لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ شرط گذاشت

  3990610020 ۴۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

علی لاریجانی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برای دو طیف سیاسی کشور چند شرط گذاشته است.

لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ شرط گذاشت

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: «انتخابات ۱۴۰۰ هنوز از گرد راه نرسیده بازار پچ پچ‌ها و شایعات را هم گرم کرده است؛ برای مثال از مدتها قبل صحبت از کاندیداتوری علی لاریجانی در این انتخابات مطرح شد و اگرچه لاریجانی در آذر ماه سال پیش آب پاکی را روی دست این  اظهارات ریخت و گفت «تکلیف را روشن کنم که من برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای ندارم» اما کماکان این شایعات ادامه داشت تا جایی که علی مطهری که نسبت خانوادگی با علی لاریجانی دارد، چند ماه پیش گفته بود که «هرچند آقای لاریجانی صراحتا نمی‌گوید که کاندیدای ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۰ است، اما این احتمال را رد نمی‌کند». 

افراد دیگری هم بودند که همین نظر را داشتند؛ مثلا محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، بعد از آنکه لاریجانی رسما اعلام کرد که برای مجلس یازدهم نمی‌آید، گفت «درباره آقای لاریجانی باید این را درنظر داشت که شرایط او نسبت به سال ۸۴ در کل فرق کرده است. به‌هرحال تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او به عنوان یکی از نامزد‌های اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود».

او همچنین گفته بود که «درباره همنشینی احتمالی لاریجانی با اصلاح‌طلبان می‌توان گفت اگر جریان اصلاح‌طلب نتواند به ‌دلایل معلوم چهره‌های شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند».

سید حسین نقوی‌حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیش‌تر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است، نقوی حسینی حتی گفته بود ساختمانی به عنوان ستاد انتخاباتی برای فعالیت‌های او در نظر گرفته شده است. آقای لاریجانی اراده‌اش بر این است که در انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدای ریاست‌جمهوری شود، یک چیز قطعی است.

شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰؛ حمایتم کنید تا شرکت کنم

شایعاتی که کمی رنگ حقیقت به خود گرفت

حال با گذشت زمان، این شایعات کمی رنگ واقعیت به خود گرفته است چرا که روزنامه صبح نو در شماره روز سه شنبه (۴ شهریور) خود نوشته بود که علی لاریجانی برای نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ برخی شرط‌ها را مطرح کرده است. آن طور که این روزنامه نوشته، شرط اصلی علی لاریجانی علاوه بر حمایت اصلاح طلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است به نحوی که فقط نامزد اصلاح طلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راست گرایان هم برخوردار باشد. لاریجانی از اینکه فقط از جانب اصلاح طلبان حمایت شود راضی نیست و معتقد است اجماع بر او به عنوان گزینه ائتلافی شامل میانه روهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست و به نوعی شرط حضور او در انتخابات است.

تا اینجای ماجرا معلوم شد که علی لاریجانی تقریبا تصمیم خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گرفته و حال تنها موضوعی که در حال چانه زنی برای آن است کاندیدای کدام جناح بودن اوست.

شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰؛ حمایتم کنید تا شرکت کنم

علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهره‌های سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس شورای اسلامی با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاح طلبان در این انتخابات‌ها شرکت کرد و حال این جریان‌های سیاسی هستند که باید تصمیم بگیرند که او را به عنوان کاندیدای خود در انتخابات آتی معرفی کنند یا خیر. از همین رو بر آن شدیم تا در این باره نظر افراد هر دو جناح سیاسی را جویا شویم.

با حضور لاریجانی موافقید ؟ کارگزاران : آری ؛ سایر اصلاح طلبان : خیر

یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در این باره گفته بود: «اگر به این نتیجه برسیم که امور زندگی و معیشت مردم با حمایت ما از آقای لاریجانی بهتر می‌شود، احتمال دارد که اصلاح‌طلبان از او حمایت کنند، هر کس بتواند کشور را به درستی اداره کند، ما مخلص او هستیم».

غلامحسین کرباسچی  دبیرکل حزب اصلاح طلب کارگزاران هم تلویحا حضور لاریجانی را به عنوان کاندیدای اصلاحات محتمل دانست و در پاسخ به حمایت اصلاحات از فردی همچون لاریجانی گفت است: «من فکر می‌کنم باید از هر کسی که در جهت توسعه توانایی بیشتری دارد، کمک گرفت.»

شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰؛ حمایتم کنید تا شرکت کنم

اما از حزب کارگزاران که بگذریم برخی دیگر از اعضای جریان اصلاحات نظر دیگری داشتند؛ برای مثال احمد شریف عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان، گفت که معتقدم دیگر اصلاح‌طلبان به این نتیجه رسیدند که اگر قرار است که کاندیدایی برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کنند، حتما باید شناسنامه اصلاحات داشته باشد و سابقه روشن و شفافی در گذشته داشته و معتقد به اصلاح‌طلبی باشد تا در صورت احراز پست ریاست جمهوری برنامه‌های اصلاح‌طلبان را اجرایی کند.

محسن میردامادی، دبیرکل سابق حزب مشارکت، از مخالفان حضور لاریجانی در جمع اصلاح‌طلبان است، او گفته است که «حمایت اصلاح‌طلبان از لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ خیلی دور از ذهن و شاید بتوانیم بگوییم غیرممکن است». صادق زیباکلام نیز گفته بود «معرفی آقای لاریجانی به عنوان گزینه ریاست‌جمهوری توسط اصلاح‌طلبان به معنی ازبین‌بردن تتمه آبروی اصلاح‌طلبان و زیر‌سؤال‌بردن تمامی اقدامات و درواقع ازبین‌رفتن آبروی آنهاست».

اسفندیار عبداللهی فعال اصلاح طلب هم گفته بود «علی لاریجانی و بحث کاندیدای اجاره‌ای موضوعی است که این روز‌ها دوستان اصولگرا تلاش دارند به ریش اصلاح طلبان ببندند. در این رابطه معتقدم تا زمانی که احزاب اصلاح‌طلب برای آینده خود و کشور در تنظیم و تعریف رابطه خود با نهاد قدرت و نسبتشان با مردم به نسخه‌ای واحد، عملیاتی و قابل اجرا نرسند، سخن گفتن از هر انتخاباتی بی فایده است؛ لذا اگر اصلاح طلبان در ۱۴۰۰ سراغ کاندیدای اجاره‌ای بروند، گور خود را برای همیشه در افکار عمومی کنده اند.

علاوه بر این محمدزارع فومنی فعال سیاسی اصلاح طلب، حضور لاریجانی را در انتخابات ۱۴۰۰، به عنوان کاندیدای اصلاحات محتمل دانسته و گفته است احتمال می‌دهم که اصلاح طلبان برای  انتخابات آتی گزینه‌ای معرفی نکرده‌ و از جناح رقیب یارگیری کرده و علی لاریجانی را به میدان خواهند آورد، همان گونه که روحانی را به عنوان یک کاندیدای اجاره‌ای به اصلاحات آوردند باز هم این ماجرا را تکرار خواهند کرد؛ زیرا منافع شخصی پدرسالار‌های اصلاح طلب یعنی حزب کارگزاران ایجاب می‌کند که در قدرت استمرار داشته باشند و این استمرار در قدرت صرفا با معرفی لاریجانی امکان پذیر خواهد بود. 

تا اینجای کار به نظر می‌رسد که موضوع حضور لاریجانی به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ به موضوعی اختلافی تبدیل شده و به جز حزب کارگزاران سایر احزاب اصلاح طلب روی خوشی به آن نشان نمی‌دهند، اما از آنجا که شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات استقبال هردو جریان از اوست، بد نیست که نظر شخصیت‌های جریان اصولگرا را هم درباره او بدانیم.

آیا اصولگرایان میزبان لاریجانی خواهند شد؟

شاید جریان اصولگرایی در انتخابات مجلس یازدهم زاویه خود را با علی لاریجانی به وضوح نشان داده باشد؛ شاهد مثال این ادعا هم صحبت امیرآبادی فراهانی نماینده مجلس یازدهم است که با اشاره به عدم حضور علی لاریجانی در لیست اصول‌گرایان قم گفته بود «در روند انتخاب لیست سه نفره، شورای اصول‌گرایان قم هیچ رزومه‌ای از علی لاریجانی نخواسته و آقای لاریجانی هم رزومه‌ای را به شورا ارائه نکرده است و نام وی در بین ۱۲ نفری که از آنها صحبت به میان آمد وجود نداشت». 

