امیر حاتمی: دشمن می‌خواهد نه فقط جمهوری اسلامی؛ بلکه ایران هم نباشد

  4010827008 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش، گفت: دشمن در جنگ شناختی به دنبال این است که نه تنها جمهوری اسلامی بلکه ایران اسلامی هم نباشد بنابراین در این جنگ اختلافات قومی مورد تاکید قرار دارد.

امیر حاتمی: دشمن می‌خواهد نه فقط جمهوری اسلامی؛ بلکه ایران هم نباشد

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ حاتمی در جمع مسئولان، فرماندهان و کارکنان ستاد ارتش، با تاکید بر اهمیت موضوع «جهاد تبیین» به عنوان راهکار اصلی مقابله با جنگ شناختی دشمن علیه ایران اسلامی گفت: جنگ امروز دشمن علیه ایران اسلامی یک جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی است.

وی تصریح کرد: جنگ شناختی یک فرآیند بسیار پیچیده است که با استفاده از اقدامات کوچک و متوالی و در دراز مدت، درک و شناخت انسان‌ها را مختل می کند.

حاتمی در خصوص تفاوت جنگ شناختی و جنگ روانی که در هدف و ابزار خیلی شبیه هم هستند، گفت: در جنگ روانی، عمدتا اراده انسان‌ها را هدف قرار می دهند تا بتوانند ملتی را از سرمایه اجتماعی و کانون تلاش خود مایوس سازند، اما در جنگ شناختی همین هدف را با تغییر مفاهیم و برداشت‌ها به مرور زمان و در یک دوره طولانی پیگیری می کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر می خواهید ببینید در معرض تیر و ترکش جنگ شناختی قرار گرفته اید یا خیر باید ببینید درک تان نسبت به موضوعاتی که قبلا برایتان روشن بوده نظیر وطن، پرچم و ارزش‌های ملی و دینی، تغییر کرده است یا خیر.

حاتمی گفت: هدف جنگ شناختی آسیب رساندن به کشور با خدشه دار کردن اعتماد، امید، تلاش، کارایی و سرمایه اجتماعی و فرهنگی و تبدیل کردن آنها به ضدارزش ها است و به مرور زمان یک جامعه ای که بر روی سه پایه یعنی مردم، سرزمین و نظام حاکم استوار است با ناامید کردن و اعتماد زدایی مورد تهاجم و آسیب جدی قرار می گیرد.

وی یادآور شد: دشمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی با به کار بردن انواع توطئه ها و تهدیدات، همه نوع جنگی را علیه ملت انقلابی ایران اسلامی انجام داد از جمله در جنگ تحمیلی هشت ساله، همه کشورهای استکباری با بسیج امکانات و تسلیحات به صدام کمک کردند اما نتیجه‌ای نگرفتند سپس در جنگ فرهنگی و در سایر عرصه‌ها از جمله ایجاد داعش و گروه‌های تکفیری و جنگ اقتصادی و تشدید تحریم های ظالمانه نیز نتیجه ای جز شکست عایدشان نشد.

حاتمی تصریح کرد: دشمن فهمید آنچه تا امروز موجب شکست آنان در همه عرصه ها و میادین نبرد شده؛ هوشمندی و تشخیص توطئه ها و نقشه های شوم دشمن توسط مردم بابصیرت و همیشه در صحنه ایران اسلامی بوده است لذا متوسل به جنگ شناختی شده اند تا بتوانند با استفاده از ابزار رسانه، قدرت درک و شناخت ملت ما را مختل کنند.

مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش در ادامه به برخی از اهداف دشمن در جنگ شناختی اشاره کرد و افزود: برخی می گویند هدف دشمن از راه اندازی جنگ شناختی، تغییر ارزشها و به دنبال آن تغییر رفتار ملت است تا جایی که دیگر هویتی به نام جمهوری اسلامی نداشته باشیم. یعنی اعتقاد و باور به استقلال خواهی، نه شرقی نه غربی، حفاظت از منافع ملی و دینی و ارزشهایی از این دست دیگر نباشد. عده ای دیگر نیز معتقدند هدف دشمن ساقط کردن نظام اسلامی است.

حاتمی همچنین افزود: امروز دشمن دو هدف بالاتر از این اهداف را نیز دنبال می کند، یکی اینکه نه تنها جمهوری اسلامی نباشد، بلکه ایران اسلامی هم نباشد لذا در جنگ شناختی امروز تاکید بر اختلافات قومی مورد توجه قرار دارد.

وی ادامه داد: هدف دوم دشمن این است که در شرایط جدیدی که در سطح بین المللی در حال وقوع است و در نظم نوین جهانی، ایران اسلامی به جای نقش آفرینی و حفظ منافع ملی خود، درگیر موضوعات و مشکلات داخلی باشد.

حاتمی تاکید کرد: باید در این جنگ تمام عیار شناختی نیز همچون سایر عرصه ها با هوشیاری و بصیرت انقلابی نقشه ها و توطئه های شوم دشمنان را نقش بر آب سازیم و همانگونه که در برابر انواع ویروس ها و بیماری ها خود را واکسینه می کنیم باید در برابر آسیب های این جنگ که مهم ترین ابزارش رسانه‌ها هستند، نیز خودمان، خانواده مان و ملت عزیزمان را با آگاه سازی و جهاد تبیین واکسینه کنیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۷۷۲۳۹۹۱۲:۴۰:۵۳ ۱۴۰۱/۸/۲۷
امیر حاتمی عزیز ایران به هیچ وجه از بین نخواهد رفت .
ناشناس۲۷۷۲۴۴۸۱۳:۴۷:۴۶ ۱۴۰۱/۸/۲۷
درود ایشان گفتند ایران اسلامی .اما تیتر شیطنت کرده و اسلام را حذف نموده زنده باد ایران و ایرانی با هر مسلک و اندیشه.
ناشناس۲۷۷۲۴۳۲۱۳:۲۳:۵۷ ۱۴۰۱/۸/۲۷
ايران از بين رفتني نيست حكومتهاي زياد وامپراطور هاي قوي تاكنون در ايران از بين رفتند ولي ايران همچنان پا برجا مانده است وخواهد ماند.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. درباره میدان شهید صدام حسین!

  2. احتمالاً مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در شورای نگهبان رد شود

  3. چیزهایی که درباره این «فساد دبش» نمی دانیم

  4. توضیحات قوه قضائیه درباره پرونده واردات چای/ آمار رئیسی از اقتصاد کشور

  5. عبدالحمید برای اسرائیل حق قائل است/ او طرفدار طرفدار پیمان ابراهیم و سخنانش درباره یک رژیم غاصب عجیب است

  6. چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟

  7. ساسی مدیای آقای عبدی !

  8. در انتخابات به چه کسانی رای دهیم؟

  9.  زلنسکی، قهرمان شکست خورده یا نادان بازنده!؟

  10. کارخانه‌ها در به در به‌دنبال کارگر؛ کارگر حاضر به کار نیست!

  11. کاتولیک‌تر از پاپ؟!

  12. قوه‌قضائیه علیه «فساد ساسی‌مانکن» اقدام کند/ شکایت «زاکانی» از شایعه‌پردازان

  13. اولین تصویر از شهید مرزبان در سراوان

  14. حق انتخاب از میان دو مجرم !

  15. تصاویری از لحظه شلیک مستقیم به نظامیان صهیونیست

  16. ۳ نکته در مورد راهکار تشکیل دو دولتِ اسرائیلی و فلسطینی

  17. پرونده فساد چای دبش از دولت قبل است/ احساسات جامعه جریحه‌دار شد

  18. گزارش تحقیقی از ماجرای مهاجران؛ ستیز یا ساماندهی؟/ چه کسی به اقبالیه حمله کرد؟

  19. امیر تتلو به ایران تحویل داده شد

  20. زباله ها را هم نزنید !

  21. نظر فرزاد حسنی درباره مستند تازه شبکه منوتو

  22. واکنش بازرسی ویژه رئیس‌جمهور به فساد در واردات چای

  23. دفاع تمام‌قد قالیباف از عملکرد مجلس/ تاکید رئیسی بر ساخت یک میلیون مسکن در سال

  24. کاهش تورم تا پایان سال ادامه دارد

  25. صالحی: «اختلاس» با «عدم رفع تعهد ارزی» تفاوت دارد/ در پرونده چای، ارز ترجیحی داده نشده است

آخرین عناوین