یوتیوب برای این افراد در مسیر رفع فیلتر قرار گرفت

  4031018037 ۱۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رایزنی برای رفع مسدودی یوتیوب برای اساتید و دانشجویان آموزش عالی خبر داد.

یوتیوب برای این افراد در مسیر رفع فیلتر قرار گرفت

دکتر حسین سیمایی صراف در گفتگو با مهر گفت: کاربری یوتیوب عمدتاً آموزشی است ما یک گزارش مستدل و مفصلی را از سهم یوتیوب در تحقیق، پژوهش و آموزش تهیه کرده و به کمیته تعیین مصادیق مجرمانه ارسال کرده‌ایم، خیلی امیدواریم با توجه به مذاکراتی که انجام داده‌ایم حداقل برای اساتید و دانشجویان آموزش عالی از یوتیوب رفع مسدودی شود.

وی تاکید کرد: پیگیر این موضوع هستیم و امیدواریم به نتیجه برسد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز خوشبختانه در این موضوع پیش‌قدم و پشتیبان ما است و خیلی باور داریم که این اتفاق خواهد افتاد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به رایزنی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استفاده یکسری از دانشجویان ما از اینترنت با توجه به رشته خاصی که دارند بسیار بالاست و به حجم بالایی از اینترنت نیاز دارند.

رایزنی برای اینترنت حدوداً رایگان ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

وی ادامه داد: بنابراین با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صحبت کرده‌ایم و خوشبختانه استقبال شد که اینترنت تا حدی رایگان و با حجم خیلی بالا در اختیار دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار گیرد.

وزیر علوم افزود: پیش‌نویس تفاهم‌نامه را برای وزیر ارتباطات ارسال کرده‌ایم و مجدداً با وی صحبت کردیم ایشان نیز بر سر وعده خود هستند و به‌زودی آن نیز اجرایی خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۳۰۸۲۷۱۰:۳۸:۱۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
رفع فیلتر طبقاتی، نوعی آپارتاید است.
ناشناس۳۷۳۰۹۳۸۱۱:۵۵:۲۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
بنده هر روز از یوتیوب برای دیدن موسیقی، فیلم و خبر استفاده می کنم. از فیلتر شکن مجانی هم استفاده می کنم.
ناشناس۳۷۳۰۸۳۰۱۰:۳۹:۳۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
وقتی فیلتر شکن مجانی وجود دارد، دلیلی ندارد که سر مردم با طبقاتی کردن فیلترینگ اینترنت منت بگذارید.
ناشناس۳۷۳۰۸۶۷۱۰:۵۹:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
باز کنید اما پلیس و گشتی مجازی قرار بدید هرکسی با کد ملی فعالیت کنه .
ناشناس۳۷۳۰۸۷۳۱۱:۰۸:۵۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
واقعا فکر می کنن دانشجو ها فقط متخصص و پژوهشگر هستن؟ من به عنوان یک متخصص از یوتیوب مجبورم استفاده کنم، خیلی درکش سخته؟
ناشناس۳۷۳۰۸۷۶۱۱:۱۰:۳۷ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
کسی که دانشجو یا استاد نیست شعور یا لیاقت استفاده نداره؟
ناشناس۳۷۳۰۸۹۵۱۱:۲۴:۱۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
زحمت نکشید همین حالا هم همه دسترسی دارند بی خودی منت نگذارید.
ناشناس۳۷۳۰۹۱۶۱۱:۳۸:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اینترنت طبقاتی
ناشناس۳۷۳۰۹۸۵۱۲:۳۳:۰۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
مثلا چه سکوی مهمی هست برای این گروه؟!!!
ناشناس۳۷۳۰۹۹۵۱۲:۴۲:۳۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
الان من که کارشناس برق پالایشگاه نفت هستم چرا نباید برای آموزش و یادگیری از یوتیوب استفاده کنم؟ من که درسم تموم شده و تو دل صنعت این کشور دارم عرق میریزم حقی ندارم؟ مگه آموزش و علوم فقط مال ۴ سال دانشگاهه؟؟؟
ناشناس۳۷۳۱۰۰۱۱۲:۴۸:۰۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
یعنی چی فقط برای استاد و دانشجو رفع فیلتر می شود ؟ شما تصور می کنید فقط دانشجو و استاد از یوتیوب استفاده مفید می کنند یعنی بقیه افراد جامعه از محتوای اموزش اش استفاده نمی کنند ؟ یوتیوب پر از محتوای اموزشی است که میتونه برای همه افراد جامعه مفید باشه. چرا تمایل دارید به بهانه های مختلف اینترنت را طبقاتی کنید؟
ناشناس۳۷۳۱۰۱۰۱۲:۵۶:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اینترنت طبقاتی دشمن احترام و ارزش انسانی است و نشان تبعیض سیستماتیک
ناشناس۳۷۳۱۰۴۳۱۳:۲۵:۵۴ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اینترنت طبقاتی معنی ندارد .
بابک۳۷۳۱۰۵۵۱۳:۳۷:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
شرکت های دانش بنیان کار تحقیقی انجام نمیدهند دیگه؟؟؟؟؟؟
ناشناس۳۷۳۱۲۱۶۱۵:۵۱:۲۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
واقعا خنده دار هست یوتیوب توی ایران فیلتر هست .باید گفت یوتیوب یک دانشگاه بزرگ با کلی فیلم ومحتوای آموزشی تو هرزمینه ای هست اما تو ایران به خاطر دغدغه های عده ای فیلتر باید بمونه .
yektanetتریبون

آخرین عناوین