قیمت دنا پلاس کاهش یافت

  4020331111 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سرانجام پس از کشمکش‌های فراوان بین ایران خودرو و مشتریان در مورد قیمت خودروی دناپلاس، شورای رقابت قیمت‌های اصلاح شده این محصول را به ایران خودرو اعلام کرد و این شرکت قیمت دناپلاس را در اطلاعیه‌ای اعلام خواهد کرد.

قیمت دنا پلاس کاهش یافت

به گزارش ایسنا، به‌ دنبال تغییر قیمت ۲۸ محصول ایران خودرو با توجه به افزوده شدن استانداردهای اجباری، در ظاهر دعوتنامه‌هایی که برای برخی مشتریان ارسال شده با کم و زیاد کردن قیمت‌ها مدل بالاتر فاکتور شده است؛ بر اساس مصوبه فروردین ماه شورای رقابت، قیمت خودروی دناپلاس ۲۸۱ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۴۳۸ تومان تعیین شده بود که پس از مصوبه دوم (پس از اصلاح قیمت‌ها/مصوبه ۱۶ خرداد ماه) مقرر شد که ۴۳ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۳۹۴ تومان از قیمت این خودرو کاسته و قیمت نهایی این خودرو ۲۳۷ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۴۴ تومان فاکتور شود.

از سوی دیگر قیمت دناپلاس توربو بر اساس مصوبه فروردین ماه شورای رقابت، ۳۹۰ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۸۶۵ تومان تعیین شده بود که پس از مصوبه دوم (پس از اصلاح قیمت‌ها/مصوبه ۱۶ خرداد ماه) مقرر شد که ۱۷ میلیون و ۹۸۲ هزار و ۶۱۷ تومان به قیمت این خودرو افزوده شود. بنابراین قیمت نهایی این خودرو ۴۰۸ میلیون و ۹۶۷ هزار و ۴۸۲ تومان نهایی می‌شود.

دناپلاس گران‌تر فاکتور شد

نکته اصلی موضوع اینجاست که طبق اعلام مشتریان دناپلاس، ایران‌خودرو برای مشتریان دناپلاس (معمولی) دعوتنامه برای تکمیل وجه ارسال کرده است اما به‌جای آنکه ۴۳ و اندی میلیون تومان را کاسته و مابه‌التفاوت قیمت نهایی با مبلغ پرداختی اولیه (۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) را مطالبه کند؛ از قیمت دناپلاس توربو که ۳۹۰ و اندی میلیون تومان است، ۴۳ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۳۹۴ تومان را کاسته و به جای قیمت دناپلاس برای مشتری فاکتور کرده است.

بدین ترتیب با یک حساب ساده می‌توان گفت: پس از اصلاح قیمت خودروی دناپلاس توسط شورای رقابت، قیمت این محصول ۲۳۷ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۴۴ تومان خواهد بود و با توجه به ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان پرداختی مشتریان، اکنون بایستی حدوداً ۱۰۴ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۴۴ تومان دیگر واریز کنند؛ اما در دعوتنامه ارسالی، قیمت نهایی فاکتور ۳۷۳ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۳۰۰ و مبلغ پرداختی (مابه‌التفاوت برای تکمیل وجه) ۲۴۰ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۳۰۰ اعلام شده است.

در ابتدا ایران‌خودرو به اعلام این موضوع بسنده کرد که "قیمت‌ها منطبق بر مصوبه شورای رقابت بوده و تنها میزان افزایش یا کاهش بر مبنای قیمت محصول پایه است." اما پس از آن در اطلاعیه‌ای، موضوع پیش آمده را ناشی از سوبرداشت مشتریان اعلام کرد و گفت که مشتریان قیمت محصولی را مدنظر قرار داده‌اند که از مهر ماه سال گذشته متوقف شده و آپشن کمتری دارد. 

بررسی دوباره قیمت دنا در شورای رقابت

در نهایت شورای رقابت وارد ماجرا شد و مدیر روابط عمومی این شورا اعلام کرد که قیمت دنا در شورای رقابت بررسی خواهد شد. در جلسه ۲۸ خردادماه شورای رقابت که با حضور مسئولین ایران خودرو و سازمان حمایت برگزار شد، مباحث مربوط به دنا پلاس و ابهام ایجاد شده در تفسیر مصوبه شورا مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد قیمت دناپلاس بر اساس مصوبات شورای رقابت اعمال شود.

