گرانی ۴۰ درصدی بنزین، خبر قطعی یا تشویش اذهان عمومی؟

  4030828042 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

در حالی حجت الله میرزایی اقتصاددان نزدیک به دولت خبر از افزایش احتمالی ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده داده که مسئولان امر تاکنون همه خبرهای مربوط به افزایش قیمت بنزین را تکذیب و انتشار این گونه خبرها را موجب تشویش اذهان عمومی اعلام کردند.

گرانی ۴۰ درصدی بنزین، خبر قطعی یا تشویش اذهان عمومی؟

به گزارش تسنیم، حجت‌الله میرزایی، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی در اظهاراتی اعلام کرده، «برای حامل های انرژی در بودجه فعلا چیزی پیش بینی نشده، ولی در جلسه ای که در هفته گذشته 10 اقتصاددان با رئیس جمهور داشتند، در پایان جلسه آقای رئیس جمهور گفتند، ما مجبوریم قیمت حامل های انرژی را به اندازه تورم تعدیل کنیم، بنابراین انتظار می رود قیمت حاملهای انرژی به ویژه بنزین در سال 1404 چیزی حدود 30 تا 40 درصد افزایش پیدا کند.

پیش بینی افزایش قیمت بنزین با استناد به سخنان رئیس جمهور از طرف میرزایی اقتصاددان نزدیک به دولت که شنیده شده، در جلسات زیاد رسمی و غیررسمی دولتی شرکت می کند، در حالی است که مسئولان رسمی دولت به ویژه در وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی تاکنون همه خبرها در خصوص افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرده اند، و تاکنون هم درباره اظهارات جدید حجت الله میرزایی اظهارنظر تایید یا تکذیب بیان نداشتند.

در حالی مسئولان دولت پیشتر گمانه زنی در باره افزایش قیمت بنزین را نهی و موجب تشویش ذهان عمومی اعلام کرده بودند، که به نظر می رسد، درباره اعلام افزایش قیمت 30 تا 40 درصدی قیمت بنزین در سال آینده یا باید این خبر را اگر درست است، تایید کنند، وگرنه باید با اعلام کننده اخبار کذب این چنینی که قطعا آرامش روانی جامعه را به هم می ریزد، برخورد کنند.

بر اساس آنچه تاکنون از دولت شنیده شده، هنوز هیچ تصمیم قطعی درباره قیمت حاملهای انرژی به ویژه بنزین برای سال آینده گرفته نشده است.

به گزارش تسنیم، متاسفانه افزایش قیمت بنزین طی سالهای متمادی گذشته تاثیر زیادی بر افزایش سطح عمومی قیمتها و رشد نرخ تورم داشته است، بنابراین انتشار خبرهای غلط درباره افزایش قیمت بنزین هم تاثیر خود را روی افزایش قیمت ها می گذارد.

دیدگاه کاربران

کارمند ساده۳۶۶۵۴۱۵۱۱:۰۷:۰۴ ۱۴۰۳/۸/۲۸
انفال بعد از کسر هزینه ها باید به تمام جمهور ملت ایران تعلق گیرد بگیرد مگر اینکه کسی داوطلبانه نخواهد.
ناشناس۳۶۶۵۴۱۸۱۱:۰۸:۱۷ ۱۴۰۳/۸/۲۸
اگر سالی 10 درصد گران میشد نه این همه هیاهو به پا میشه و نه فشار انچنانی به مردم وارد میشد و روال عادی میشد اما اینجوری از 40 درصد و 50 درصد و ... که هر سال صحبت میشه نشاندهنده بلبشوی تصمیم گیری است.
ناشناس۳۶۶۵۴۲۰۱۱:۱۱:۲۳ ۱۴۰۳/۸/۲۸
یا جلوی دهانهای دولتی ها را بگیرید یا رسما اعلام کنید بنزین گران خواهد شد
ناشناس۳۶۶۵۴۴۱۱۱:۲۳:۲۲ ۱۴۰۳/۸/۲۸
کاری درست اگر صورت گیرد
ناشناس۳۶۶۵۴۷۴۱۱:۴۷:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۸
افزایش دستمزد کارگران و کارمندان 20 درصد سالانه افزایش کلیه خدمات و کالاهای که دولت ارائه می دهد معمولا بالای 20 درصد و گاهی تا 40%، 50% و .... و در سال چند بار (مثال خودرو و لبنیات و...) نتیجه:فقیر شدن مردم، نابودی بنیان خانواده، کاهش سطح رفاه خانوار، مشکلات اجتماعی و...
ناشناس۳۶۶۵۴۷۸۱۱:۵۴:۳۶ ۱۴۰۳/۸/۲۸
اول واردات خودرو کم مصرف را با نرخ جهانی آزاد کنید بطور موازی زیر ساختهای حمل و نقل عمومی را فراهم کنید بعد بطور پله ای گران کنید همینطور یهویی که نمی شه
ناشناس۳۶۶۵۵۶۷۱۳:۴۶:۵۰ ۱۴۰۳/۸/۲۸
عملکرد خود دولت و اظهارات ضد و نقیض خود مدیران دولتی مگر غیر از این مطلب را به مردم منتقل کرده که گرانی بنزین دیر یا زود در راه است ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین