخت کافی در اختیارشان قرار دهید این قانون سه نرخی رو کنار بگذارید تا همه سر کار بروند ان شاالله
yektanetتریبون

آخرین عناوین