سرویس مخفی آمریکا: تدابیر امنیتی کامالا هریس تغییر کرده است

  4030502003

رئیس سرویس مخفی آمریکا اعلام کرد که این سرویس از زمانی که جو بایدن از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ انصراف داد، تدابیر امنیتی پیرامون کامالا هریس، معاون رئیس جمهور را  تغییر داده است.

سرویس مخفی آمریکا: تدابیر امنیتی کامالا هریس تغییر کرده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، «کیمبرلی چیتل» رئییس سرویس مخفی آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی  هنگام شهادت در کمیته نظارت مجلس نمایندگان درباره سوء قصد علیه دونالد ترامپ، گفت که سرویس مخفی از زمانی که جو بایدن از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ انصراف داد، تدابیر امنیتی پیرامون کامالا هریس، معاون رئیس جمهور را  تغییر داده است.

 چیتل به کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا  گفت: «دیروز  پس از  اعلام  کناره گیری  رئیس جمهور، ما تغییراتی در  تدابیر امنیت  معاون وی انجام دادیم.»

 رئیس سرویس مخفی آمریکا افزود که ارزیابی‌های امنیتی از زمان تیراندازی به ترامپ برای سایر  افراد محافظت شده و همچنین مکان‌های حفاظت‌شده در واشنگتن دی سی تغییر کرده  است. همچنین بررسی‌های  امنیتی بیشتری قبل از کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان در هفته گذشته انجام شد.

 وی گفت: ما برای نامزدی یک معاون رئیس‌جمهور آماده شده ایم و به انجام ارزیابی ها ادامه می دهیم.

این در حالی است که  نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا از کامالا هریس، معاون رئیس جمهور این کشور به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حمایت کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نانسی پلوسی رئیس دموکرات سابق مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای گفت: امروز با غرور و خوش‌بینی بی‌پایان به آینده کشورمان از کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور برای ریاست جمهوری آمریکا حمایت می‌کنم.

پلوسی افزود: حمایت مشتاقانه من از کامالا هریس برای ریاست جمهوری رسمی، شخصی و سیاسی است. من قدرت و شجاعت کامالا هریس را به عنوان یک قهرمان برای خانواده‌های کارگر، به ویژه مبارزه برای حق انتخاب یک زن، دیده‌ام.

رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا تصریح کرد: من شخصاً کامالا هریس را برای دهه‌ها می‌شناسم که ریشه در ارزش‌های قوی، ایمان و تعهد به خدمات عمومی دارد. کامالا هریس به عنوان یک زن در سیاست بسیار زیرک است و من اطمینان کامل دارم که او ما را در نوامبر به پیروزی خواهد رساند.

در همین حال یک منبع آگاه به سی ان ان گفت که هریس و پلوسی روز یکشنبه با یکدیگر گفتگو کردند.

این منبع افزود که پلوسی پیشتر به طور خصوصی به بایدن گفته بود که نظرسنجی ها نشان می دهد او نمی تواند برنده شود.

در مقابل، مایکل بلومبرگ، شهردار سابق نیویورک و یکی از بزرگترین حامیان مالی دموکرات‌ها، این حمایت را تصمیمی شتابزده دانست و خواستار عدم عجله در انتخاب جانشین بایدن شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور ۸۱ ساله آمریکا سرانجام پس از بحث های بسیار بر سر نامزدی او در انتخابات روز یکشنبه به وقت محلی (۲۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳) از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری این کشور کنار کشید و اعلام کرد که در روزهای آتی درباره این تصمیمش با مردم آمریکا سخن خواهد گفت.

رئیس جمهور دموکرات آمریکا در بیانیه ای گفت: می‌دانم که هیچ‌ یک از اینها بدون شما، مردم آمریکا، ممکن نبود. با هم، بحران‌های بزرگ را پشت سر گذاشتیم، دموکراسی را حفظ کردیم و اتحادهایمان را در سراسر جهان تقویت کردیم. بزرگترین افتخار زندگی من این بوده است که به‌عنوان رئیس‌جمهور شما خدمت کنم و در حالی که قصد داشتم دوباره کاندیدا شوم، معتقدم که به نفع حزب و کشور است که از این کار منصرف شوم و تنها بر انجام وظایفم به‌عنوان رئیس‌جمهور در باقیمانده دوره‌ام تمرکز کنم. این هفته با مردم در مورد تصمیمم بیشتر صحبت خواهم کرد.

رئیس جمهور آمریکا در پی کناره گیری خود از رقابت های انتخاباتی از کامالا هریس معاون خود حمایت کرد.

نخستین مناظره جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا با دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی آمریکا در ۲۷ ژوئن (۷ تیر ۱۴۰۳) برای انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) برگزار شد. بایدن در این مناظره بارها با بیان جملات نامفهوم و نیمه‌تمام و سکوت‌های عجیب، در برابر ترامپ عملا باخت و این نمایش ضعیف بایدن در کنار دیگر خطاهای مکرر او در انظار عمومی، زنگ خطر را برای بسیاری از دموکرات ها و تحلیلگران سیاسی آمریکا به صدا در آورده و خواستار انصراف او از رقابت‌ها شده‌اند.

دموکرات ها در راس آنها باراک اوباما رئیس جمهور سابق دموکرات آمریکا و نیز نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا بسیار نگران انتخابات پیش رو و وضعیت دموکرات ها در برابر ترامپ نامزد جمهوری خواهان بودند که پلوسی به صراحت خواستار کناره گیری او شده بود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

    2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

    3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

    4. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

    5. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

    6. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

    7. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

    8. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

    9. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

    10. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

    11. وقتی نقاب از چهره می افتد...

    12. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

    13. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

    14. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

    15. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

    16. قانونی حساس و بازتاب هایی حساس تر !

    17. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

    18. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

    19. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

    20. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

    21. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

    22. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

    23. ظریف را آمریکا و اروپا تحریم کرده اند، ما هم در داخل تحریمش کنیم؟/گرانی ها بخاطر عملکرد دولت پزشکیان نیست

    24. عزل یک عضو ستاد امر به معروف و عذرخواهی از رییس‌جمهور

    25. عاملان آزار دختر جوان در یاسوج با پاها و چشم های بسته | اولین گفتگوی تلخ دختر یاسوجی با متهمان

    پربحث‌های اخیر

      پربحث‌های هفته

      آخرین عناوین