قیمت به زودی اعلام می‌شود

بر این اساس آخرین اخبار از این حکایت دارد که شورای رقابت قیمت دنا پلاس را به این گروه خودروسازی اعلام کرده و قرار است ایران خودرو قیمت این خودرو را در اطلاعیه‌ای اعلام کند. بر اساس شنیده ها قیمت قبلی اعلامی ۴۱۰ میلیون تومان (حدودی) و قیمت اصلاح شده توسط شورای رقابت (قیمت نهایی)۳۴۷ میلیون تومان اعلام شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۱۰۷۱۶۹۲۱:۲۷:۳۸ ۱۴۰۲/۳/۳۱
شورای رقابت هر لحظه یک جور رفتار می کند
علی۳۱۰۷۲۷۵۲۲:۴۴:۰۵ ۱۴۰۲/۳/۳۱
کدوم کاهش ؟ قیمت دناپلاس ساده طبق مصوبه شورای رقابت ، بایستی به ۲۸۰میلیون میرسید، درحالیکه الان قیمتش به ۳۴۷میلیون تومان افزایش یافت ،
ابوالحسن۳۱۰۷۳۳۸۲۳:۵۳:۰۸ ۱۴۰۲/۳/۳۱
شورای رقابت باید روی مصوبه خودش بمونه نه اینکه با هر بهانه شرکت ها یه چیزی بزاره رو قیمت ماشین ها !!!!!! اینجوری شورای رقابت خودش زیر سوال میره .
زهره۳۱۰۷۴۵۹۰۱:۱۹:۴۵ ۱۴۰۲/۴/۱
قرار شد قیمت دنا پلاس ۴۳ میلیون نسبت به قبل کاهش داشته باشه، حالا حتی بعد از اصلاحیه خوردن، 13میلیون هم افزایش قیمت داشته، ... واقعا ما مردم باید کجا پیگیر حقمون باشیم
اشرفی۳۱۰۷۷۰۸۰۷:۴۷:۳۲ ۱۴۰۲/۴/۱
من از الف با توجه به شناختی که از دکتر توکلی دارم،انتظار نداشتم خبر از کاهش قیمت دنا پلاس بده.چرا؟چون که ایران خودرو مشتری رو به سخره گرفته.این دنا،دنای معمولی هستش،هیچ آپشنی نداره،جدیدا آخرین آپشن رو هم حذف کرده یعنی ترمزها و رینگ ها رو،بر خلاف مصوبه شورای رقابت قیمت رو 100 تومان افزایش داده بود،حالا مثلا 60 تومان به قول شما کاهش داده ،در حالی که حتی نسبت به اول خرداد هنوز 18 تومان گرونتر است،و مدام با کدها در حال توجیه خلاف خویش است.راستی دیده بان شفافیت نمیتونه به ما کمک کند که جزء خدا کسی رو نداریم.
ابراهیم۳۱۰۷۷۴۷۰۸:۱۲:۴۷ ۱۴۰۲/۴/۱
حداقل انتظار خریداران این بود که قیمت به همون روال اول که اعلام کردن یعنی۳۲۴ تومن باشه ولی شورای رقابت فقط با کاهش ۲۵میلیونی قیمت رو به ۳۴۷ تومن رسوند
ابراهیمی۳۱۰۷۷۵۱۰۸:۱۴:۴۷ ۱۴۰۲/۴/۱
قیمت رو از ۲۸۰ به ۳۴۷ تومن رسوندن بدون اضافه کردن هیچ نوع آپشن یا موارد اجباری استاندارد . مردم رو شورای رقابت دور زد
خسته۳۱۰۷۷۸۷۰۸:۳۹:۲۸ ۱۴۰۲/۴/۱
... قیمت گذاری دستوری را بردارید واگذاری سهام دولت در دوخودرو ساز را اجرایی کنید گمرکی واردات خودرو را معقول کنید خود بازار اتوماتیک اصلاح میکنه پول هم از دلالی خودرو به سمت تولید خودرو میره. ... به بزرگی خدا قسم خسته شدیم ازدست شما
ناشناس۳۱۰۷۸۰۳۰۸:۴۹:۵۹ ۱۴۰۲/۴/۱
قیمت باید کم کم به قیمت بازار ازاد برود تا آن قیمت بازار ازاد هم پایین بیاید و سر به سر شود
حسین۳۱۰۷۹۹۹۱۰:۳۷:۰۰ ۱۴۰۲/۴/۱
چالش صف خریداران دنا پلاس در تعمیرگاه ها به کجا رسیده؟ از قرار معلوم ایران خودرو این خودروها را صرفا جهت تعمیر تولید کرده!
yektanetتریبون

آخرین عناوین