آغاز به کار کمیته مزد برای محاسبه دستمزد ۱۴۰۴

  4031025090

عضو کمیته دستمزد شورای عالی کاربا اشاره به آغاز به کار کمیته مزد برای آغاز محاسبات دستمزد ۱۴۰۴ گفت:تلاش تشکل های کارگری بر این است که به صورت منطقی و بهتر بتوانند تصمیماتی برای دستمزد سال آینده اتخاذ کنند .

آغاز به کار کمیته مزد برای محاسبه دستمزد ۱۴۰۴

محمدرضا تاجیک، عضو کمیته دستمزد شورای عالی کار در گفت‌وگو با تسنیم،‌ با اشاره به اینکه اولین جلسه کمیته مزد شورای عالی کار روز گذشته برگزار شد گفت: اولین نشست به صورت سه جانبه با حضور نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان در محل وزارت کار برگزار شد. دستور کار کمیته مزد، آغاز محاسبات دستمزد 1404 بود.

 وی بیان کرد:نتایج محاسبات در کمیته دستمزد برای تصمیم‌سازی به شورایعالی کار ارجاع داده می‌شود. در جلسه روز گذشته اعضا معرفی شدند و از سازمان های ذی ربط در حوزه مسکن و بهداشت درخواست ارائه گزارش عملکرد در یکسال گذشته را داشتیم تا بتوانیم بهتر تصمیم بگیریم. در دولت قبل صحبت از راه اندازی قرارگاه مسکن در جهت تسهیل شرایط مسکن کارگران بود,  درخواست کردیم تا گزارشی ارائه شود و ببینیم کجای کار هستیم. نمایندگان کارگری انتظار دارند امسال محاسبات سبد معیشت با مشارکت کارگران و کارفرمایان براساس هزینه‌های واقعی زندگی انجام شود.

 تاجیک با تأکید بر اینکه تلاش تشکل های کارگری بر این است که به صورت منطقی و بهتر بتوانند تصمیماتی برای دستمزد سال آینده اتخاذ کنند افزود:قدرت خرید کارگران در سال جاری بسیار کاهش یافته است,کارگران برای تأمین هزینه های مسکن دچار مشکل زیادی هستند. مقرر شد در هفته این کمیته برگزاری شود.

نماینده مجمع عالی کارگران جمهوری اسلامی ایران در خصوص معیشت کارگران گفت : در سال 1403توقع داشتیم که افزایش متناسب با ماده 41قانون کار انجام پذیرد که این مهم صورت نگرفت. تقویت قدرت خرید کارگران یک ضرورت است .

وی با اشاره به تأکید برکنترل تورم گفت: انتظار داریم دولت با کنترل تورم شرایط معیشتی کارگران را بهبود بخشد ما به دنبال افزایش قدرت خرید کارگران هستیم تا کارگران از پس هزینه های زندگی خود بر بیایند.درجلسه قبلی شورای عالی کار درخواست کارگران از شورای عالی کار این بود که موضوع افزایش حق مسکن کارگران در سال جاری پیگیری شود و پیشنهاد افزایش 35درصدی حق مسکن توسط وزیر کار به هیات دولت برده و مصوب شود تا معوقه این 10ماه به حساب کارگران واریز شود.پرداخت معوقات حق مسکن در صورت تصویب هیات وزیران است. 

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. جدیدترین خوش‌خدمتی تشکیلات خودگردان فلسطین به آمریکا و رژیم صهیونیستی

    2. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

    3. ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم/ اگر ما را در FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد

    4. گوشت قربانی قدرت های بزرگ!

    5. مصالحه و گفت‌وگو با هوشیاری حداکثری!   

    6. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

    7.  تحليلی بر دو مصاحبه هسته ای؛ آیا ايران به سمت تسليحات هسته ای حرکت مي کند؟

    8. جزئیات برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در اتوبان صیاد شیرازی مشهد

    9. جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس درباره FATF

    10. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

    11. آدرس غلطی که علی دایی داد / وقتی معاون رئیس‌جمهور، خاتمی و کروبی را قهرمانان ملی می‌داند!/ خزعلی علیه نصیری

    12. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

    13. قالیباف: طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود

    14. ۳ نکته در مورد رونمایی از شهرهای زیرزمینی نظامی ایران

    15. واقعاً میزی برای مذاکره وجود دارد؟!

    16. تجمع طرفداران قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

    17. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

    18. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

    19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: چگونه یک نماینده به یک مقام رسمی اتهام می‌زند؟/ توافق با ترامپ، سایه جنگ را گسترده می‌کند/ دیگر نمی‌توان مردم را به قناعت دعوت کرد

    20. فقر در ایران؛ از گذشته تا امروز

    21. هزینه‌های سکوت قالیباف/ چرا منتقدان ظریف حق دارند؟/ ادعای عجیب واعظی در خصوص اعتراضات آبان ۹۸

    22. تعزیرات حکومتی یا حیاط خلوت دولتی؟

    23. تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند به دلیل «اقدام خلاف عرف و شرع»

    24. مهدی نصیری بازداشت شد/ توضیح درباره اقدامات و شعارهای تند او در آرامگاه فردوسی

    25. نامه خرازی درباره تابعیت قهری و غیرقهری/ بحران قحط‌الرجال در دستگاه دیپلماسی!/ پرونده هسته ای دست کیست؟

    آخرین عناوین