انتخابات آمریکا از نگاه نشریه "هیل" دو «خودخواه» و اطرافیان «بزدل» !

گروه جهان الف،   4020631079 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

نشریه هیل در گزارشی می نویسد: «آمریکایی ها باید به این سوال پاسخ دهند که آیا می خواهند به بایدن رای دهند که در زمان انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، ۸۲ ساله خواهد بود و در صورت پیروزی در انتخابات، تا سن ۸۶ سالگی رئیس جمهور آمریکا باقی می‌ماند یا می خواهند به ترامپ رای دهند که هیچ بعید نیست در روز انتخاباتِ آمریکا در زندان باشد!؟»

دو «خودخواه» و اطرافیان «بزدل» !

به گزارش الف؛ نشریه "هیل" در گزارشی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا و گرم شدن تنور انتخاباتی در این کشور،  انتخابات مذکور را که با حضور بایدن و ترامپ به عنوان دو چهره اصلی برگزار خواهد شد، نمودی عینی از خودخواهی دو سیاستمدار مذکور ارزیابی می کند. مساله ای که تا حد زیادی ناشی از این گزاره است که این دو نفر، علی رغم نتایج نظرسنجی های مختلف در آمریکا که در قالب آن ها مردم این کشور اعلام کرده اند نه بایدن و نه ترامپ را شایسته حضور مجدد در کرسی ریاست جمهوری آمریکا نمی دانند، با این حال، این دو سیاستمدار، بر حضور خود در جریان انتخابات و تحمیل‌کردن خودشان به مردم آمریکا، تاکید دارند. 

نشریه هیل در گزارش خود می نویسد:

«احتمال کمی وجود دارد که جو بایدن و یا دونالد ترامپ در مورد فیلسوف فرانسوی "آلبر کامو" چیز زیادی بدانند، با این حال، آن ها به گونه ای رفتار می کنند که انگار کاملا وی را می شناسند. کامو فردی باهوش بود که شرایط انسان ها را به خوبی می فهمید و درک می کرد. او یک جمله عجیب دارد: "برای اینکه خوشحال و شاد باشیم، نباید چندان نگران دیگران باشیم!"

این جمله کامو، به طور مختصر وضعیت کنونی بایدن و ترامپ و رفتارها و کنش های آن ها را توصیف می کند. نه بایدن و نه ترامپ، حامی و طرفدار بزرگتر و برجسته تری از خود ندارند. یکی از این دو نفر فکر می کند که پس از فرانکلین روزولت، لایق ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است و عجیب اینکه دیگری، در مقام رئیس جمهور آمریکا برای خود در مناسبت های خاص، کارت پستال می فرستد!

اگرچه بایدن و ترامپ تقدیر و ستایش های زیادی را از خود انجام می دهند، با این حال، مردم آمریکا یکچنین حسی ندارند. اغلب آمریکایی ها نمی خواهند که هیچکدام از آن ها در جریان انتخابات سال 2024 آمریکا نامزد شوند با این حال، این دو نفر کاری را می کنند که خوشان دوست دارند. آن ها رای دهندگان آمریکایی را توده‌های بی اطلاعی می بینند که در نهایت به آن ها رای خواهند داد. 

انتخابات سال 2024 آمریکا طیف متنوعی از مسائل را دربرخواهد گرفت. تورم، مهاجرت، جرم و جنایت، و هانتر بایدن، تنها نمونه های محدودی از موضوعاتی هستند که در جریان انتخابات مذکور مورد اشاره و تحلیل قرار خواهند گرفت. با این حال، در جریان انتخابات آتی آمریکا، یک مولفه جدید نیز در دستورکار و در مرکز توجه خواهد بود: "خودخواهی". 

البته که خودخواهی لزوما پدیده تازه ای در جهان سیاست نیست، با این حال، زمانی که شمار زیادی از مردم آمریکا نه ترامپ و نه بایدن را نمی خواهند، این دو نفر نه تنها خودخواهی خود را به مردم کشورشان عرضه می‌کنند بلکه حتی پرده و سطح جدیدی از این پدیده را به افکار عمومی آمریکا و جهان ارائه می کنند. اینطور به نظر می رسد که هیچکدام از این دو نفر به این مسئله اهمیت نمی دهند که شماری از مردم کشورشان راضی به تداوم حضور آن ها در قدرت نیستند. 

در این نقطه این سوال مطرح می شود: چرا آن ها به این موضوع اهمیتی نمی دهند؟ دلیل روشن است: زیرا آن‌ها خودخواه هستند. آن ها می خواهند که آنچه مایل هستند را به دست آورند و هیچ اهمیتی را برای آنچه که رای دهندگان آمریکایی می خواهند، قائل نیستند. 

