روایت نماینده‌ای که در جلسه با رهبری از قانون حجاب گفت/ یک وارونه‌نمایی آشکار

گروه سیاسی الف،   4031222062 ۶۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

روایت نماینده‌ای که در جلسه با رهبری از قانون حجاب گفت/ یک وارونه‌نمایی آشکار

ادعای یک اصلاح‌طلب: تندروها از پزشكیان كینه دارند!

روزنامه اعتماد نوشت:

سعید شریعتی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واكنش به تحركات اخیر علیه دولت و شخص رییس‌جمهور می‌گوید: «فكر می‌كنم تحركات مخرب تندروها قهری است و اقتضای طبیعت آنها این است. پشت این حركات و جریانات تفكری حضور دارد كه اكثریت مردم ایران را كه منطبق با خواست و سلیقه و گرایش آنها فكر نمی‌كنند، ملت به حساب نمی‌آورند. از نظر آنها مردم همین افراد و گروه‌های اقلیتی هستند كه مقابل مجلس حضور دارند و باقی جامعه مردم جاندارانی هستند كه حكومت لطف كرده و آنها را تحمل می‌كند. از آنها مالیات باید گرفته شده و در ازای آن اجازه داده شود كه نفس بكشند. این تلقی تندروها از شهروندان درجه دوم یا غیرخودي‌هاست.»

شریعتی یادآور می‌شود: «همین امروز مرتضی آقاتهرانی به عنوان پدر معنوی این جریان اعلام كرده، مردم می‌خواهند قانون حجاب و عفاف اجرایی شود! اما ایشان اشاره نكرده‌اند كه كدام مردم و مبتنی بر كدام نظرسنجی و همه‌پرسی و... یك چنین خواسته‌ای را به سمع این دوستان رسانده‌اند؟ البته از نظر این دوستان مردم كسانی هستند كه خودی محسوب می‌شوند و اكثریت جامعه ایران مردم به شمار نمی‌روند كه بخواهند نظر داده و دیدگاه خود را مطرح كنند. این چارچوب فكری جریانات تندرو است. آنها تلاش می‌كنند هر مزاحمی را در قدرت حذف كنند.»

این فعال سیاسی در خصوص تحركات اخیر تندروها برای توهین به رییس‌جمهور و مخاطب قرار دادن او می‌گوید: «از روز سه‌شنبه هم تندروها رسما رییس‌جمهور را مخاطب قرار داده‌اند. صادق كوشكی رییس‌جمهور ایرانیان را با القاب توهین‌آمیزی مخاطب قرار داده است. چرا از پزشكیان كینه دارند؟ چون حضور پزشكیان باعث شد آنها دولت یكدست و ساختار یكدست را در قدرت ترك كنند و این قطار تندروی متوقف شود. اگر امروز به پزشكیان رسیده‌اند و قبلا سراغ ظریف و همتی رفته‌اند، چون از ظریف و همتی دستاویز بیشتری داشتند. ظریف به این دلیل كه در كمپین انتخاباتی پزشكیان اثرگذار بود و توجه مردم را به پزشكیان و گفتمان اصلاح‌طلبی جلب كرد، تقصیركار شناخته شد و سیبل حملات مقدماتی تندروها قرار گرفته است.»

******

آقای رئیس‌جمهور! تقصیر بزرگ دولت شما، نداشتن شجاعت و خلاقیت است

روزنامه شرق نوشت:

نقص بزرگ دولت پرشکیان، نبود شجاعت و خلاقیت است. اغلب همکاران او در محدود تکالیف خود ایده تازه‌ای برای مقابله با بحران‌ها خلق نمی‌کنند؛ فقط به روزمرگی بی‌ثمر و تکرارهای ملال‌آور کارهای کلیشه‌ای مشغول هستند. این رویه کمترین کمکی به کاهش بحران‌ها نکرده و ناامیدی می‌آفریند.

نه اینکه انتقادی به شخص آقای پزشکیان وارد نیست. اگرچه نظام گزینشی دست او را در انتخاب همکاران بسته است، اما شاید ایشان هنوز در قامت رئیس‌جمهوری ظاهر نشده که با تلاش گسترده شخصیت‌های معتبر سیاسی و مدنی و جلب آرای امیدوارانه ملت انتخاب شده است. ولی انتقادها به ایشان کم‌کاری‌های نابخشودنی و غیرمسئولانه سازمان عمومی دولت را توجیه نمی‌کند. حکایت اعضای ارشد دولت و رئیس‌جمهور، قصه لشکری است که افسرانش در خانه‌ نشسته‌اند و فرماندهانش با چند سرباز داوطلب به تنهایی به میدان رفته‌اند.

