هیچ توقفی در عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ رخ نداده است  

  4030913144

سخنگوی مرکز مبادله ایران درباره شایعه مطرح شده مبنی بر توقف عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ در جلسات حراج سکه این مرکز گفت: عرضه ربع و تمام سکه ضرب ۱۴۰۳ به قوت خود باقی است و هیچ توقفی در عرضه این سکه‌ها رخ نداده است.

اصغر بالسینی - سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شایعه مطرح شده در رابطه با توقف عرضه سکه ضرب ۱۴۰۳ گفت: همانطور که آگهی حراج روز چهاشنبه ۱۴ آذر ماه (جلسه ۴۳ حراج سکه) قبلا منتشر شده است؛ در جلسه حراج روز چهارشنبه ۱۴ آذر ماه (فردا) هم ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ عرضه و هم تمام سکه ضرب سال ۱۴۰۳ (برای اولین بار) عرضه می‌شود و همچنین نیم سکه ضرب سال ۱۳۸۶ در این حراج عرضه می‌شود.

وی افزود: امروز (۱۳ آذرماه)، آگهی حراج روز شنبه ۱۷ آذر (جلسه ۴۴ حراج سکه) منتشر شد که سکه‌هایی که در این جلسه حراج عرضه می‌شود ضرب سال ۱۳۸۶ است که به دلیل تماس‌های گسترده متقاضیان، مقرر شد در جهت تامین نیاز بازار، در این جلسه حراج روز شنبه ۱۷ آذر ماه، سکه‌های ضرب سال ۱۳۸۶ عرضه شود و بلافاصله در جلسه بعدی آن حراج (جلسه چهل و پنجم) که در روز دوشنبه ۱۹ آذرماه برگزار می‌شود، ربع سکه و تمام سکه ضرب ۱۴۰۳ و نیم سکه ضرب ۱۳۸۶ عرضه خواهد شد و هیچ توقفی در عرضه سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۳ رخ نداده است.

سخنگوی مرکز مبادله تاکید کرد: عرضه سکه ضرب ۱۳۸۶ در جلسه روز شنبه ۱۷ آذرماه، صرفا به دلیل درخواست گسترده متقاضیان، صورت می‌گیرد و از جلسه حراج روز دوشنبه، طبق روال سابق، عرضه سکه ضرب سال ۱۴۰۳ صورت می‌گیرد.  

بالسینی خاطرنشان کرد: با توجه به تقاضاهایی که وجود دارد، مرکز مبادله ایران، آمادگی پاسخگویی به نیاز بازار و متقاضیان سکه طلا را دارد و تصمیم مبنی بر عرضه سکه ضرب ۱۳۸۶ صرفا برای پاسخگویی به نیاز متقاضیان سکه ضرب ۱۳۸۶ بوده است.  

وی ادامه داد: در رابطه با جلسه چهل و سوم حراج سکه که فردا چهارشنبه ۱۴ آذرماه برگزار می‌شود، آگهی شرکت در این حراج از روزهای گذشته منتشر شده و ربع سکه و تمام سکه ضرب ۱۴۰۳ در این حراج عرضه می‌شود و زمان واریز وجه برای شرکت در این حراج از صبح امروز، ۱۳ آذرماه آغاز شده و تا ساعت ۲۳ امشب (۱۳ آذرماه) ادامه دارد و از روز چهارشنبه ۱۴ آذرماه (فردا) زمانی که متقاضیان شرکت در حراج پنل ثبت سفارش خود را باز کنند می‌توانند مشاهده کنند که ربع سکه و تمام سکه ضرب ۱۴۰۳ و همچنین نیم سکه ضرب ۱۳۸۶ در این جلسه حراج عرضه می‌شود.

سخنگوی مرکز مبادله ایران در پایان اظهار کرد: همانطور که گفته شد در جلسه چهل و چهارم حراج سکه به دلیل درخواست متقاضیان سکه‌های ضرب سال ۱۳۸۶ عرضه می‌شود و از جلسه چهل و پنجم حراج سکه، طبق روال سابق ربع سکه و تمام سکه ضرب سال ۱۴۰۳ و همچنین نیم سکه ضرب ۱۳۸۶ عرضه می‌شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  7. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  8. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  9. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  10. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  11. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  12. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  13. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  14. پادگان شهری به نام اسرائیل

  15. لطفا جوگیر نشوید!

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  18. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  19. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  20. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  21. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  22. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

  23. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  24. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  25. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

آخرین عناوین