جالب اینکه "دیوید ایگناتیوس"، نویسنده و تحلیلگر واشنگتن‌پست که خود از حامیان بایدن است، به تازگی در مقاله ای با عنوان "رئیس جمهور بایدن نباید برای بار دوم در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا نامزد شود"، با ایده حضور مجدد بایدن در قدرت مخالفت می کند. با توجه به شهرت و نفوذ ایگناتیوس در واشنگتن، مقاله ایگناتیوس می تواند روندی را ایجاد کند که در قالب آن بسیاری از هم‌حزبی‌های بایدن در حزب دموکرات نیز اعتراف کنند که وی واقعا برای ادامه دادن فعالیت خود به عنوان رئیس جمهور آمریکا مناسب نیست.  همان چیزی که بسیاری از آن ها در خلوت می گویند اما از گفتن آن به صورت عمومی ابا دارند. بایدن بسیار سالخورده است و باید به یک کاندیدای دیگر در حزب دموکرات اجازه دهد تا به مصاف ترامپ برود. 

داده های اخیر نظرسنجی نشریه وال استریت ژورنال نشان می دهند که 73 درصد از مردم آمریکا فکر می کنند که بایدن برای تصدی مجدد کرسی ریاست جمهوری آمریکا به شدت پیر است و 60 درصد نیز بر این باورند که او از نظر ذهنی آماده فعالیت به مدت چهار سال دیگر نیست. نظ سنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز این نکته را در مورد ترامپ افشا کرده که 53 درصد از آمریکایی های معتقدند که تحت هر شرایطی به ترامپ رای نخواهند داد. 11 درصد نیز تاکید کرده اند که به احتمال زیادی به وی رای نمی دهند. 

تمامی این آمارها سبب شده اند تا نشریه وال استریت ژورنال به تازگی در مقاله ای اعلام کند: "رقابت مجدد  بایدن و ترامپ بر سر کرسی ریاست جمهوری آمریکا به هیچ عنوان یک رقابت جذاب و پرطرفدار را تداعی نمی‌کند. در این چهارچوب، اینطور به نظر می رسد که این رقابت را باید نوعی نبرد میان مردم انتقام جو(ترامپ) و پدرخوانده(بایدن) دانست!"

با این همه، اینطور به نظر می رسد که جدای از پدیده خودخواهی، یکی دیگر از مولفه هایی که در بحبوحه انتخابات سال 2024 آمریکا بیش از بقیه خودنمایی خواهد کرد، "بزدلی" است. 

هنوز هیچ عضو شجاعی در میان دموکرات ها پیدا نشده که به بایدن بگوید بهتر است قیدِ رقابت برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا را بزند. بایدن همان فردی است که در حین ایراد سخنرانی خود، به خواب فرو می رود. اینطور به نظر می رسد که تنها عضو حزب دموکرات که می تواند جو بایدن را قانع کند که مجددا در انتخابات آمریکا شرکت نکند، خودِ وی است. موضوعی که البته تاکنون اتفاق نیفتاده است. 

در عین حال، تاکنون هیچ عضوی از حزب جمهوری خواه نیز به اندازه کافی شجاع نبوده که به ترامپ بگوید وی شایسته کرسی ریاست جمهوری آمریکا نیست. اغلب جمهوری خواهان از ترس اینکه مبادا از سوی ترامپ و حامیان دو آتشه وی مورد غضب قرار گیرند، بزدلی پیشه کرده اند و چندان علیه او صحبت نمی کنند. 

از این رو، "شجاعت"، متاع کمیابی در میان اعضای احزاب جمهوریخواه و دموکرات است. 

در میان دموکرات ها این باور رایج وجود دارد که چون بایدن یک مرتبه توانسته ترامپ را شکست دهد، بار دیگر نیز این فقط اوست که می تواند یکچنین کاری را انجام دهد. در نقطه مقابل، جمهوری خواهان نیز با تمرکز بر ترامپ به دنبال شکست دادن جو بایدن هستند. به نظر می رسد که اگر ترامپ حتی با مخالفت اغلب مردم آمریکا رو به رو شود نیز باز هم از سوی حزب جمهوری خواه به عنوان نامزد اصلی این حزب در جریان انتخابات سال 2024 آمریکا معرفی می شود. 

دونالد ترامپ در جریان انتخابات سال 2016 آمریکا و در بحبوحه رقابت با هیلاری کلینتون توانست حمایت رای‌دهندگان مستقل آمریکایی را کسب کند. با این حال، همین طیف از رای دهندگان در سال 2020 ترامپ را رها کردند. مساله ای که تا حد زیادی ناشی از حجم گسترده ای از اقدامات عجیب و غریب و آسیب زایی بود که ترامپ در دوره چهار ساله حضور خود در قدرت انجام داده بود. 