تکلیف معاونان، وزرا و دیگر همکاران رئیس‌جمهور است که هر یک در حوزه کاری خود، فهم درست و عمیقی از وضع موجود بیابند و خلاقیت و ابتکار داشته باشند و با طرح ایده‌های تازه و ابداعی در قالب تصویب‌ نامه یا لایحه به فضای سیاسی و مدیریتی کشور جان تازه ببخشند و به بقای تتمه امید ملت اهمیت دهند.

اما آنها شبیه دروازه‌بانی هستند که در برابر رقیب خشن، خبردار ایستاده است و هیچ حرکتی نمی‌کند و هر توپ که غلتان‌ غلتان به سمت دروازه او روانه شود، به‌راحتی گل می‌خورد. همکاران رئیس‌جمهور در معاونت حقوقی و سازمان برنامه و وزارتخانه حتی از امکانات قانونی هم هیچ استفاده‌ای نمی‌کنند. گویا آنها وفاق را با تسلیم و تعظیم اشتباه گرفته‌اند. سازشان را بیشتر با رقیب کوک می‌کنند نه با ملت. معاونت حقوقی رئیس‌جمهور که بی‌اثرتر از همیشه است، در همکاری با دستگاه‌های ذی‌ربط و با وضع مقررات ابداعی باید نقش مؤثری ایفا کند.

******

روایت نماینده‌ای که در جلسه با رهبری از قانون حجاب گفت

در پی دیدار اخیر کارگزاران نظام با رهبر انقلاب، حواشی و اظهارات متعددی در خصوص یک ماجرا مطرح شده. محمدحسین رنجبران،‌ مشاور وزیر خارجه در این خصوص نوشت: « شاهکار مدیریت صحنه رهبر انقلاب در هشتاد و پنج سالگی آنجایی بود که یکی از نمایندگان مجلس درحالی که ایشان در حال دعا کردن بود، بلند شد و درباره اجرای قانون حجاب و عفاف گفت و آیت‌الله خامنه‌ای در نهایت درایت این جمله را به‌ کار بردند: ای کاش بنده گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های شما داشتم».

محمدتقی نقدعلی، نماینده جبهه پایداری، که محور اصلی این حواشی بوده است، در گفت‌وگو با ایلنا، توضیحاتی درباره این ماجرا ارائه کرد. وی اظهار داشت: «بنده در آخر فرمایشات حضرت آقا اجازه گرفتم و عرض کردم قانون عفاف و حجابی که این همه زحمت برای آن کشیده شد را آقایان به استناد اینکه شورای عالی امنیت ملی نهی کرده است ابلاغ نمی‌کنند، از حضرت آقا توضیح خواستم».

وی ادامه داد: «همانطور که مستحضر هستید مصوبات شورای عالی امنیت ملی در صورتی قانونی است که به امضای حضرت آقا برسد، من می‌خواستم ببینم واقعاً این مسئله به امضای حضرت آقا رسیده است یا صرفاً دبیرخانه این تصمیم را می‌گیرد، این نظر را خواستم از حضرت آقا بگیرم».

این نماینده عضو جبهه پایداری گفت: «مقام معظم رهبری سربسته جواب دادند. چون آقایانی که آنجا هستند خوف امنیتی شدن این مساله (حجاب) را دارند می‌خواستم ببینم آیا این نظر حضرت آقا هم هست یا نظر اینها است که ظاهرا حضرت آقا با یک عبارتی جواب دادند که اینطور بود که به در می‌گویم دیوار بشنود! ایشان فرمودند که دعا کنید گوش شنوا داشته باشیم؛ من حسم این بود که حضرت آقا خواست بگوید آقایان این تقاضا و مطالبه عمومی را بشنوند».

نقدعلی در پاسخ به این سوال که پاسخ رهبری به پرسش شما دقیقا چه بود، تصریح کرد: «فرمودند که دعا کن که گوش شنوایی داشته باشیم. حالا فکر می‌کنم تعبیرشان کنایی بود که آقایان بشنوند که چنین مطالبه‌ای هست و تصمیم درست بگیرند».

وی ادامه داد: «ببینید بنده در این باره با آقای اژه‌ای هم صحبت کردم و به ایشان گفتم اگر مواردی نسبت به مسائل امنیتی داخل این قانون وجود دارد آنها را مشخص کنید و  بگویید مثلا این دو مورد، این پنج مورد و این سه مورد مسائلی است که با امنیت سازگار نیست. بالاخره هر قانونی ممکن است ایراداتی داشته باشد اما نمی‌شود همه آن را تعطیل و متوقف کنیم این اساساً واقعاً منطقی نیست و تدبیر صحیحی نیست شورای عالی امنیت ملی اگر می‌خواهد تصمیم بگیرد بیاید مواردی که به نظرش می‌رسد اینها باید با تاخیر اتفاق بیفتد یا بعد از مدتی اجرا شود را مشخص کند ولی اصل قانون اجرا شود».

------------

این ادعاها در حالی بیان میشود که رهبر انقلاب در آن جلسه اظهار کردند که به دلیلی نامفهومی بیان و صدا چیزی نمی شنوند.

و هیچ کنایه ای در کار نبود. 

******

یک وارونه‌نمایی آشکار 

خبرگزاری فارس نوشت:

اخیراً، مسعود روغنی زنجانی، رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه، به نقل از مرحوم هاشمی رفسنجانی مدعی شده است که رهبر انقلاب با بهبود وضعیت معیشتی مردم مخالف بوده‌اند. روغنی گفته است:‌ «بنده یک روزی از مرحوم هاشمی رفسنجانی شنیدم ایشان گفتند اختلاف بنده با رهبری بر سر توسعه است؛ ایشان رفاه را قبول ندارد. چون رفاه باعث دین گریزی و بی دینی می‌شود».

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که مواضع و مستندات متعدد، خلاف این روایت را ثابت می‌کنند. رهبر انقلاب همواره بر توجه جدی مسئولین به معیشت مردم تأکید کرده‌ و گفته‌اند: «مسئولین به مسئله‌ی معیشت مردم یک اهتمام ویژه مصروف کنند؛ امروز مهم‌ترین کار و اولویّت این است، چون دشمن روی این متمرکز است؛ معیشت طبقات ضعیف. مشکلاتی که برای طبقات ضعیف در امر معیشت پیش می‌آید، جزو اساسی‌ترین کارها است». ۱۳۹۷/۱۰/۱۹

از این جنس توصیه و تذکرات به مسئولان بارها در سخنان رهبر معظم انقلاب دیده شده که آخرین آن مربوط به دیدار اخیر کارگزاران نظام است؛ این مسئله نشانگر اهمیت رونق معیشت و رفاه مردم در منظومه فکری ایشان است. ایشان بارها بر اصلاح ساختارهای اقتصادی، حمایت از تولید داخلی و مقابله با فساد تأکید کرده‌اند. همچنین، تأکید مستمر بر «اقتصاد مقاومتی» و «رونق تولید» نشان می‌دهد که نگاه کلان رهبری بر ایجاد رفاه پایدار و مستقل برای جامعه متمرکز بوده است نه وابستگی اقتصاد به خاج از کشور.

از سوی دیگر، نگاهی به دوره مدیریت اقتصادی مسعود روغنی زنجانی در سازمان برنامه و بودجه نشان می‌دهد که کشور به خطر سیاست‌ها و راهبردهای وی در آن زمان با بحران‌های جدی اقتصادی روبرو شد. در اوایل دهه ۱۳۷۰، نرخ تورم به ۳۵.۲٪ در سال ۱۳۷۳ و ۴۹.۹٪ در سال ۱۳۷۴ رسید که یکی از شدیدترین بحران‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

اجرای سیاست‌های تعدیل اقتصادی در دولت سازندگی، بدون در نظر گرفتن پیامدهای اجتماعی، به تورم شدید و فشار گسترده بر اقشار ضعیف منجر شد. در چنین شرایطی، چگونه می‌توان مدعی شد که رهبری جمهوری اسلامی، که همواره نسبت به عدالت اقتصادی تأکید داشته‌اند، مخالف معیشت مردم بوده‌اند؟

******

مجلس برای استیضاح سایر وزرای دولت برنامه دارد؟

سایت نامه‌نیوز نوشت:

جبهه پایداری بعد از چندماهی گوشه نشینی دوباره نیروهایش را سازماندهی کرده و آرایش هجومی گرفته است. این جبهه در نخستین حمله توانست در یک روز برگه خروج از پاستور را به دست عبدالناصر همتی و محمدجواد ظریف بدهد؛ اما به نظر نمی رسد پایداری‌چی ها به این سطح از فشار رضایت دهند چرا که بدون اتلاف وقت مشغول فراهم سازی اوضاع برای اخراج سومین عضو کابینه دولت مسعود پزشکیان هستند. نمایندگان مجلس در آخرین روزهای اسفندماه از توضیحات میدری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوال غضنفری نماینده پرحاشیه تهران قانع نشدند و دومین کارت زرد را به او نشان دادند، طبق آیین نامه مجلس سومین کارت زرد زمینه ساز استیضاح این وزیر خواهد شد.

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با نامه‌نیوز درباره احتمال کلیدخوردن دومین وزیر کابینه مسعود پزشکیان گفت: «آقای میدری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه رأی اعتماد برنامه هایی داد و در مدیریت شستا و نوع انتصابات تعهداتی را پذیرفت اما در 6 ماه گذشته به آن برنامه ها و تعهدات عمل نکرد بنابراین نمایندگان طرح سئوال می کنند و او نیز طبق قانون اساسی باید بیاید و پاسخ دهد».

وی با بیان اینکه طرح های سئوال دیگری از میدری وزیر کار در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد، افزود: «او باید بیاید و به این سئوالات پاسخ دهد. پیش بینی ما این است اگر آقای میدری با همین منوال پیش رود و بار دیگر به صحن علنی مجلس برای پاسخ به سئوال بیاید دوباره کارت زرد خواهد گرفت؛ در این صورت طبق قانون آیین نامه داخلی مجلس هر وزیری که سه کارت زرد دریافت کند، شرایط به سمت استیضاح می رود بنابراین آقای میدری باید تلاش کند آنچه در جلسه رأی اعتماد متعهد شد به آن جامه عمل بپوشاند».

این نماینده مجلس یادآور شد: «البته فضای استیضاح در مجلس فراهم نیست. قطعا قبل از سال 1404 دیگر استیضاح دیگری نخواهیم داشت؛ در 5 ماه نخست سال جدید نیز بعید می دانم شاهد استیضاح وزیر کار باشیم مگر آنکه اتفاق حادی در وزارتخانه بیفتد که مشکل آفرین شود یا نوع انتصاباتش افراطی باشد که منجر به استیضاح شود».

وی ادامه داد: «مجلس بنایی به استیضاح سیاسی وزرا ندارد. نمایندگان براساس کار کارشناسی موضوعات را پیگیری می کنند. با توجه به تورم و گرانی انتظار می رود که آقای میدری سبد معیشتی را براساس یک میلیارد دلار اعتبار برداشت شده از صندوق توسعه ملی به اجرا درآورد تا کمکی به سفره های مردم شود. وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی مسئولیت دارد و می تواند یکسری روش هایی را به کار گیرد تا کالاهای اساسی با قیمتی مناسب به دست مردم برسد. نگاه نمایندگان در حوزه نظارتی، سیاسی نیست، بلکه فقط پیگیری می کنند تا وزرا مخصوصا وزرای اقتصادی همه همت خود را برای تسهیل زندگی مردم به کار گیرند وگرنه مجلس ناگزیر است که ورود کند».

******

گلایه نبویان از فراخوان‌های حجاب

محمود نبویان،‌ نماینده تهران در مجلس با انتقاد از فراخوان‌ها و تجمعات اخیر مقابل مجلس در خصوص حجاب نوشت:

«ابعاد برنامه ریزی جریان تندرو برای بحران سازی بر سر مسئله حجاب در کشور:

۱- ایجاد دوقطبی و تشدید لجاجت اجتماعی بر سر حجاب در دستور کار جریانات تندرو قرار گرفته است.

۲- فراخوان تجمع سراسری درباره حجاب تکمیل کننده برنامه دشمن برای ایجاد ناآرامی در کشور است.

۳- کشاندن اعتراض مستقیم به سطح رهبرانقلاب در شبکه‌های اجتماعی برنامه دیگر این جریان است.

۴- طرف خارجی با استقبال از این دوقطبی درصدد ایجاد یک رخداد امنیتی و به دنبال آن موج جدید برهنگی در کشور است».

******

بعد از ظریف نوبت چه کسی است؟

سخنگوی قوه‌قضاییه در نشست خبری امروز خود، به ماجرای استعفای محمدجواد ظریف به دلیل تابعیت فرزندان خود اشاره کرد و از اجرای قانون «نحوه انتخاب اشخاص در مشاغل حساس» برای همه مسئولان خبر داد.

اصغر جهانگیر در این خصوص اظهار داشت: «از نگاه دستگاه قضایی همه افراد در برابر اجرای قانون مساوی هستند و قانون استثنا بردار نیست و هرکسی مشمول قانون باشد  باید از ان تبعیت کند و اگر تبعیت نکند قانونگذار او را وادار به تبعیت از قانون خواهد کرد چرا که احترام به قانون و رعایت قانون، مرز نظم و بی نظمی، مرز اقتدار نظام و دولت ها و حکومت‌ها است و همه کشورها در بخش های مختلف شان نسبت به اجرای قانونشان ۱۰۰ درصد جدی هستند و در درجه اول خود کسانی که در این عرصه حضور دارند باید پیش قدم باشند».

وی ادامه داد: «در خصوص اینکه آیا این قانون انتصاب شامل افراد دیگری هم می‌شود یا نه باید بگویم با دستور رئیس محترم قوه قضاییه موضوع در حال پیگیری از مراجع ذیربط است که به محض اینکه پاسخ بدهند که افرادی شامل این قانون می‌شوند با ذکر خصوصیات و سایر موارد،  اقدام قانونی لازم صورت خواهد گرفت».

******

نامه ترامپ توسط یک کشور منطقه به ایران تحویل داده می‌شود

با وجود اینکه از انتهای هفته گذشته تا کنون شایعات و مدعاهای زیادی درباره نامه ترامپ به ایران مطرح شده و حتی خود ترامپ در گفتگو با فاکس‌نیوز نیز به آن اشاره کرده است، اما تاکنون هیچ نامه‌ای توسط ایران دریافت نشده و متن‌هایی که به این نامه اخیراً در فضای مجازی نسبت داده شده نیز کاملاً کذب است.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره نامه ترامپ به ایران گفت: «نامه ترامپ نوشته شده و هنوز به دست ما نرسیده؛ قرار است یک فرستاده از یکی از کشورهای عربی آن را در تهران تحویل دهد».

 

تلگرامفیس‌بوکتوییترلینکدیننسخه‌ی متنی

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۲۳۳۹۱۲۰:۴۱:۱۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
اى كاش گوش شنوايى هم داشتيم در مورد تندروهاى پايدارى مصداق ندارد ؟
ناشناس۳۸۲۳۶۱۱۰۰:۲۹:۳۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است بر همگان به هر دین و آیین و مذهب ‌عقیده و مرام و ایدئولوژی فرض و واجب است رعایت عفاف و حجاب و حیا را در سطح جامعه بنمایند
ناشناس۳۸۲۳۸۷۴۰۸:۱۴:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
پزشکیان خطاب به ترامپ: مذاکره نمی کنم، هر غلطی که می خواهی بکن! ادبیات پزشکیان به ادبیات محمود احمدی نژاد در حال نزدیک شدن است!
ناشناس۳۸۲۳۹۴۹۰۹:۳۳:۱۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
لباس نفاق ملعون تر از برهنگی است.
ناشناس۳۸۲۴۶۷۳۰۲:۱۰:۴۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
عذر بدتر از گناه برای هرزگی و ولنگاری .
ناشناس۳۸۲۴۰۸۸۱۱:۲۹:۴۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
برخی از کشورهای مسلمان هم جمهوری اسلامی هستند مثل پاکستان اساسا در کدام کشور اسلامی حجاب با ضرب و زور و شلاق و زندان و جریمه و گشت ارشاد جریان دارد ؟ چرا قاطبه مردم بایستی نگاه شما را بپذیرند ؟
ناشناس۳۸۲۵۱۱۷۰۱:۱۱:۵۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
کاش قبل از نظر نوشتن یک بار متن قانون عفاف و حجاب را می خواندی.
ناشناس۳۸۲۳۹۵۸۰۹:۳۹:۵۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
در هر صورت جبهه پایداری خیلی بهتر از جبهه واداده گی است.
ناشناس۳۸۲۴۰۰۶۱۰:۱۵:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
تندرو اصلاح طلبان هستند
ناشناس۳۸۲۳۳۹۲۲۰:۴۱:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
حجاب اجباری سرانجامی نخواهد داشت. حجاب امری اختیاری و اعتقادی است و نمی توان با زور و وضع قانون آن را تحمیل کرد.
عمران۳۸۲۳۶۶۵۰۱:۲۱:۳۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
تمام دنیا این را میدانند اما عده ای اصرار دارند ....
ناشناس۳۸۲۵۱۱۹۰۱:۱۵:۳۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
نرخ حرامزادگی در آمریکای جنوبی نزدیک به 90 درصد در اروپا به طور متوسط 50 درصد نرخ خیانت به همسر در اروپا اصولا بیش از 50 درصد نرخ حرامزادگی و خیانت به همسر در کشورهای اسلامی خیلی پایین تر از این حرف هاست.
ناشناس۳۸۲۳۶۶۶۰۱:۲۲:۲۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
کسانی که باعث شدند قانون عفاف و حجاب تا این لحظه ابلاغ نشود کشور را به اوج ضعف بردند
ناشناس۳۸۲۳۹۸۷۱۰:۰۵:۵۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
قوانین و اعتقاد فقط حجاب نیست عزیزم حتی در مدینه فاضله ات که حجاب اجباری هست !!!
ناشناس۳۸۲۴۸۳۷۱۱:۴۵:۵۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
هیچ کشور مسلمان و نامسلمانی این همه تنش و بحران برای پوشش مردم ندارند
ناشناس۳۸۲۴۰۰۹۱۰:۱۷:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
کی گفته حجاب امری اختیاری و اعتقادی است؟؟؟ بی اطلاع صحبت نکنید
ناشناس۳۸۲۴۳۹۶۱۷:۲۰:۱۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
در ایران حجاب اجباری نیز عزیز ، و امری اختیاری و اعتقادی است اما حد پوشش را قانون مشخص می کند ، و در همه دنیا مشخص شده و اجبار است شما برو پاریس توی خیابون عریان بشو ببین چه کارت می کنند
ناشناس۳۸۲۵۱۱۸۰۱:۱۳:۵۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
حجاب جنبه اجتماعی هم دارد. شخصی که به حجاب اعتقادی ندارد می تواند در ملک شخصی خودش هر کار می خواهد بکند.
ناشناس۳۸۲۳۳۹۷۲۰:۴۴:۴۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
ایران: نه مذاکره می کنیم، نه جنگ می شود. آمریکا: یا مذاکره یا برخورد نظامی. سال ۱۴۰۴، سال تعیین کننده است.
ناشناس۳۸۲۳۶۱۷۰۰:۳۵:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
جنگ بد هست اما گریز از جنگ بدتر از جنگ هست وقتی آمریکا شما را دعوت به تسلیم یا جنگ می کند شما باید با تمام قدرت آماده باشی تا بمحض آنکه او تصمیم به فشار ماشه گرفت سریعتر ماشه را به چکانی اگر هم قرار هست ضربه کاری بخوری ضربه جانانه بزنی بدتر ازجنگ و تسلیم شدن بلاتکلیفی و بی برنامه بودن هست توان هسته ای باید نمود عینی مانند کلاهک هسته ای و کلاهک های تاکتیکی هسته ای و موشک قاره پیما و پیشران های هسته‌ای باشد صرف جمع کردن اورانیوم غنی شده ۶۰ درصد بازدارندگی ندارد
ناشناس۳۸۲۳۹۵۶۰۹:۳۸:۵۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
تهدیدات دشمن توخالی است انها تلاش می کنند با ایجاد رعب و وحشت ایران را وادار به مذاکره در مورد برنامه اتمی و موشکی و پهپادی و خلع سلاح بکنند.
ناشناس۳۸۲۳۹۷۶۰۹:۵۲:۲۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
ترامپ هیچ غلطی نمی تواند بکند در دولت اول او عین الاسد را با خاک یکسان کردیم و پهپاد 200 میلیون دلاری گلوبال هاوک را ساقط کردیم اما ترامپ فقط تماشا کرد !
ناشناس۳۸۲۳۴۰۱۲۰:۴۷:۰۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
اگر مذاکره نشود، چه راهبردی برای حل مسائل اقتصادی و ناترازی ها وجود دارد؟ جانشین عدم مذاکره چیست؟
ناشناس۳۸۲۳۹۶۲۰۹:۴۲:۱۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
ناترازی ها ثمره ی برجامه زیرا با برجام قیمت جهانی نفت 30 دلار شد و با خروج ترامپ از برجام صادرات نفت صفر شد و درامدهای دولت به شدت کاهش یافت و سرمایه گزاری در صنایع برق و گاز و بنزین صورت نگرفت.
ناشناس۳۸۲۳۹۷۳۰۹:۴۸:۲۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
22 سال مذاکره کردیم چرا تحریم ها روز به روز بیشتر و ارزش پول ملی کمتر شد ؟!
ناشناس۳۸۲۵۰۲۴۲۰:۵۱:۲۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
کی مذاکره کردیم ؟
ناشناس۳۸۲۳۹۷۴۰۹:۵۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
در 8 سال دولت روحانی که مذاکره و توافق کردیم چرا تحریم ها بیش از دو برابر و قیمت دلار 10 برابر و دچار 22 هزار مگاوات کسری برق و ناترازی های گسترده شدیم ؟!
ناشناس۳۸۲۳۴۰۳۲۰:۴۸:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
دولت پزشکیان در این ۶ ماه کار مثبتی که برای مردم ملموس باشد، انجام نداده است.
ناشناس۳۸۲۳۸۵۸۰۷:۵۳:۴۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
فقط علاف های جامعه را با رفع فیلتر یکی از موارد فیلتر زیاد کرد
ناشناس۳۸۲۳۹۹۲۱۰:۰۷:۳۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
عوض آن تا دلت بخواهد دوقطبی سازی کرده هیچ علیه قوانین هم هست!!
ناشناس۳۸۲۳۴۰۵۲۰:۴۹:۳۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
آقای سعید شریعتی! ادبیات اصلاح طلب ها هم همینطور است و می گویند مردم طالب فلان چیز هستند و ... و مشخص نمی کنند کدام مردم و مردم را فقط طرفداران خود می دانند
ناشناس۳۸۲۳۶۰۳۰۰:۲۲:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
نه حتما شما ۸میلیون جمعیت ایران که دراقلیت هستید مردم ایرانید
ناشناس۳۸۲۳۹۹۱۱۰:۰۶:۵۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
دوباره جوگیر شدی که
ناشناس۳۸۲۴۰۱۷۱۰:۲۱:۱۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
اولا 8 میلیون رو از کجا گفتی؟ دوما بحث سر این است که اگر جناحی مردم رو به نفع خود مصادره می کند جناح مقابل هم همین کار را می کند پس نمی تواند به دیگری ایراد بگیرد
ناشناس۳۸۲۳۴۰۹۲۰:۵۰:۲۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
در فاصله یک هفته مانده به سال جدید، به هیچ عنوان حال و هوای عید مشاهده نمی شود. گرانی های نجومی مانند آوار سنگین بر سر مردم فرو ریخته اند.
ناشناس۳۸۲۳۶۲۹۰۰:۴۸:۲۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
پسته های مرغوب هر کیلو تا یک میلیون و پانصد هزار تومان هم رسیده است سیب زمینی هم کاهش پیدا نکرد و همچنان نا کیلویی ۷۰ هزار تومان بفروش میرسد
ناشناس۳۸۲۳۹۶۵۰۹:۴۳:۵۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
الحمدلله مراکز خرید و نمایشگاه ها بعد از افطار مملو از جمعیت است و بوی عید به خوبی استشمام می شود.
ناشناس۳۸۲۳۴۱۲۲۰:۵۲:۳۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
محسن رفیق دوست با این مصاحبه جنجالی که انجام داده، آیا واقعا رفیق دوست است، یا به تعبیر بعضی ها، دشمن دوست است؟!
ناشناس۳۸۲۳۴۱۷۲۰:۵۴:۰۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
روزنامه شرق! جناح رقیب خیلی زیاد با شما راه آمد مانند تایید همه وزرا ولی انگار شما انتظار دارید همه به شما چشم بگویند و هر مشکلی ایجاد کردید اقدامی نکنند
ناشناس۳۸۲۳۶۳۵۰۰:۵۰:۱۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
آره با استیضاح وزیر شش ماهه خیلی راه اومده! اما با کنار رفتن همتی قیمت دلار پایین نیومد
ناشناس۳۸۲۳۹۶۸۰۹:۴۵:۰۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
همتی خرابکاری کرد اب رفته به جوی باز نمی گردد.
ناشناس۳۸۲۳۹۹۸۱۰:۱۱:۴۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
درسته که 6 ماه بود ولی به اندازه چند سال آسیب زد درسته که همتی رفته ولی سیاستی که در مورد ارز ترجیحی و نیما اعمال کرد که عوض نشده
ناشناس۳۸۲۵۱۲۲۰۱:۲۲:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
البته دلار هم با آن سرعت قبلی بالا نرفت. تا رفقای دلاری فروش پروفسور همتی که در جایگاه رئیس بانک مرکزی ارزش پول ملی را یک دهم کرد و الان هم شش ماهه 50 درصد از زندگی مردم را به فنا داد، دستگیر نشوند چیزی درست نمی شود. البته آقای همتی هیچ گاه هیچ چیز را گردن نگرفت.
ناشناس۳۸۲۳۴۱۹۲۰:۵۵:۱۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
الان وضع پوشش با سال قبل و سال قبل هم نسبت به قبل از اون خیلی بدتر شده.
ناشناس۳۸۲۳۸۹۳۰۸:۳۰:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
مثل تورم و..............
ناشناس۳۸۲۳۴۲۱۲۰:۵۶:۱۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
مگه دولت هاشمی و کارگزاران چه کاری برای رفاه کرده اند که این طور به رهبری حمله می کنند؟ دولت هاشمی که رکوردار تورم بود تا یکی از شاگردان مکتبش رکوردش رو شکوند!!!!
ناشناس۳۸۲۳۹۷۱۰۹:۴۷:۰۶ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
حجت الاسلام هاشمی اگر عملکرد قابل قبولی داشت در انتخابات مجلس ششم و ریاست جمهوری سال 84 با دست رد مردم مواجه نمی شد.
ناشناس۳۸۲۳۹۸۱۰۹:۵۸:۳۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
دولت های هاشمی و روحانی که با افزایش بی رویه قیمت ارز و مسکن اقتصاد کشور و معیشت مردمو نابود کردند مانع اصلی رفاه و توسعه کشور و بهبود معیشت مردم بودند.
