وزیر دفاع: ارتش در مواقع لزوم می تواند آسمان را به تسخیر خود درآورد

  4031024058

امیر سرتیپ نصیرزاده با تاکید بر اینکه ارتش در مواقع لزوم می تواند آسمان را به تسخیر خود درآورد، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در به‌کارگیری پهپاد به بلوغ قابل توجهی رسیده است و طیف متنوعی از پهپادها و راهبردهای مربوطه متعددی را با ابداعات و نوآوری‌های خاص، در نیروهای چهارگانه زمینی، هوایی، دریایی و پدافندی خود به کار گرفته است.

وزیر دفاع: ارتش در مواقع لزوم می تواند آسمان را به تسخیر خود درآورد

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در آیین الحاق ۱۰۰۰ فروند پهپاد راهبری به ارتش، ضمن تبریک میلاد با سعادت امیرالمومنین(ع)، گفت:  اتحاد و هم‌افزایی بسیار اثربخش و خوبی بین صنعت دفاعی و ارتش جمهوری اسلامی ایران به وجود آمده و الحاق ۱۰۰۰ فروند پهپاد راهبردی، حاصل این هماهنگی است.
امیر سرتیپ نصیرزاده ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در به‌کارگیری پهپاد به بلوغ قابل توجهی رسیده است و طیف متنوعی از پهپادها و راهبردهای مربوطه متعددی را با ابداعات و نوآوری‌های خاص، در نیروهای چهارگانه زمینی، هوایی، دریایی و پدافندی خود به کار گرفته است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اظهار کرد: پهپادهایی که در ماموریت‌های پدافندی و تلفیقی مورد استفاده قرار می‌گیرند، پهپادهایی با قابلیت نشست و برخواست در دریا هستند، یا پهپادهایی که در هوشمندسازی و کمک به عملیات‌های نیروی زمینی مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین پهپادهایی که امروز الحاق شدند، منجر به ایجاد ظرفیتی در ارتش جمهوری اسلامی ایران شده‍اند که می‌تواند در مواقع لزوم، آسمان را به تسخیر خود درآورد و ضربات مهلکی به دشمن وارد کند.
 وی با اشاره به فرمایش فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه تجهیز دستان امت اسلام وظیفه صنعت دفاعی کشور است، اظهار کرد: تولید انواع تجهیزات و سلاح‌های مورد نیاز نیروهای مسلح بر عهده صنایع وزارت دفاع است و آنچه در رزمایش‌ها به نمایش در می‌آید، تنها بخش قابل پخش توانمندی‌های ما است؛ تجهیزات شگفت‌آور و غافل‌گیرکننده‌ای نیز داریم و اگر لازم شد، توسط نیروهای مسلح ما مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
امیر سرتیپ نصیرزاده با تاکید بر اینکه اجازه جسارت و گستاخی را به هیچ دشمن زبونی نخواهیم داد، افزود: همت و مطالبه‌گری وصف‌ناپذیر فرماندهان ارتش، صنعت دفاعی را به تحرک و فعالیت بیشتر وا داشته و ما افتخار می‌کنیم که در کنار دانشمندان جهاد خودکفایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، توانسته‌ایم آنچه مورد نیاز نیروهای مسلح است، فراهم کنیم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تولید هر نوع سلاحی یک امر استاتیک یا ایستا نیست بلکه پویاست که نشأت گرفته از رصد و پایش محیط عملیاتی و پیشرفت فناوری‌ها در دنیا است و پهپاد هم از این امر مستثنا نیست. بعد عملیاتی و فناوری‌های نرم‌افزاری جدید در واقع تعیین کننده نیازمندی و مطالبه عملیاتی ماست که چه نوع پهپادی بسازیم که در نیروهای مسلح، در ارتش، سپاه و بخش‌های دیگر مناسب باشد.
وی افزود: قطعاً هوش مصنوعی را در پهپادها به کار می‌گیریم یعنی ارتقا و بهینه سازی پهپادها به هر نوع سلاحی بستگی به رصد و پایش عملیاتی و دستیابی به فناوری‌ها و دانش‌های روز است.
امیر سرتیپ نصیر زاده با اشاره به تولید پهپادهای FPV توسط وزارت دفاع گفت: به طور گسترده با سازمان‌ها و نیروها در ارتباط هستیم و الان تولید هر نوع سلاحی به خصوص در حوزه پهپادهایFPV  هماهنگی بسیار خوبی میان وزارت دفاع و سازمان‌ها و جهاد سازمان‌ها وجود دارد و در تعامل با هم آن را تولید می‌کنیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  2. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  3. بوق یا واقعیت؟!

  4. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  5. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  6. اشتباهاتی که هنگام خفت‌گیری نباید انجام دهید!

  7. ظریف: به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم/ ضمن توجه به تهدیدها، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد

  8. بن سلمان برای میانجیگری میان ایران و آمریکا آماده می‌شود

  9. در دستور کار قرار گرفتن اصلاح قانون جنجالی در مجلس/ مسیر ظریف برای ادامه فعالیت هموار می‌شود؟

  10. تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

  11. این هم از «شنبهِ ترامپ»/ تهدید توخالی ترامپ

  12. اسرائیل هواپیمای ایران را به حمله در صورت فرود در لبنان تهدید کرده بود؟ / فعلا خبری از پرواز به بیروت نیست

  13. نقش عناصر گروهک‌های ضد انقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران/ روایتی از افرادی که مواد منفجره همراه خود داشتند

  14. سال ۶۹ هم درباره آمریکا اشتباه کردید اما عبرت نگرفتید/ ماجرای ناتمام چند مذاکره نافرجام

  15. چانه‌زنی دستمزد ۱۴۰۴ با پایه ۷ میلیون تومان توهین به کارگر است

  16. تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود

  17. گزافه‌گویی وزیر خارجه آمریکا در اسرائیل:‌ ایران هسته‌ای نمی‌تواند وجود داشته باشد

  18. ۱۴۰۴ هدیه ۱۰۰ میلیون ریالی برای بازنشستگان کشوری

  19. پرواز پهپادها از زیر آب | رونمایی از اولین پهپاد زیردریایی

  20. اجرای «کالابرگ» از سرگرفته شد/ پرداخت پیش از آغاز ماه رمضان

  21. زنگ خطر به صدا درآمد/ نرخ تولد و زاد و ولد اتباع خارجی در این استان از ایرانی‌ها پیشی گرفت

  22. دبیر کل حزب‌الله: انقلاب اسلامی ایران الگوی زندگی واقعی است

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  3. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  5. نباید در تله ترامپ افتاد!

  6. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  7. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  8. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  9. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  10. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  11. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  12. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  13. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  14. ... در این جهان چون جنگل !

  15. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  16. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  17. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  18. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  19. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  20.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  21. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  22. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  23. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  25. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

آخرین عناوین