در این نقطه این سوال طرح می شود: آیا اکنون که ترامپ با سیلی از اتهامات قضایی رو به رو است، باز هم امکان دارد که رای دهندگان مستقل به او رای دهند؟ توجه داشته باشیم که وقتی رقابت در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک است، جذب آرای رای دهندگان مستقل، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. 

هنوز زمان زیادی تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا باقی مانده است. از این رو، چه کسی می داند که سرنوشت این انتخابات چه خواهد شد؟ با این حال، رای دهندگان مستقل و ایالت های تعیین کننده آمریکا، با ماموریتی مهم مواجه هستند. آن ها باید به این سوال پاسخ دهند که آیا می خواهند به بایدن رای دهند که در زمان انتخابات 82 ساله خواهد بود و در صورت پیروزی در انتخابات، تا سن 86 سالگی رئیس جمهور آمریکا باقی می ماند یا می خواهند به فردی(ترامپ) رای دهند که هیچ بعید نیست در روز انتخابات آمریکا در زندان باشد؟ این ها همگی سوال هایی هستند که هنوز پاسخ آن ها روشن نیست. 

آمریکایی ها درشرایط کنونی با یک معمای بزرگ رو به رو هستند. با این حال، این مساله، برای بایدن و ترامپ که شبیه به آلبر کامو، صرفا خود را در نظر می گیرند و به دیگران کاری ندارند، چندان مهم نیست.»

لینک: 

https://thehill.com/opinion/campaign/4210474-the-selfishness-of-biden-and-trump/

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۳۲۷۴۹۰۰:۰۶:۱۸ ۱۴۰۲/۷/۱
دولت قبل به اینها دل خوش کرده بودند
ناشناس۳۲۳۲۹۱۹۰۹:۳۰:۰۹ ۱۴۰۲/۷/۱
دو شیطان در قالب یک پست
ناشناس۳۲۳۲۸۱۷۰۵:۴۹:۴۸ ۱۴۰۲/۷/۱
ترامپ و بایدن هر دو توانایی ریاست جمهوری آمریکا را ندارند.
ناشناس۳۲۳۲۸۲۷۰۶:۵۷:۴۷ ۱۴۰۲/۷/۱
حالا خوبه چیزی از اقتصاد میدونن
ناشناس۳۲۳۲۸۳۸۰۷:۴۹:۳۲ ۱۴۰۲/۷/۱
اگر یک نشریه چنین تیتری در ایران می زد شما چیکار می کردید.
ناشناس۳۲۳۲۹۶۹۱۰:۳۲:۳۸ ۱۴۰۲/۷/۱
هر روز انجام می گیرد عزیزم ولی منتهی ایران دارد به سمت قدرتمندتر شدن می‌رود و نه سقوط .
ناشناس۳۲۳۲۸۸۶۰۸:۴۸:۴۳ ۱۴۰۲/۷/۱
بجای نگران بودن هر روزه از انتخابات آمریکا بهتر نیست کمی هم به مشکلات و گرفتاری های مردم خودمون بپردازه؟؟؟؟ اونا خودشون خوب میدونن چیکار کنن نیازی به این همه نگرانی ما فکر نمیکنم داشته باشن
ناشناس۳۲۳۲۹۷۱۱۰:۳۳:۳۴ ۱۴۰۲/۷/۱
ببخشید که یک مقدار به غرب پرداخته می شود در لابه لای اخبار متعدد داخلی!
ناشناس۳۲۳۲۹۹۱۱۰:۵۲:۲۱ ۱۴۰۲/۷/۱
هیچ عیبی نداره به غرب پرداخته بشه ولی هم قدر هم رک و بی پرده به اخبار داخلی و هر از گاهی به شرق هم پرداخته بشه
ناشناس۳۲۳۳۰۶۵۱۱:۵۹:۲۱ ۱۴۰۲/۷/۱
اولا به داخل هم پرداخته می شود دوم هم غرب حالت تهاجمی دارد به خصوص آمریکا و طبیعی هست بیشتر به آمریکا پرداخته می شود تا کشورهای دیگر
ناشناس۳۲۳۲۸۸۹۰۸:۵۱:۳۰ ۱۴۰۲/۷/۱
ویترین آمریکای شیطان که دارد با سر سقوط می کند در جهان اما کدخدا پرستان ایرانی امید دارند که ثابت باشند
ناشناس۳۲۳۳۰۴۶۱۱:۴۲:۵۹ ۱۴۰۲/۷/۱
اگه ترامپ را بدادگاه کشاندن نشانه قدرت دمکراسی و استقلال قواست اگر هم عده ای کاندید شدند مردم چون یکسال فرصت اندیشیدن روی برنامه های آنها را دارند می‌توانند کاندیدای مورد نظر آزادانه رای بدهند .با شیطان شیطان گفتن هم چیزی عاید مردم ما نمیشه.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  7. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  8. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  20. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

آخرین عناوین