فرو رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند خوزستان به زیر آب!

  4020318028 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

دریاچه سد گتوند خوزستان که از ابتدای امسال کم‌کم بالا آمده بود، حالا به بیشترین میزان خود رسیده و روستاهای «پابرآفتاب»، «تنگ‌هلیل»، «رگ‌هلیل»، «گل‌انبار»، «چال‌ناک»، «چم‌لوند»، «تلخاب تاجدین» و «پرنوشته» را در دو طرف دریاچه سد، به زیر آب برده است.آب تا سقف بعضی از خانه‌ها رسیده و در حال وارد شدن به خانه‌هایی است که در قسمت‌های بالادست‌تر قرار دارند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۰۸۴۸۱۷۱۳:۰۰:۴۵ ۱۴۰۲/۳/۱۸
در مواقع سیلاب و حجم خروجی زیاد آبجی توان با ترکیب آب نمک غلیظ کف سد و سرریزهای غیر قابل کنترل به نسبت مناسب حجم و غلظت آب نمک کف سد را کم کرد.
ناشناس۳۰۸۵۱۰۵۱۵:۳۸:۵۱ ۱۴۰۲/۳/۱۸
ای سد باید تخریب میشد اگه سدتهران.یا تبریز یا اصفهان زده میشد .هم همینطوربود روزانه نمک به مقدار زیاد حل میشه وهمه زندگی انسان حیوانات زمین‌ها وهرچی که سر راهش وجود داره نابود می‌کنه .
ناشناس۳۰۸۵۰۳۱۱۵:۰۵:۴۲ ۱۴۰۲/۳/۱۸
چرا با این همه آب تپه های اطراف خشک هستند؟!
ناشناس۳۰۸۵۰۶۳۱۵:۱۹:۵۷ ۱۴۰۲/۳/۱۸
چرا یک پرونده قضایی باز و پیگیری نمیشود چه کسانی پیشنهاد تغییر مکان احداث سد را دادند، بر اساس چه گزارشات و تحلیلی و چه کسانی این. امر را تایید کردند؟ این فاجعه که باعث نابودی محیط زیست در خوزستان سده آثار منفی اش از جنگ هشت ساله بیشتر بوده و برای نسلها باقی خواهد ماند‌
ناشناس۳۰۸۵۱۲۱۱۵:۵۰:۰۴ ۱۴۰۲/۳/۱۸
دولت رئیسی چرا رسیدگی نمی کنه؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین