هشدار جدی ظریف: این وضعیت، خطرناک است

  4031215138 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

محمد جواد ظریف نسبت به از دست رفتن مرجعیت رسانه‌های داخلی هشدار داد و آن را خطرناک توصیف کرد.

هشدار جدی ظریف: این وضعیت، خطرناک است

به گزارش خبرآنلاین، محمد جواد ظریف در بخشی از گفت‌وگوی خود با محمد فاضلی اظهار داشت: مرجعیت کل رسانه داخلی در حال از دست رفتن است، نه فقط رسانه ملی. الان همه به رسانه‌های خارجی مراجعه می‌کنند و این برای کشور ما خطرناک است. باید تحملمان را نسبت به رسانه‌ای بالا ببریم که در داخل دغدغه ایران را دارد، از پول خارجی تغذیه نمی‌کند و اسرائیل هزینه‌اش را نمی دهد.

وی افزود: این رسانه بتواند مرجعیت داشته باشد به جای رسانه ای که از بیرون کشور دروغ به مردم تحویل می دهد. این نیاز به مقداری تحمل دارد. بازهم نیاز دارد که مردم و رسانه‌های داخلی را فرصت ببینیم. رسانه‌های داخلی، حتی آنهایی که منتقد ما هستند نیز یک فرصتند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۱۲۹۳۵۲۰:۱۸:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
رسانه های معاند خارجی اخبار کذب به خورد مردم می دهند شنونده باید عاقل باشد.
ناشناس۳۸۱۳۴۵۵۰۱:۰۰:۴۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
شنونده مخاطب آن باشد به صورت ناخودآگاه علیه ایران می شود
ناشناس۳۸۱۲۹۹۴۲۰:۵۵:۴۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
خطر ناک برای کی؟؟
ناشناس۳۸۱۳۷۴۰۰۸:۱۳:۳۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
برای منافع غربیها و ماموریت دو تابعیت ها
ناشناس۳۸۱۲۹۹۶۲۰:۵۸:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
انسان چقدر می تواند به دوربین و خبر سازی و دیده شدن علاقه داشته باشد. واقعا دیدگاه های ایشان مهم است؟
بنده خدا اصل۳۸۱۳۰۱۳۲۱:۰۹:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
فکر کنم تشخیص آقای ظریف درست است. بنده اخبار را از سایت الف دنبال میکنم لکن روزانه دونوبت هم به سایت bbc فارسی برای خواندن اخبار نگاهی میکنم. علیرغم اینکه انگلیس ها دوست ایران نمیدانم.
ناشناس۳۸۱۳۰۸۰۲۱:۴۳:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
این چیز جدیدی نیست. از زمانی که رادیو وارد ایران شد همین بوده است. بادتان باشد مرغ همسایه غاز است.
ناشناس۳۸۱۳۰۹۲۲۱:۴۸:۵۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
ما نگران نيستيم تو هم نگران نباش
ناشناس۳۸۱۳۱۲۶۲۲:۰۸:۳۰ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
فعلا که همچین واس ماست
کارمند ساده۳۸۱۳۳۰۱۲۳:۴۱:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
خبرسازی با خبررسانی فرق دارد و این را همگان می دانند
ناشناس۳۸۱۳۳۴۵۲۳:۵۳:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
داره دوباره سعی می کنه از پنجره وارد بشه، بسه بابا من جای شما بودم دیگه خودم را نشان نمی دادم، مگر شما توی روز روشن کار غیر قانونی انجام نداده‌اید؟؟؟؟!!!!!
ناشناس۳۸۱۳۴۱۸۰۰:۳۵:۱۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
اگر رسانه های خارجی اخبار کذب منتشر میکنند چرا تا این حد در جذب مخاطب موفق بوده اند؟
ناشناس۳۸۱۳۴۹۰۰۱:۱۹:۲۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
برو تابعیت خانواده ات رو درست کن که همه امریکایی هستند و خطرناک تر هستش
امیر۳۸۱۳۵۶۸۰۲:۵۳:۲۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
بعنوان دانش اموخته ارتباطات ، بنظرم‌سالهاست حوزه رسانه را باخته ایم‌
پدرام۳۸۱۳۷۲۰۰۷:۴۶:۴۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
بنظرم فضای رسانه ای نسبت به چنددهه قبل خیلی بسته تر است و انتقادات مردمی دیده نمی شود و در عوض چند نفر که در راستای نظرات رسانه ای در دورترین نقاط دنیا جمع شوند ، بارها و از زوایای متعدد و مختلفی گزارش می شود !!
ناشناس۳۸۱۳۸۶۹۰۹:۳۴:۲۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
همیشه همینطور بوده و اشکالی ندارد. من هم به bbc , voa و ایرااینترنشنال نگاهی می اندازم و هم الف رو ۱۵ سال است هیچ خطری برام اتفاق نیفتاده. ظریف چی میگه من نمی‌فهمم.
yektanetتریبون

آخرین عناوین