عالمی: موضوع رضاییان سوءتفاهم بود نه بازداشت/ تیم شده‌ایم

  4030918044

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: پس از پایان بازی با فولاد خوزستان سوءتفاهمی بین رامین رضاییان و یگان ویژه پیش آمد که حل شد.

عالمی: موضوع رضاییان سوءتفاهم بود نه بازداشت/ تیم شده‌ایم

ایمان عالمی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره برتری 2 بر صفر استقلال برابر فولاد خوزستان در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: سفرهای سختی به کشورهای امارات و عربستان برای مسابقات لیگ نخبگان آسیا داشتیم و پس از بازگشت به ایران و چند روز تمرین در تهران به اهواز رفتیم. با این حال، اردویی که گذراندیم بسیار خوب بود و نتیجه‌اش را شاهد هستیم. تیم ما شاداب و با برنامه کارش را دنبال می‌کند. بازی بسیار خوبی مقابل فولاد انجام دادیم و موفق شدیم سه امتیاز مهمی را بدست بیاوریم.

وی در مورد اینکه به نظر می‌رسد رابطه خوبی بین پیتسو موسیمانه و بازیکنان استقلال وجود دارد، گفت: دقیقا همینطور است. موسیمانه در اردوی امارات، دو، سه هدف را در نظر داشت، نخست بحث بدنی بود که مشاهده می‌کنید چقدر شرایط بازیکنان بهتر شده است، دوم مسائل روحی - روانی و در ادامه کارهای تئوری و عملی بود. خوشبختانه همه کارشان را درست انجام می‌دهند و ارتباط خوب از روی نیمکت به بازیکنان انتقال داده می‌شود. ارتباط بسیار خوبی بین موسیمانه و بازیکنان وجود دارد و استقلال به معنای واقعی یک تیم است.

سرپرست تیم استقلال با اشاره به استقبال هواداران از آبی‌پوشان در اهواز خاطرنشان کرد: از هواداران عزیزمان تشکر می‌کنم که از بدو ورودمان به اهواز به استقبال ما آمدند. موسیمانه از این استقبال تعجب کرده بود، هر چند می‌دانست که استقلال تیم بزرگی است و در همه جای ایران هوادار دارد. باید تشکری ویژه از یگان ویژه، نیروی انتظامی و امنیتی داشته باشیم که به ما کمک کردند، به خصوص سرهنگ جعفری و یگان ویژه که کمک کردند با برقراری نظم بازی زیبایی را در ورزشگاه فولاد آره‌نا شاهد باشیم.

عالمی در خصوص بحث بازداشت موقت رامین رضاییان به دنبال درگیری با یگان ویژه گفت: اصلا چنین چیزی نبود. سوء‌تفاهمی پیش آمد که با درایت یگان و سرهنگ جعفری برطرف شد. یکی از هواداران استقلال به وسط زمین پرید و دوستان یگان جلوی او را گرفتند که وارد زمین نشود. در این لحظه، رامین رضاییان وارد عمل شد تا اتفاق خاصی برای هوادار استقلال نیفتد. همین مسئله سوء تفاهمی بوجود آورد که صحبت کردیم و همه چیز حل شد. بازداشت موقت و این مسائل صحت ندارد.

وی درباره اینکه ظاهرا موسیمانه از ازدحام جمعیت در منطقه میکسدزون ورزشگاه شهدای فولاد اهواز ناراحت بود، یادآور شد: این مشکل در بیشتر راهروهای ورزشگاه‌های ما دیده می‌شود. خدا را شکر توانستند کنترل کنند تا بازیکنان سوار اتوبوس شده و از ورزشگاه خارج شوند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. تمرین کشت بادمجان !

  2. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  3. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  4. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  5. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  6. خبر مهم نماینده مجلس درباره استیضاح همتی/ وزیر اقتصاد چه سرنوشتی پیدا می‌کند؟

  7. صبر مسعود پزشکیان لبریز می شود؟/ ماجرای نامه تند استاندار اصفهان به عارف

  8. ادعای نماینده ویژه رئیس‌جمهور: نظام به این نتیجه رسیده که با آمریکا گفت‌وگوی رو در رو داشته باشیم

  9. سیاست رسانه های غربی درباره فرزند رهبرانقلاب "سید مجتبی خامنه ای" چیست؟

  10. رسوایی ۲۵ میلیون دلاری پلیس دنیا !

  11. اگر اینجا لس آنجلس بود

  12. صالحی: اعتماد مردم به حاکمیت و حکمرانی به شدت کاهش پیدا کرده

  13. اظهارات جنجالی بازیگر سرشناس آمریکایی درباره آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس

  14. رقیب تهران را بشناسید

  15. محمد عابدینی کارآفرین و نخبه ایرانی وارد تهران شد

  16. مربی سابق تیم ملی بازداشت شد

  17. سیگنال‌های مثبتی از مجمع تشخیص در بررسی مجدد لایحه FATF

  18. شهر حیرت انگیز در ایران

  19. آغاز دور سوم گفت‌وگوهای ایران و اروپایی‌ها از فردا

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدهای جدی در مرزهای کشور: مسئولین هوشیار باشید!

  4. بیانیه دفتر «عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

  5. لایحه عفاف و حجاب در مجلس حاشیه ساز شد

  6. بن‌بست ترامپ در پرونده اتمی ایران

  7. توضیح درباره همسر عراقچی

  8. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  9. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  10. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  11. نماینده مجلس : ۷ میلیون تبعه خارجی در ایران هستند؛ لااقل نیمی از این‌ها به دلیل نداشتن ظرفیت، مازاد هستند/ اگر همه اتباع بروند، بسیاری از تولیدی‌ها تعطیل می‌شوند

  12. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  13. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  14. توصیه به ترامپ برای توافق با ایران / مکران؟ شوخی می‌کنید آقای عارف؟!/ یک مشت بنجل خارجی گرانقیمت!

  15. راه نجات

  16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  17. پادگان شهری به نام اسرائیل

  18. کجا با این عجله؟!

  19. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  20. هراس اسرائیل از قدرت نفوذ ایران

  21. رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها درباره ایران غالبا دچار خطای محاسباتی شدند

  22. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  23. همتی: عده‌ای نمی‌خواهند قیمت ارز پایین آید/ فرزین: نرخ ارز کانال‌ها غیرواقعی است

  24. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  25. اظهارات عجیب محسن هاشمی درباره فوت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تمامی ندارد

آخرین عناوین