ناشناس۳۸۲۳۴۲۲۲۰:۵۷:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
سال ۱۴۰۳، سال بسیار عجیبی برای ایران و جهان بود.
ناشناس۳۸۲۳۴۳۵۲۱:۰۵:۰۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
تندروهای اصلاح طلب که منافع شخصی شون تامین نشده و به همین دلیل برای استعفای پزشکیان تلاش می کنند از دولت کینه دارند.
ناشناس۳۸۲۳۴۴۱۲۱:۰۹:۲۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
آقای نبویان! با وجود احترامی که برای شما قائلم اما اگر مجلس وظایف قانونی خود را انجام دهد مردم نیازی به تحصن نمی بینند اگر جریمه های قانون حجاب سنگین است اصلاح شود نه اینکه قانون معطل بماند
ناشناس۳۸۲۳۴۴۹۲۱:۱۳:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
روغنی زنجانی وارونه نمایی نکند او باید بداند دولتهای هاشمی و روحانی که قیمت دلار و سکه و مسکن و خودرو را 10 برابر کردند و رکورددار شاخص فلاکت و فاصله طبقاتی بودند برای رفاه و معیشت مردم مشکلات اساسی ایجاد کردند ولاغیر.
ناشناس۳۸۲۳۶۸۵۰۱:۵۶:۰۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
اصلاح طلبان فکرمی کنند اکثریت خودشان هستن ... مادرب مجلس نرفتیم ولی با انقلابیم ...اکثریت مردم ایران پاکند و باحجاب اقلیت بیحجاب باشما هستند نه اکثریت باحجاب ودیندار وباآبرو
ناشناس۳۸۲۳۸۲۰۰۶:۴۸:۳۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
بدترین دوره اقتصادی مملکت دهه هفتاد بود زمانی که که کارگزاران معتقد بودند برای توسعه لازم است استخوانهای زیادی زیر چرخ توسعه له شود که هدف فقط له شدن محرومان بود.
ناشناس۳۸۲۳۹۹۴۱۰:۰۸:۱۵ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
اگر می خواهیم همه چیز درست شود باید متکی به خود نه به ناخود باشیم ابتدا باید دولت ، مجلس و قوه قضائیه که پدر این ملت هستند از خود شروع کنند چرا که فرزند از پدر می آموزد. مالیات های سنگین که بر این ملت وضع شده را حذف کنند. فاصله طبقاتی ایجاد ننمایند. با شگردهای بورس جیب های ملت را خالی نکنند. در بیمارستان ها همه به یک چشم دیده شوند. همه در برابر قانون یکسان باشند و بر قضات نظارت کامل باشد. برای عمران و آبادی شهرها و روستاها فرق نگذارند و همه یکسان آباد شوند. بانک ها ظلم نکنند. مجلس ملت را دوست بدارد و بر وعده های خود صادق باشد. دهه شصت اوایل انقلاب بود و جنگ عراق با ایران هم دشمنان ما بسیار بودند و قدرت الان را هم نداشتیم اما آنچه که داشتیم اتحاد و مهربانی و مهربانی و مهربانی . بله فرزند از پدر می آموزد.
ناشناس۳۸۲۴۰۰۴۱۰:۱۵:۳۸ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
ترک فعل عمدی دولت جرم دارد و عجیب هست قوه قضائیه سکوت کرده
ناشناس۳۸۲۴۰۱۰۱۰:۱۷:۳۰ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
تندرو های غربگرا باید در سیستم پاک سازی شوند تا درکارها اخلال درست نکنند
ناشناس۳۸۲۴۲۷۱۱۴:۴۹:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
الان با رفتن همتی دلار ارزان و تحریم ها رفع شد ؟؟
ناشناس۳۸۲۴۲۷۶۱۴:۵۳:۱۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
اولا که پوشش یک تصمیم کاملا خصوصی است . کسی اجازه تعرض به دیگری برای نوع پوشش را ندارد. من هم دوست ندارم که بعضی از بانوان خور را در یک کفن سیاه میپوشانند و موجب بد منظره‌ای در اماکن عمومی میشوند. بروم در خیابان جلوی خانومها را بگیرم که چرا اینطور پوشش دادی خود را.
امید۳۸۲۴۲۹۵۱۵:۲۴:۱۹ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
مملکت داره وارد جنگ اقتصادی و نظامی میشه هنوز یه عده خوابن و دست از لجاجت بر نمیدارن.
امید یاوری دارانی۳۸۲۴۳۷۴۱۶:۴۷:۲۷ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
برای من شخصا تفاوتی بین جناحین نیست .برای من مهم تامین معیشت و حفظ ابرو مهم است
yektanetتریبون

آخرین عناوین