قارچ خوراکی ۱۵ میلیونی در مرکز خرید نیاوران!

  4030729035 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

یک کاربر از فروش قارچ ترافل در یک مرکز خرید در نیاوران خبر داد و قیمت آن را نیز اعلام کرد که باعث تعجب سایر کاربران فضای مجازی شد.

قارچ خوراکی ۱۵ میلیونی در مرکز خرید نیاوران!

این کاربر در توئیتر نوشت: قارچ ترافل تو مرکز خریدی در نیاوران کیلویی ۱۵ میلیونه، این مقدار رو ۴میلیون قیمت دادن. جالبیش اینه قارچ ایرانیه و صادر میشه و از کوه‌های فرانسه نمیاد.

قارچ دنبلان یا ترافل یکی از با ارزش‌ترین و غنی‌ترین مواد خوراکی در طبیعت است که دارای ارزش تغذیه‌ای و دارویی فراوانی است. دنبلان کوهی سیاه تفاوت بسیاری با قارچ‌های معمولی دارد. تفاوت ظاهری دنبلان به خوبی با گونه‌های دیگر از قارچ‌های خوراکی قابل تشخیص است. ارزش تغذیه‌ای این قارچ به جهت دارا بودن بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامین بیشتر می‌شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۳۶۰۰۵۱۴:۰۶:۱۰ ۱۴۰۳/۷/۲۹
اینا برای کوههای تبریزه
سعید۳۶۳۶۰۰۶۱۴:۰۶:۳۱ ۱۴۰۳/۷/۲۹
من همیشه میخورم خیلی خوشمزس
ناشناس۳۶۳۶۱۵۸۱۵:۵۳:۵۰ ۱۴۰۳/۷/۲۹
برادر من یه سفر بیا آذربایجان بعد از باران زدن تو دشت و دمن براحتی این قارچ رو پیدا میکنی فراوان و رایگان
ناشناس۳۶۳۶۱۸۸۱۶:۲۵:۵۹ ۱۴۰۳/۷/۲۹
البته قارچ ترافل یکی از گرانترین انواع قارچ است و در اروپا و آمریکا بسته به درجه کیفی بین 2500 تا 3000 دلار هم می تواند قیمت یک کیلوی آن باشد، همین الان نمونه متوسط آن در فروشکاه های زنجیره ای لومونت کیلویی 1300 یورو معادل بیش از 93 میلیون تومان است، من شخصا قدرت خرید هیچ خوراکی که کیلویی 15 میلیون تومان باشد ندارم، ولی در مقایسه با قیمت جهانی آن باید گفت خیلی هم قیمت پایین است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین