خادم ملت یا ارباب مردم؟!

سامان مهراد، گروه سیاسی الف،   4020807111 ۱۴۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۳۳ تکراری یا غیرقابل انتشار
خادم ملت یا ارباب مردم؟!

رفتار متفرعنانه، زشت یکی از نمایندگان در مواجهه با معلمانی که برای درد و دل و بیان مشکلات خود به او مراجعه کرده بودند، نشانگر نگاه بالا به پایین این فرد به کسانی است که جایگاه امروزش و حضور در خانه ملت را مدیون آنهاست.

او در حالی بر کرسی ریاست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تکیه زده که گویی هنوز از بدیهیات ابتدایی آداب‌معاشرت و حفظ حرمت ارباب‌رجوع آگاه نیست و در سخیف‌ترین شکل ممکن و هنگام گلایه معلمان، دست در دهان کرده، خود را خارانده، صندلی‌اش را می‌چرخاند، با کاغذ صورتش را باد زده و تنقلاتی هم تناول می‌کند و با زبان بدن خود، بی‌حوصلگی و بی‌تفاوتی را مخابره می‌کند! انگار نه انگار که این نماینده، وکیل کسانی است که او را راهی مجلس کرده‌ و وظیفه بدیهی‌اش شنیدن درد و دل، مطالبات و مشکلاتشان است؛ آن‌هم یکی از شریف‌ترین و نجیب‌ترین اقشار جامعه.

در واقع فلسفه وجودی جایگاه این نماینده، داشتن گوش شنوا و دوندگی برای موکلین خود و تلاش برای به‌ثمر نشاندن خواسته‌هایشان است اما در خطایی بزرگ این رابطه، به‌شکل ارباب – رعیتی تجلی می‌یابد؛ اربابی که بر صندلی قدرت تکیه زده و رعایایی که نزد او عریضه برده‌‌اند تا شاید اربابی که در حال میل کردن است، گوشه چشمی هم به آن‌ها داشته باشد!

این اتفاق تلخ، اولین مورد از نگاه بالادست مسئولین، به‌خصوص ساکنین بهارستان نبوده و آخرین آن هم نخواهد بود. قطعاً حواشی نماینده‌ای که با کارمند گمرک درگیر شد یا فردی که به صورت سرباز راهور سیلی زد از یادها نرفته و ریشه تمامی این اتفاقات، عدم درک از فلسفه وجودی مناصب و تصورات غلطی است که برخی پیرامون کرسی‌های مسئولیت خود در ذهن می‌پرورانند.

برای عده‌ای، ایفای نقش در ساختار سیاسی و داشتن مسئولیت، به‌مثابه قرارگرفتن در جایگاهی بالاتر و اجازه‌دادن به خود برای نظراندازی از بالا به پایین است. در حالی که در ساختار جمهوری‌اسلامی که کارگزارانش با رای و نظر ملت انتخاب می‌شوند، این رابطه به‌شکلی معکوس برقرار است.

فرد مسئول در نظام، یعنی خادم ملت و به گفته بنیانگذار انقلاب، وظیفه مسئولین، خدمت به مردمی است که دست مسئولین را گرفته و بالا آورده‌اند و چه خوب است که نماینده تبریز و دیگر کسانی که خود را در جایگاهی بالاتر می‌پندارند، به وجدان‌های خود رجوع کرده و قضاوت کنند که چقدر به توصیه امام خمینی پایبند بوده و عمل کرده‌اند.

 

 

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۷۷۴۲۹۰۰:۴۵:۲۸ ۱۴۰۲/۸/۸
اینها تازه بدوران رسیده های کاخ نشین‌ شده هستند که به این شکل در میان مجلس حضور دارند!!
mostafa.kamali95@yahoo.com۳۲۷۷۵۴۸۰۷:۱۱:۳۸ ۱۴۰۲/۸/۸
اگر رییس مجلس واقعا مردمی باشد باید ترتیبی دهد تا این نماینده از معلمان و ملت ایران عذرخواهی نماید
امیر حسین سلطان/تهران۳۲۷۷۶۸۷۰۹:۱۳:۵۸ ۱۴۰۲/۸/۸
به نظر می رسد ایشان قدری بی توجه و بی ملاحظه بوده اند و قصد و نیت بی احترامی به جمع را نداشته اند. من اتفاقا رفتم و فیلمش را در اینترنت دیدم و هر چند میبایست با توجه بیشتر و رعایت ملاحظات رفتار می کردند اما معلمان عزیز هم نباید آن را به دل بگیرند. انسانها جایزالخطا هستند. با پوزش
ناشناس۳۲۷۷۷۴۳۰۹:۵۶:۵۹ ۱۴۰۲/۸/۸
خود این نماینده هم نمی توانست به خوبی شما کارش را توجیه کند.
ناشناس۳۲۷۷۷۵۰۱۰:۰۶:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۸
این افراد اگر رییس جمهور شوند چه میکنند مردم داری را از سید محرومان یاد بگیرند.
ناشناس۳۲۷۷۷۷۹۱۰:۳۴:۳۷ ۱۴۰۲/۸/۸
معلم ریاضی از نماینده بی ادب و متکبر حمایت میکند این نماینده دیگه منفعتی به دستمال بدستان نمی رساند
امیر حسین سلطان/تهران۳۲۷۹۳۵۷۱۴:۵۰:۴۱ ۱۴۰۲/۸/۹
برای لحن غیرمودبانه تان متاسفم. دستمال بدست؟؟؟!!! چی فکر کردی ؟! معلم اینقدر جایگاهی تنزل نیافته است که با انتشار یک کلیپ بدون مقدمه و موخره مستمسکی شود ظاهراً برای دلسوزی دیگران برای معلم بدون دقت و توجه به صرف آنچه در کلیپ دیده می شود نسبت به یک هموطن(نماینده بودن مجلس هم فاکتور گرفته شود!) اینقدر و آنهم در سایت وزین الف بی مهری و حتی حق ناشناسی صورت گیرد و بنده هم به صرف معلم بودنم بدون توجه و دقت با دیگران همراهی نمایم! زهی خیال باطل! والله اعلم.
ناشناس۳۲۷۷۸۸۶۱۱:۵۶:۳۲ ۱۴۰۲/۸/۸
رفتار اين فرد قابل دفاع نيست .
هموطن۳۲۷۷۹۰۱۱۲:۱۲:۵۸ ۱۴۰۲/۸/۸
ماهم رفتارش تو اینترنت دیدیم .!!!!!
آرمان روح الله۳۲۷۷۹۷۹۱۳:۲۶:۰۵ ۱۴۰۲/۸/۸
بروید سابقه کاری این آقا را نگاه کنید! مدیر ارشد جناب آقای دکتر جاسبی در دانشگاه آزاد بوده!
خضر۳۲۷۸۰۹۳۱۵:۲۹:۱۳ ۱۴۰۲/۸/۸
با سلام اگه واقعا رفتار ایشان از سر بی توجهی بوده باشد باید به صراحت و بدون هیچ گونه توجیهی از مردم عذرخواهی بکند
امیر حسین سلطان/تهران۳۲۷۸۹۲۲۱۰:۲۹:۱۳ ۱۴۰۲/۸/۹
خدا را شکر که صبح امروز سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ الف ویدئوی اظهارات متفاوت یک معلم خوزستانی از دیدار با این نماینده محترم مجلس را درج نموده است. عذرخواهی اگر لازم باشد قطعا این عذرخواهی متعلق به نویسنده این مطلب و همه کاربرانی است که صرفا بر اساس احساسی شدن این چنین در کامنت های شان در حق یک هموطن شان(صرفنظر از رعایت شئونات یک نماینده مجلس) اینقدر بی پروا کامنت می دهند! و خدا را شکر که این حقیر سراپا تقصیر اسیر فضای احساسی نوشته نویسنده این مطلب و کامنت سایرین قرار نگرفتم هر چند که به سهم خود از بابت همین کامنت معتدل و منصفانه قبلی ام نیز که بعضا نماینده محترم را مورد انتقاد قرار داده ام از حضور ایشان جدا پوزش می طلبم. جا دارد سایت وزین الف به سهم خود نیز از بابت این اهمال و دنباله روی از یک کلیپ انتشار یافته بدون توجه به حال و وضعیت جسمانی این نماینده محترم رسما عذرخواهی نماید. و من الله التوفیق/ دبیر بازنشسته ریاضی آموزش و پرورش شهر تهران
ناشناس۳۲۷۷۶۹۸۰۹:۲۴:۵۰ ۱۴۰۲/۸/۸
لطفا ایشان را در صحن مجلس تنبیه نمایید.
ناشناس۳۲۷۸۱۷۲۱۶:۳۹:۱۲ ۱۴۰۲/۸/۸
اساسی
ناشناس۳۲۷۷۷۱۴۰۹:۳۵:۳۹ ۱۴۰۲/۸/۸
مطمئنا ایشان تنها نیستند ، بازهم براحتی پیدامیشه فقط چشم بینا میخواد.
ناشناس۳۲۷۸۱۳۰۱۵:۵۸:۰۲ ۱۴۰۲/۸/۸
این نمایندگان چون چند ماه از زحمتشان برای ملت بیشتر نمانده است و می دانند هیچ شانسی برای انتخاب مجدد ندارند دل بکار نمی دهند .
ناشناس۳۲۷۷۸۰۵۱۰:۵۷:۳۱ ۱۴۰۲/۸/۸
باید از مجلس اخراجش کنن
ناشناس۳۲۷۸۱۶۱۱۶:۲۷:۵۷ ۱۴۰۲/۸/۸
فیلمش را ببینید هم خنده داره و هم گریه آور
ناشناس۳۲۷۸۳۶۹۲۰:۱۹:۱۳ ۱۴۰۲/۸/۸
به نظر من باید کلیپ تهیه کنه و از مردم عذر خواهی کند
ناشناس۳۲۷۷۷۲۱۰۹:۳۹:۱۷ ۱۴۰۲/۸/۸
وقتی جناب روحانی و از داخل ماشین با مردم.... این ها هم......
ناشناس۳۲۷۷۷۴۶۰۹:۵۹:۳۲ ۱۴۰۲/۸/۸
هاشمی و روحانی نگاه بالا به پایین به مردم داشتن این نمایندگان که جای خود دارند !
ناشناس۳۲۷۷۷۵۹۱۰:۱۲:۵۷ ۱۴۰۲/۸/۸
صندوق انتخابات را کم رنگ ومردم را از اطراف صندوق خالی کردید‌نتیحه بهتر از این نمیشه
ناشناس۳۲۷۷۷۷۰۱۰:۲۲:۲۳ ۱۴۰۲/۸/۸
اگه حواسمون جمع باشه و به افراد ناصالح رای ندیم حضور مردم پای صندوقهای رای خیلی پررنگ و عاقلانه و امیدوار کننده خواهد بود
ناشناس۳۲۷۷۷۷۳۱۰:۲۴:۴۵ ۱۴۰۲/۸/۸
مردم فهیم و با فرهنگ تبریز چرا این فرد را رای داده اند که اینطور تبریز را زیر سوال ببرد؟ خواهشا تجدید نظر فرمایید شورای نگهبان کجا است
ناشناس۳۲۷۷۹۵۰۱۳:۱۰:۵۳ ۱۴۰۲/۸/۸
با توجه به شرکت 42 درصدی مردم فهیم و با فرهنگ تبریز در انتخابات، و پیروز شدن ایشان با رای 7 درصد واجدین شرایط، طبق معمولی 16 سال گذشته.
ناشناس۳۲۷۷۷۸۴۱۰:۳۶:۵۲ ۱۴۰۲/۸/۸
کار خاصی نکرده. شما هم از کاه کوه می سازید. نماینده ای که صبح تا شب هزار تا کار سرش ریخته خوب حوصله بخرج داده.
ناشناس۳۲۷۸۱۷۰۱۶:۳۸:۱۹ ۱۴۰۲/۸/۸
آبروی مجلس را برده
ناشناس۳۲۷۸۲۱۹۱۷:۳۷:۱۶ ۱۴۰۲/۸/۸
خود نمایندگان مجلس انقلابی کپه اش را با بخیه های ریز و درشت بدوزند که نتواند به مجلس بعدی هم راه پیدا کند
مجتبی یارمحمدی۳۲۷۷۴۳۰۰۰:۴۵:۳۰ ۱۴۰۲/۸/۸
وقتی پخمگان خودشان را ارباب و ولی امر ملت فرض میکنند ، البته که همه تقصیر بر گردن حاکمیت و صداالبته بر گردن مردمی است که به این قبیل افراد رأی میدهند .
ناشناس۳۲۷۷۵۶۲۰۷:۲۵:۰۲ ۱۴۰۲/۸/۸
مشت نمونه خروار است .
ناشناس۳۲۷۷۵۷۲۰۷:۳۶:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۸
لطفا پیش داوری نکنید ممکن است زخم معده داره و بخاطر درد معده نمی تواند خوردن و دیکر رفتارهایش را کنترل کند
ناشناس۳۲۷۷۸۰۱۱۰:۴۹:۵۲ ۱۴۰۲/۸/۸
اگر اینطوریه بره مریضیاش رو درمان کنه
ناشناس۳۲۷۷۹۵۹۱۳:۱۵:۰۳ ۱۴۰۲/۸/۸
این دگر چه توضیح عجیبی است!
ناشناس۳۲۷۸۵۴۵۰۰:۰۵:۵۸ ۱۴۰۲/۸/۹
اگر هم مشکلی داشته چرا عذرخواهی نکرده .. این مدل برخورد بسیار زیاد داریم در سطوح مختلف ولی انسانیت حکم می‌کند وقتی خادم مردم شدی و از مردم حقوق میگیری برایشان احترام قائل شوی و لاقل یک عذرخواهی کنی ازینکه حالت در آن لحظه بدشده و کسالت داری .. نه برادر من مشکل در نگاه این جماعت است که انسانیت برایشان بی معنی است و طلبکارانه خود را محق می‌دانند ..
عمران۳۲۷۷۴۳۴۰۰:۴۷:۵۰ ۱۴۰۲/۸/۸
متوجه منظورتان هستم و حرفتان درست است اما نمایندگان مجلس نه خادم ملت و نه ارباب ملت باید باشند. بکار بردنِ این ادبیات اتفاقا به مشکلات کنونی دامن میزند. در یک دموکراسی و حکمرانی صحیح و نرمال، نمایندگان مجلس صرفاً «نماینده» مردم هستند همین! اما مهمتر از آن به دلیل انتخاباتِ «آزاد و مداوم» به صورت طبیعی و ارگانیک خواست ملت را نمایندگی میکنند و اراده ی ملت را به حاکمیت بازتاب میدهند، چون اگر چنین نکنند به راحتی در انتخابات با رقیبشان تعویض میشوند. در کشور ما نه احزاب وجود دارند که رقابت معنی داشته باشد و نه روند دموکراتیک جا افتاده است. به همین دلیل این شخص اصلا نگران طرز رفتار و کردار خود نیست. چون رفتار و کردار و عملکردش در انتخابات هیچ تاثیری ندارد بلکه در ذهنِ او تعیین کننده یِ اصلی جای دیگریست.
ناشناس۳۲۷۷۷۲۵۰۹:۴۰:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۸
حالت خوبه عزیزم؟ مردم هر سری افراد جدید یا قدیم را انتخاب می کنند
عمران۳۲۷۷۸۴۴۱۱:۲۲:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۸
قدیم و جدید نداره! در یک دموکراسیِ نسبی که احزاب جا افتاده باشند، وقتی یک حزب عملکرد ضعیف داشته باشد در انتخابات به راحتی با رای مردم با حزب رقیب جایگزین میشوند.
ناشناس۳۲۷۷۹۱۱۱۲:۲۴:۱۶ ۱۴۰۲/۸/۸
با دقت بخوان، توسط مردم انتخاب می شوند و ربطی هم به احزاب و غیر احزاب ندارد، آن هم شمایی که دنبال آن هستید هر کسی رد صلاحیت نشود!!!
ناشناس۳۲۷۷۴۴۴۰۰:۵۴:۵۱ ۱۴۰۲/۸/۸
باید بگه اهل کجاست
ناشناس۳۲۷۸۳۱۰۱۹:۰۳:۱۶ ۱۴۰۲/۸/۸
نماینده تبریزه
کمال۳۲۷۷۴۴۵۰۰:۵۵:۲۶ ۱۴۰۲/۸/۸
حقیقتا رفتار ایشان با مراجعین که از قشر فرهیخته و زحمتکش و جامعه معلمین بودن در شان یک نماینده نبود چه رسد به رئیس کمیسیون آموزش و پرورش ،مردم فهیم تبریز در انتخابات آینده بایستی در انتخاب ایشان تجدید نظر اساسی کنند که مایه شرمساری بود این رفتار خارج از نزاکت و ادب
ناشناس۳۲۷۷۶۷۰۰۸:۵۸:۴۴ ۱۴۰۲/۸/۸
این بی نزاکت قبل از نمایندگی ، استاد دانشگاه بودند و فرهنگی.
ناشناس۳۲۷۷۷۱۵۰۹:۳۵:۵۱ ۱۴۰۲/۸/۸
ببخشید، مدرکشون رو از کجا گرفته بودند؟ با چه سازوکاری شدن هیات علمی؟ این رزومه ایشون از سایت مرکز پژوهشهای مجلس : تحصیلات :- دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز سوابق و فعالیت ها: - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز - رییس باشگاه پژوهشگران جوان شمال غرب کشور - مدیر گروه رشته مهندسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد تبریز - ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان - عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز - نماینده مجلس هشتم از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو مورد سوم را ملاحظه کنید: مدیر گروه رشته مهندسی ؟؟ دانشکده کشاورزی بیش از 15 رشته - گرایش داره. کدوم رشته؟ کدوم گروه؟ این رزومه رو خود ایشون نوشته و به مرکز پژوهشها داده، حتی نتونسته عنوان رو درست بنویسه. احتمالا به صورت پروازی و از راه دور مدیر گروه بوده !!
ناشناس۳۲۷۷۴۴۷۰۰:۵۵:۴۹ ۱۴۰۲/۸/۸
بررسی شود جز کسانی است که خودروی رانتی گرفته است یا نه
ناشناس۳۲۷۷۴۵۰۰۰:۵۸:۰۶ ۱۴۰۲/۸/۸
شوراى نگهبان صلاحیت چنین افرادی را تائید نکند.
سلیمی۳۲۷۷۶۳۷۰۸:۳۷:۳۶ ۱۴۰۲/۸/۸
شورای نگهبان باید زمینه انتخابات رقابتی را فراهم کند تا هر فردی نتواند به مجلس راه یابد. اگر این فرد احساس کند که در انتخابات رقیب دارد در رفتار خود احتیاط می کند.
ناشناس۳۲۷۷۷۰۱۰۹:۲۶:۱۷ ۱۴۰۲/۸/۸
اتفاقا این ویدیو نشون داد که حتما باید افراد از فیلتر صلاحیت رد شوند منتها صلاحیت ادب و نزاکت هم اضافه شود / اگر قبلا شورای نگهبان چنین مدرکی نداشت حال که میزان ادب این فرد معلوم شده، در دور بعدی شورای نگهبان حتما باید صلاحیت این فرد را رد کند هم مجلس عاری از چنین افرادی شود هم برای بقیه درس عبرتی شود
ناشناس۳۲۷۷۷۶۲۱۰:۱۴:۴۸ ۱۴۰۲/۸/۸
رقابتی یعنی چی آن وقت؟یعنی از هر قشری خواستند بیایند و صلاحیت هم بشوند؟!!! حتی قشر خلاف کار؟!!
ناشناس۳۲۷۷۶۴۰۰۸:۳۹:۴۷ ۱۴۰۲/۸/۸
چرا شوراى نگهبان صلاحیت چنین افرادی را تائید میکند؟
علی۳۲۷۷۴۵۱۰۰:۵۸:۰۶ ۱۴۰۲/۸/۸
ضرباتی که این مسؤلین به مملکت میزنن بدتر از صد تا دشمن است.
mostafa.kamali95@yahoo.com۳۲۷۷۴۵۳۰۰:۵۸:۴۹ ۱۴۰۲/۸/۸
هیچ یک از نمایندگان مجلس فعلی با توجه به عملکردهایشان و مسئله فساد رانت خودرویی که شفاف سازی نشد احتمال انتخاب مجدد را نخواهند داشت .
ناشناس۳۲۷۷۴۵۴۰۰:۵۹:۳۷ ۱۴۰۲/۸/۸
بیشتر حالات افراد روانی را داره تا نماینده مجلس
ناشناس۳۲۷۷۴۵۵۰۱:۰۰:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۸
ازآقای عنابستانی شروع شد. اگر ایشون مجازات میشدن. الان وضعیت به گونه دیگری بود.
ناشناس۳۲۷۷۴۶۳۰۱:۰۸:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۸
مردم ما آنقدر دانا و فهیم هستند که دوباره به ایشان برای مجلس بعدی رای ندهند ما مردم بسیار فهمیده و خوبی داریم
ناشناس۳۲۷۷۹۹۹۱۳:۳۱:۱۹ ۱۴۰۲/۸/۸
خیلی از این هایی که می‌گویند خیلی بد بوده کار این نماینده، خودشان در موقعیت های مشابه همین گونه هستند.
ناشناس۳۲۷۷۴۶۶۰۱:۱۰:۰۳ ۱۴۰۲/۸/۸
نمایندگان مجلس در اولین جلسه مجلس باید از ایشان توضیح بخواهند.
ناشناس۳۲۷۷۴۶۷۰۱:۱۲:۱۷ ۱۴۰۲/۸/۸
تکلیف رانت خودرویی نمایندگان مجلس چی شد چیزی تا انتخاب مجلس جدید نمانده است مردم چون نمی دانند کدام نمایندگان فساد خودرویی داشته اند لذا شانس انتخاب نمایندکان مجلس فعلی برای مجلس بعدی کم است
ناشناس۳۲۷۷۴۷۰۰۱:۱۴:۵۴ ۱۴۰۲/۸/۸
نمایندگان اصفهان دو تفحص بسیار مهم را یکی تفحص از بانک‌ مرکزی و یکی تفحص از بورس را از چند سال قبل تا حالا کلید زدند ولی اجرایی نکردند دلیل آن باید برای مردم روشن شود .
ناشناس۳۲۷۷۴۷۳۰۱:۲۷:۴۳ ۱۴۰۲/۸/۸
این فرد شایستگی خدمت به مردم را ندارد . مردمی که با هزاران امید پیگیری گرفتن وقت ملاقات با نماینده مجلس را انجام داده اند و هماهنگی بین خودشان که چه صحبتهایی مطرح بشه و چه کسی از طرف خودشان نماینده شود که صحبتهای اعتراضی را به نماینده بگوید . بعد از دیدن رفتار نماینده دلشان شکست وبه خودشان گفته اند که روی دیوار چه کسی یادگاری نوشته اند .
سینا۳۲۷۷۴۷۷۰۱:۴۴:۰۹ ۱۴۰۲/۸/۸
با نمایندگانی چون این فردایا مشکلات کشور حل می شود !
ناشناس۳۲۷۷۴۸۳۰۲:۳۹:۵۷ ۱۴۰۲/۸/۸
مشت نمونه خروار است
ناشناس۳۲۷۷۴۸۵۰۲:۵۱:۵۴ ۱۴۰۲/۸/۸
بیشترشون همینند از مدیر یه سازمان بگیر تا بقیه وضعیت کشور ما هم به خاطر این نوع نگاه بالا به پایین به مردمه
ناشناس۳۲۷۷۴۸۶۰۲:۵۴:۰۸ ۱۴۰۲/۸/۸
چه انتظاری دارین تو این کشور هر کسی قدرتکی داره فکر میکنه سرور مردمه کسی هم که نیست ازشون حساب بکشه چاره کار رسانه های آزاده که حرف مردم رو انعکاس بده تا این شیفتگان قدرت حساب کار دستشون بیاد
ناشناس۳۲۷۷۴۹۱۰۳:۱۰:۰۰ ۱۴۰۲/۸/۸
به قول حاج قاسم سلیمانی(رحمت الله عليه):جامعه ای منزه و پاک میشود که افراد منزه و پاک بر اون جامعه حکومت کند
ناشناس۳۲۷۷۴۹۳۰۳:۲۰:۳۹ ۱۴۰۲/۸/۸
الحمدلله... مردم تازه دارن یاد می گیرم از گوشی هاشون استفاده درست داشته باشن. مرحبا همینطوری پیش بریم هر مسئولی، هر جایی از فروشنده سوپر مارکت تا مسئولین عالی رتبه دست و پاشونو جمع میکنن و کم کم جامعه مون تعادل واقعی خودشو پیدا می کنه.
ناشناس۳۲۷۷۶۰۶۰۸:۰۹:۰۹ ۱۴۰۲/۸/۸
اگه خدا باور بودن احتیاج به موبایل نبود
ناشناس۳۲۷۷۴۹۴۰۳:۲۶:۱۵ ۱۴۰۲/۸/۸
نخیر برادر من جناب مهراد. مشکل ریشه ای هست. مشکل میدونید کجاست؟ مشکل اینجاست که این شخص تنها با درصد بسیار کم آرای اخذ شده وارد مجلس شده.
امید یاوری دارانی۳۲۷۷۶۷۵۰۹:۰۱:۱۸ ۱۴۰۲/۸/۸
دقیقا وقتی در جامعه بنا بهر دلیلی مشارکت کم شود عده ای با حداقل رای ممکن و از سطحی نازل به مراتب بالا دست پیدا خواهند نمود و ان وقت است که رفتار قیم مابانه و با نگاه متبکرانه به مردم نگاه خواهند نمود. تا وقتی که احزاب قوی نداشته باشیم و با کادر سازی افراد در مناصب و پستهای مختلف ارائه نشوند هر از گاهی چنین اتفاقات شرم اوری را جامعه شاهد خواهد بود. ان نماینده که در گمرک فحاشی کرد و عربده کشد را یادتان هست. ان نماینده دیگر که به گوش سرباز راهور سیلی زد را یادتان هست. این یکی را هم که اینگونه رفتار کرده یادتان باشد.
ناشناس۳۲۷۷۷۳۰۰۹:۴۴:۰۱ ۱۴۰۲/۸/۸
آن وقت جناب روحانی با رای چند ده میلیونی با آن رفتارهای خاص مانند ماشین با مردم نشان از چی هست؟!!!!
امید یاوری دارانی۳۲۷۷۸۲۱۱۱:۱۱:۱۳ ۱۴۰۲/۸/۸
نماینده و رییس جمهور ندارد . هر کس در هر پست ومقامی که باشد ارزش خود را از مردم می گیرد چه گذشتگان و چه انهایی که الان در مسند قدرت هستند و چه ایندگان باید بدانند که با تکبر با مردم برخورد نکنند. دنبال نامها نباشید .هیچکس انقدر ارزش ندارد .
ناشناس۳۲۷۷۹۱۳۱۲:۲۵:۲۹ ۱۴۰۲/۸/۸
این جا حرف از میزان رای بود!
ناشناس۳۲۷۷۴۹۵۰۳:۲۸:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۸
خوب حال سؤال اینجاست که شورای نگهبان چطور اینهارا تأیید صلاحیت کرده؟ مگر برخی بر دقت بالای این شورا تأکید نداشتن؟؟؟ پس اینا کین دیگه که وارد مجلس شدن؟؟؟
ناشناس۳۲۷۷۴۹۷۰۳:۵۰:۲۱ ۱۴۰۲/۸/۸
واقعاً زشت بود... مگه مردم ولی نعمت این انقلاب نبودن؟ پس چی شد یادتون رفت ؟!
پدرام۳۲۷۷۵۰۰۰۳:۵۹:۲۵ ۱۴۰۲/۸/۸
ای کاش چنین افرادی که از لایه های پایین جامعه بدلیل محدودیت های اعمال شده در هنگام انتخابات که با رد صلاحیت بسیاری از افراد شایسته صورت می گیرد و در حالت قحط الرجالی ، منفذی برای ورود اینگونه اشخاص به مناصب فراهم می شود ؛ به لحاظ ظاهر ، از خود شخصیت و ظرفیتی هرچند صوری و نمادین نشان می دادند
ناشناس۳۲۷۷۵۰۸۰۵:۱۵:۳۴ ۱۴۰۲/۸/۸
حالا چرا نمی گویید ایشان چطور به مقام نمایندگی مجلس رسید. چگونه تایید صلاحیت شد و با چند رای نماینده شد. تا کی میخواهید آدرس غلط بدهید و همیشه خود را مبرا بدانید
ناشناس۳۲۷۷۵۱۱۰۵:۲۹:۳۸ ۱۴۰۲/۸/۸
بیا تا شماها را ببرم در برخی ادارات. مثل این رفتار ها عام شده. وقتی دعوت میکنی از آن ها، باید به استقبال بری، هدیه بدی، بعدش وقتی به تلفن همراه ان ها زنگ میزنی برای پیگیری امور، ندای قاسم سلیمانی پخش میشه بدون پاسخ.
ناشناس۳۲۷۷۶۰۳۰۸:۰۷:۳۲ ۱۴۰۲/۸/۸
دقیقاً
حمید۳۲۷۷۵۱۳۰۵:۳۴:۱۰ ۱۴۰۲/۸/۸
کمترین کار این است که از این کمیسیون اخراج شود
ناشناس۳۲۷۷۵۱۸۰۵:۵۵:۲۸ ۱۴۰۲/۸/۸
ایشون همون فردی هستن که به عنوان مسئول کمیسیون آموزش فرموده بودند حقوق یک معلم از یک فرماندار بیشتر است در حالیکه یک هفته قبلش در مورد قانون ایجاد سقف حقوق اساتید دانشگاه به شدت ابراز ناراحتی می کردند و می گفتن نباید سقفی برای حقوق اساتید باشه این تناقض و دو گانگی ...
ناشناس۳۲۷۷۵۱۹۰۵:۵۸:۵۶ ۱۴۰۲/۸/۸
ابداع کننده و بانی اصلی این روحیه بعد از انقلاب رفسنجانی و سپس خاتمی تشدید کننده‌ی این رفتار و کردار و نهایتاً حسن‌فریدون که انصافاً رکورددار تفرعون بود
ناشناس۳۲۷۷۵۲۲۰۶:۰۷:۲۲ ۱۴۰۲/۸/۸
تنها بصیرت و آگاهی مردم میتونه به انتخاب صحیح ختم بشه
ناشناس۳۲۷۷۵۲۳۰۶:۰۷:۵۲ ۱۴۰۲/۸/۸
نویسنده طوری نوشته که انگار مشکل تنها همین یک نفر است با دو سه نفر دیگر!! شما بطور مشخص یک مسئول به مردم معرفی کنید که حائز کمتر از نصف خصوصیاتی باشد که خودتان در این مقاله آورده اید!
صمصام۳۲۷۷۵۳۲۰۶:۳۵:۵۵ ۱۴۰۲/۸/۸
مشکل از این اقا نیست مشکل و مقصر کسانی هستند که به این اقا رای داده اند و فرستاده اند مجلس که مثلا زبان انها برای حل مشکلات آنها باشه مااسفم
ناشناس۳۲۷۷۵۳۳۰۶:۳۵:۵۶ ۱۴۰۲/۸/۸
هفت سال است که مادرم را به یک بیمارستان در فاصله ۱۵۰ کیلومتری میبرم و می آورم. یک بیمارستان دولتی معمولی در یک شهرستان. امسال تصمیم گرفتم تجربیات این هفت سال را به رئیس بیمارستان بگویم و توضیح دهم که ۵۰% رفت و آمدها را میتوان حذف کرد. هر چه نشستم آخر خانم رئیس اجازه نداد و به واسطه منشی ما را به این و آن حواله داد. این خادمین چاق و چله که کم هم از سفره بیت المال متنعم نشده اند، از اربابهای قجری هم ارباب ترند.
شاکری۳۲۷۷۵۳۷۰۶:۴۶:۳۳ ۱۴۰۲/۸/۸
اگر واقعا مجلسیان و در راس آن آقای قالیباف برای مردم و نظام ارزش قائل باشند بایستی این نمایننده بی پرستیژ و بی ادب را مواخذه و رای به عدم صلاحیتش بدهند
ناشناس۳۲۷۷۶۸۹۰۹:۱۴:۰۸ ۱۴۰۲/۸/۸
گمان میکنید آقای قالیباف خیلی از ایشان بهتر است !
ناشناس۳۲۷۷۵۴۰۰۶:۵۳:۴۷ ۱۴۰۲/۸/۸
خیلی وقته ارباب هستند، قبلا از روی ریاکاری، حفظ ظاهر میشد، الان حتی اونهم نیست در انتخاب مسئولین بیشتر روابط حاکمه برای انتخابات هم پول زیادی هزینه می کند اونوقت فقط حقوق نمایندگی می گیره؟ نهایتا ۴۸ ماه و اونم ۱۰۰ میلیون (تازه ادعا دارند ۱۰۰ نمی گیریم) که میشه نهایتا ۵ میلیارد، با عقل جور درمیاد؟
ناشناس۳۲۷۷۵۴۱۰۶:۵۵:۵۲ ۱۴۰۲/۸/۸
تقصیر از این آقا نیست ،ساز و کاری که این به اصطلاح بشر را نماینده می‌کنه معیوبه این نباشه یکی دیگه سیلی میزنه تو گوش سرباز
ناشناس۳۲۷۷۵۴۴۰۷:۰۰:۳۴ ۱۴۰۲/۸/۸
واقعا باید به حال این ملت گریست که حالا کی براشون نمایندگی میکند. افسوس .
ناشناس۳۲۷۷۵۴۶۰۷:۱۰:۰۱ ۱۴۰۲/۸/۸
اینان کسانی هستند که فقط دغدغه مردم را دارند!
ناشناس۳۲۷۷۵۵۲۰۷:۱۶:۱۰ ۱۴۰۲/۸/۸
ای بابا ،، اینا خودشون هم نمیدونن چطور انتخاب شدن .
ناشناس۳۲۷۷۵۶۰۰۷:۲۴:۱۴ ۱۴۰۲/۸/۸
متن خیلی خوبی نوشتید، آفرین اما چرا همش تکرار می کنید در ساختار جمهوری اسلامی نباید این اتفاق بیفتد و....؟
ناشناس۳۲۷۷۵۶۵۰۷:۲۷:۲۵ ۱۴۰۲/۸/۸
وقتی می شود با رای خرید معلومه که این نوع افراد براحتی وارد مجلس می شوند و اهمیتی هم به نظر مردم نمی دهند .
ناشناس۳۲۷۷۵۸۵۰۷:۴۸:۱۴ ۱۴۰۲/۸/۸
اين آقا رو بفرستين خونه تا اونجا آجيل شو بخوره
ناشناس۳۲۷۷۵۹۸۰۸:۰۴:۵۹ ۱۴۰۲/۸/۸
چطور به خودش اجازه می دهد اینطور رفتار کند ؟ ادب و تربیت جزو آیتم های گزینش مسئولین نیست ؟
آزاده۳۲۷۷۵۹۹۰۸:۰۵:۴۵ ۱۴۰۲/۸/۸
فقط یک دهه اول خادم ملت بودند حالا شدند حاکم مردم
ناشناس۳۲۷۷۶۰۱۰۸:۰۶:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۸
افراد فرصت طلب نبايد تاييد شوند براي نمايندگي
ناشناس۳۲۷۷۶۰۲۰۸:۰۶:۳۱ ۱۴۰۲/۸/۸
نماینده هایی که به پول و ثروت می رسند
ناشناس۳۲۷۷۶۱۵۰۸:۱۳:۰۲ ۱۴۰۲/۸/۸
انقدر خيالش از جواب پس ندادن راحته كه حتى تظاهر هم نمى كنه كه درخواست معلمها براش مهمه !
ناشناس۳۲۷۷۶۲۰۰۸:۲۶:۴۰ ۱۴۰۲/۸/۸
این فقط نمونه ای از وضعیت مجلس است
ناشناس۳۲۷۷۶۲۴۰۸:۲۹:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۸
در اکثر مراکز بهداشتی و شهرداری ها و ... نوشته اند اهانت به کارکنان و پرسنل خدوم ... با مجازات همراه است چرا برای ارباب رجوع قانون نداریم و با مشاهده این فیلم در تعجبم که چرا معلمان عزیز ایشان را تنبیه نکرده و با صبر به گزارش ادامه دادند .
ناشناس۳۲۷۷۶۲۵۰۸:۲۹:۵۱ ۱۴۰۲/۸/۸
اینگونه موارد یک از صد مواردی است که رسانه ای می شود.‌باید مقرراتی وضع شود که با روحیه تفرعنی برخی نمایندگان مقابله شود.
ناشناس۳۲۷۷۶۳۱۰۸:۳۳:۴۷ ۱۴۰۲/۸/۸
باید بررسی شود چقدر از این نمایندگان در طراز یک نماینده مجلس انقلابی هستند.
ناشناس۳۲۷۷۶۳۶۰۸:۳۷:۲۰ ۱۴۰۲/۸/۸
اين صحنه ها رو شوراي نگهبان بايد ببينه ماحصل و خروجي تاييدات اين نهاد شده امثال ايشون ...
ناشناس۳۲۷۷۶۵۸۰۸:۵۰:۵۰ ۱۴۰۲/۸/۸
تفرعن بیداد میکنه در برخی نمایندگان و مقامات
امید یاوری دارانی۳۲۷۷۶۶۳۰۸:۵۳:۵۰ ۱۴۰۲/۸/۸
نه فقط جای تاسف دارد بلکه جای شرمندگی هم دارد. چه شده است که اینگونه وقیحانه فردی که بجز نمایندگی ریاست کمیسیون اموزش را هم بعهده داردو عصاره نمایندگان عضو ان کمیسیون هم هست با مردم اینگونه رفتار می کند. البته که نباید به ایشان توهین کرد(هرچند ایشان بزرگترین توهین را به افکار عمومی نموده است.) بلکه باید ایشان را از کمیسیون مربوطه اخراج نمود و ان نمایندگانی که برای نطق بیگی در #بیگی_گیت او را ممنوع النطق کردند اینجا ایشان را ممنوع الورود به صحن مجلس نمایند تا وقتیکه رسما و علنا از پیشگاه ملت عذرخواهی نماید.
ناشناس۳۲۷۷۶۶۵۰۸:۵۵:۱۸ ۱۴۰۲/۸/۸
این ویدیوی به شدت ناراحت کننده را بخاطر درسهایش دوست دارم . ایشان قبل از نمایندگی، استاد دانشگاه بودند. باشد که یاد بگیریم مدرک و شهرت و ثروت دلیلی بر فهم و شعور نیست.
ناشناس۳۲۷۷۷۴۷۱۰:۰۲:۰۳ ۱۴۰۲/۸/۸
در دانشکده دامپزشکی درس ویروس شناسی تدریس میکرد.
ارش۳۲۷۷۶۹۶۰۹:۲۲:۴۸ ۱۴۰۲/۸/۸
اون آقای نماینده که زد تو گوش سرباز راهنمایی رانندگی چی شد .
ناشناس۳۲۷۷۷۲۰۰۹:۳۸:۵۷ ۱۴۰۲/۸/۸
مدرکشون رو از کجا گرفته بودند؟ با چه سازوکاری شدن هیات علمی؟ این رزومه ایشون از سایت مرکز پژوهشهای مجلس : تحصیلات :- دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز سوابق و فعالیت ها: - عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز - رییس باشگاه پژوهشگران جوان شمال غرب کشور - مدیر گروه رشته مهندسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد تبریز - ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان - عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز - نماینده مجلس هشتم از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو مورد سوم را ملاحظه کنید: مدیر گروه رشته مهندسی ؟؟ دانشکده کشاورزی بیش از 15 رشته - گرایش داره. کدوم رشته؟ کدوم گروه؟ این رزومه رو خود ایشون نوشته و به مرکز پژوهشها داده، حتی نتونسته عنوان رو درست بنویسه. احتمالا به صورت پروازی و از راه دور مدیر گروه بوده !!
ناشناس۳۲۷۷۷۴۴۰۹:۵۷:۲۵ ۱۴۰۲/۸/۸
با سلام /روی ایشون تنها فوکوس نکنید ،نگاه و حرکات چشم های ایشان واقعیت نگاه غالب مسئولین کشور با مردم و حتی خودی های زیر دستشان است ، ما روزانه در ادارات و سازمانها با این نگاه سرو کار داریم و حرص می خوریم
ناشناس۳۲۷۷۷۶۵۱۰:۱۸:۲۵ ۱۴۰۲/۸/۸
واقعا تحقیر آمیز بود.
ناشناس۳۲۷۷۷۹۴۱۰:۴۴:۲۸ ۱۴۰۲/۸/۸
مگر جایگاهش را مدیون مردم است که به انها اعتنایی کند؟!
ناشناس۳۲۷۷۸۰۰۱۰:۴۹:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۸
البته ما دیگه عادت کردیم اینها چند روز مونده به انتخابات خادم ملت هستند ولی یهو بعد از انتخابات ارباب می‌شوند...این نوع برخورد سخیف با مردمی که آنها را موقع انتخابات نجیب می نامید باعث دلسردی آنها میشود ...
ناشناس۳۲۷۷۸۰۲۱۰:۵۰:۳۳ ۱۴۰۲/۸/۸
نویسنده مقاله مثل اینکه از یک کشور دیگری آمده که برایش این رفتارها تاز گی دارد ؛اکثر مسئولین در ایران همینطور هستند ؛شما اگر بخواهید بایک مدیر استانی مثل استاندار وفرماندار ومدیرکل ملاقات کنی قطعا بدون داشتن رابطه نمی‌توانی خدمتشان برسید ضمنا این آقا درجایی نشسته که ادعا می‌شود عصاره ملت است.
ناشناس۳۲۷۷۸۱۸۱۱:۰۸:۱۵ ۱۴۰۲/۸/۸
در تمام کشورهایی که دموکراسی حاکم است احزاب آزاد شناسنامه دار بر آمده از افکار عمومی و خواست بخشی از جامعه وجود دارد که مرامنامه مشخصی دارند . این احزاب در هنگام انتخابات برای هر بخشی از کشور کاندیدایی معرفی میکنند و طرفدارانشان در آن ناحیه نه به آنها ، بلکه به مرام و برنامه های آن حزب رای می دهند به امیدی که حزبشان با بدست آوردن کرسی های بیشتر در مجلس برنامه ها و وعده های خود را پیگیری کند . فقط در این صورت است که میتوان به نمایندگی یک فرد امید بست . حالا شما مقایسه کنید . دلیل رفتار این نماینده و سایرین را در می یابید .
کارمند ساده۳۲۷۷۸۶۴۱۱:۳۱:۱۰ ۱۴۰۲/۸/۸
از مجلس کلی صحبت کردن ؛ میشود آسیب هایش را دید؛ ابتدای شروع مجلس انقلابی با بی عدالتی در موردپرداخت های حقوق و دستمزد و هماهنگ شدن پرداخت ها فقط برای هیات علمی ها در وزارت علوم و وزارت بهداشت بدون توجه به هماهنگ شدن پرداخت ها برای کارکنان یا همان اعضای غیر هیات علمی در این دو وزارت خانه و هم اکنون هم از بالا به پایین نگاه کردن آقایان مجلس شورای اسلامی انقلاب و تو خود بخوان حدیث مفصل از ....
ناشناس۳۲۷۷۸۶۵۱۱:۳۴:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۸
تا وقتی مردم انتخابات اشتباه داشته باشند اوضاعمون همینطور هست
ناشناس۳۲۷۷۸۸۴۱۱:۵۵:۵۳ ۱۴۰۲/۸/۸
این فرد در حد نماینده ی محلس نیست.
ناشناس۳۲۷۷۸۹۲۱۲:۰۱:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۸
شوراي نگهبان كاش به رفتارهاي اجتماعي داوطلبان نمایندگی مجلس هم توجه می کرد.
ناشناس۳۲۷۷۹۳۱۱۲:۴۹:۴۹ ۱۴۰۲/۸/۸
هزینه سازی های سنگینی می کنند این افراد برا نظام
مصطفی۳۲۷۷۹۴۵۱۳:۰۶:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۸
حرکاتش کاملا مطابق شخصیتش است
سینا۳۲۷۷۹۹۷۱۳:۳۰:۱۱ ۱۴۰۲/۸/۸
همه ما با مدیران و حتی کارمندانی مواجه شدیم که متوجه رابطه خودشون با مردم نیستند. اگر همه این عزیزان متوجه باشند که از مردم پول میگیرند که کاری برای مردم انجام بدهند و رابطه خودشون با مردم رو دقیقا مثل رابطه مجری کار با کارفرما ببینند، دیگه کمتر احساس میکنند که در جایگاه بالاتری قرار دارند و مردم هم بهتر احساس میکنند که باید از این عزیزان مطالبه کار کرد، نه با سر کج پیش رئیس این اداره و اون اداره احساس کوچکی و حقارت کرد و با هزار خواهش کار رو پیگیری کرد.
ناشناس۳۲۷۸۰۰۱۱۳:۳۲:۲۳ ۱۴۰۲/۸/۸
این فرد با رفتار خود بزرگترین ضربه را به نمایندگان مجلس زد وارزش خود راپایین آورد .وحداقل کاری که ریاست مجلس باید انجام دهد .این است که از ایشان بخواهند که از طریق تریبون مجلس از معلمین بابت رفتارشان عذر خواهی نمایند. امیدواریم جناب دکتر قالیباف این نکته را در نظر بگیرند.
حسین۳۲۷۸۰۱۱۱۳:۴۰:۰۵ ۱۴۰۲/۸/۸
این حضرات تا وقتی برای اولین بار کاندید می شوند نیاز به رای مردم دارند وقتی انتخاب شدند حتی برای دوره های بعدی تقریبا انتخابشان تضمین شده است چون در همه مجاری و مراجع نفوذ پیدا می کنند .
ناشناس۳۲۷۸۰۱۴۱۳:۴۱:۴۰ ۱۴۰۲/۸/۸
کاش یک تست روانشناسی انجام بشه از تمام کسانی که تائید صلاحیت میشن برای مجلس , تا افراد کم ظرفیت فکر نکنند که با پیدا کردن یک صندلی تو مجلس همه کاره شدند .
بازنشسته۳۲۷۸۰۹۷۱۵:۳۵:۰۷ ۱۴۰۲/۸/۸
با سلام و تحیات،خودم معلم بوده ام با مدرک علمی بالای دانشگاهی معتبر بازنشسته ام، عزیزان دیگر مسئولین بی احترامی به جامعه فرهنگی را کتمان کرده و میکنن ولی ایشان کتمان نکرده به نظر بنده صداقت ایشان قابل تقدیر است.
ناشناس۳۲۷۸۱۰۱۱۵:۳۷:۱۸ ۱۴۰۲/۸/۸
آیا اینجور افراد خادم ملت هستند؟ یا خودشان را سرور ملت تصور می کنند؟
ناشناس۳۲۷۸۱۰۶۱۵:۴۰:۰۱ ۱۴۰۲/۸/۸
لااقل حرمت عنوان مجلس انقلابی که مقام معظم رهبری بهتون دادند را نگه دارید.
ناشناس۳۲۷۸۱۴۰۱۶:۰۹:۳۳ ۱۴۰۲/۸/۸
درود بر شما اصحاب رسانه که چنین مدعیانی را بی آبرو می کنید.ممنون
ناشناس۳۲۷۸۲۵۷۱۸:۱۳:۳۷ ۱۴۰۲/۸/۸
اگر مردم می دانستند و می‌توانستند که نمایندگان واقعی خود را انتخاب کنند، هرگز اینچنین نمی شد
ناشناس۳۲۷۸۴۶۷۲۲:۱۴:۳۳ ۱۴۰۲/۸/۸
حتی خداوند و ائمه به حرمت انسانها و تکریم انسان تاکید کرده اند و حرمت به انسان را محترم داشته اند.
ناشناس۳۲۷۸۵۴۹۰۰:۱۱:۰۳ ۱۴۰۲/۸/۹
من به وضوح در ۱۰ یا ۱۵ سال گذشته این مدل تغییر رفتار را در مدیران و مسئولان از زمانی حس کردم ک حقوق نجومی و نخبه بازی و سرمایه بودن بین‌شان باب شد .. کارمند جماعت طوری تغییر رفتار داده که انگار لطف می‌کند کارمند شده و مثلا خدمت می‌کند..
علی۳۲۷۸۷۰۴۰۷:۴۹:۴۱ ۱۴۰۲/۸/۹
من این بنده خدا را می شناسم قبلا مدیر اداره ما بود. اصلا قصدش بی توجهی نیست مدل زندگیش و برخوردش با همه راحت است بدون تشریفات خاصی خاکی برخورد می کند. با همه مردم با شوخی و نرمی برخورد می کند. اینجا چون جمع بوده به نظر اومده آداب و رسوم مرسوم را رعایت نکرده است والا بحث بالا به پایین نیست.
کاربر1۳۲۷۸۷۲۵۰۸:۰۷:۲۴ ۱۴۰۲/۸/۹
اتفاقا من از رفتار این نوع آدم ها خیلی دلگیر نمی شوم چون چه کار غلط و چه کار درست در ظاهر نشان میدهد ولی ترسم از آن آدم های گرگ صفتی است که با لباس اتو کشیده و با کلمات با کلاس و مدرن چنان سوار مردم می شوند که شیطان هم خجالت می کشد.
هموطن۳۲۷۸۷۹۵۰۹:۱۳:۲۵ ۱۴۰۲/۸/۹
با سلام نظر همه عزیزان مهم و قابل احترام است اما چیزی که در این مقوله ها غافل شدیم این است:تربیت خانوادگی و ادب ونزاکت یک فرد ربطی به پست و مقام آن فرد ندارد چون انسانیت و فهم وشعور را نه در دانشگاه ونه در عطاری ارایه نمی کنند باید در ذات انسان باشد تا در بر خورد با انسانها رعایت کند
ناشناس۳۲۷۸۷۹۸۰۹:۱۸:۲۴ ۱۴۰۲/۸/۹
مسئول بی مسئولیت
ناشناس۳۲۷۸۸۱۳۰۹:۲۲:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۹
از کوزه همان برون تراود که در اوست
ناشناس۳۲۷۹۱۶۱۱۲:۴۸:۰۹ ۱۴۰۲/۸/۹
بنده نه ایشون رو می شناسم و نه از حوزه انتخابیه منطقه ماهستند اما انصافا به نظرمی رسه ایشان آن طور که نشون میده داره رنج میکشه از خستگی و ناراحتی عصبی و احساس می کنه که داره قندش میوفته احتمالا کشمش از میزش در آورده تناول می کنه و قصد بی احترامی نداره .
کاربر۳۲۷۹۴۲۹۱۵:۴۳:۵۹ ۱۴۰۲/۸/۹
وقتی آدمی قند خونش داره میوفته و ذهنش کار نمی کنه چکار کنه خوب بود بگه همه منتظر من باشید من قند خونم را تنظیم کنم بیام خدمتتون؟!
صمصام۳۲۸۰۰۴۶۰۸:۰۲:۴۸ ۱۴۰۲/۸/۱۰
و اظهارات جناب نادر قاضی پور در دفاع از این آقاو توجیه رفتارشان هم جالب بود جناب قاضی پور گفته اند ملاقات نمایندگان با مردم کار بسیار سخت و خسته کننده ای است و این آقا هم چون قندش افتاده چیزی خورده اند ! نفهمیدیم ! حقیقتا ما نشانی از خستگی در چهره این آقا نمیبینیم جز این که با بی حوصلگی و بی احترامی به حاضرین نگاه میکند و در حال خوردن تخمه یا چیز دیگری اند ای کاش همه مسئولان و کارگزاران نظام توصیه های امام خوبی ها امیر المومنین (ع) به مالک اشتر را خوب بخوانند و بفهمند ! مخلص کلام وجود چنین افرادی در مهمترین جایگاه تصمیم گیری و قانون گذاری کشور خود علت نیست بلکه معلول یک اتفاق تلخ و بد است متاسفانه هیچ نشانی از انتخاب نخبگان و شایسته ساری در شورای نگهبان وجود ندارد و ان اتفاق چیزی جز
امید۳۲۸۰۷۵۸۱۷:۰۲:۲۲ ۱۴۰۲/۸/۱۰
مجلس مردمی!
yektanetتریبون

آخرین عناوین