کمااینکه درگیری لفظی لاریجانی با یکی از نمایندگان جریان اصولگرایی هم مثال دیگری برای این موضوع است. در جریان بررسی طرح تشکیل وزارت بازرگانی، مشاجره لفظی لاریجانی با نصرالله پژمان‌فر نماینده مشهد و اعضای شاخص جبهه پایداری و فراکسیون ولایی مجلس برای دقایقی جو مجلس را متشنج کرد. پژمان‌فر لاریجانی را «دیکتاتور» خطاب کرد و لاریجانی هم پاسخ داد و به پژمان‌فر گفت «دیکتاتور شمایید که هر کاری و هر حرفی دلتان می‌خواهد در کشور می‌زنید».

شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰؛ حمایتم کنید تا شرکت کنم

ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی درباره رابطه لاریجانی با جریان اصولگرایی گفته است که علی لاریجانی مشکلی با برخی طیف‌های اصولگرایی مانند پایداری دارد که با آنها مرزهای خیلی جدی و محکمی دارد؛ البته مسئله آقای لاریجانی با اصولگراها فقط جبهه پایداری نیست ولی عمده‌ترین آن همین موضوع است.

حسین کنعانی مقدم تحلیگر اصولگرا هم احتمال حضور لاریجانی به عنوان کاندیدای اصولگرا در انتخابات را بعید دانست و گفت: طیف اصولگرایی، طیف وسیعی است که اگرچه برخی از این جریان با لاریجانی همکار هستند اما بیشتر این جریان  در برابر او ایستاده‌اند.

غلامعلی رجایی دیگر فعال سیاسی نیز در این باره گفته است اگر بخواهیم لاریجانی را در دسته‌بندی‌های سیاسی موجود شناسایی کنیم او خاستگاه اصولگرایی با تمایلات اعتدالی دارد اما واقعیت این است که اصولگرایان بر او اجماع ندارند و حتی مقبولیت او بین اصلاح‌طلبان بیش از اصولگرایان است.

وهاب عزیزی تحلیلگر اصولگرا هم استقبال اصولگرایان از لاریجانی را بعید دانسته و گفته است: اصولگرایان به راحتی اجازه نمی‌دهند رئیس جمهور آینده کسی باشد که به او اعتماد کامل ندارند.

با این شواهد به نظر می‌رسد که اصولگرایان چندان روی خوشی به لاریجانی نشان نخواهند داد؛ اما از آنجا که گذشت زمان همواره آبستن مسائلی دور از ذهن است باید چشم دوخت و منتظر ماند که در نهایت لاریجانی به عنوان کاندیدای اصلاح طلب پا به کارزار رقابت خواهد گذاشت یا اصولگرایان  و یا اصلا عطای آن را به لقایش خواهد بخشید.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۷۹۲۰۴۱۰:۱۵:۴۸ ۱۳۹۹/۶/۱۰
3دوره ریاست مجلس چه کار مثبتی برای کشور انجام داده ؟
ناشناس۱۵۷۹۴۷۴۱۳:۲۷:۰۲ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی به نظر من در طول دوران ریاستش بر مجلس خوش درخشید
amin۱۵۷۹۵۳۱۱۴:۰۹:۱۴ ۱۳۹۹/۶/۱۰
واقعا نمیدانند رای نمی آورند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۱۵۸۰۱۴۷۰۰:۲۱:۵۴ ۱۳۹۹/۶/۱۱
رای که می اورند. اما قاطبه مردم حمایت نمی کنند.
ناشناس۱۵۷۹۲۸۸۱۱:۲۴:۴۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
تفاوت دولت لاریجانی با دولت روحانی چه خواهد بود؟! تَکرار بس هست!
ناشناس۱۵۷۹۳۰۴۱۱:۳۶:۴۹ ۱۳۹۹/۶/۱۰
ایشان در مجلس چه گلی سر ملت زدند که حالا تازه شرط و شروط هم میگذارد واقعا ما ملت نجیبی هستیم!
ناشناس۱۵۷۹۳۱۴۱۱:۴۸:۰۹ ۱۳۹۹/۶/۱۰
با گروههای سیاسی شرط کنند خوب است اما با مردم نه
ناشناس۱۵۷۹۳۲۸۱۱:۵۹:۰۲ ۱۳۹۹/۶/۱۰
این نشون دهنده سهم خواهی جناحهاست
ناشناس۱۵۷۹۳۳۰۱۱:۵۹:۴۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
هر سیاست مداری به اسلاحتلب جماعت متصل شد نابود شد
ناشناس۱۵۷۹۳۴۳۱۲:۰۸:۰۶ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی به نظرم بعد از چندین سال ریاست مجلس به نوعی با سیاست خدا حافظی کرد
ناشناس۱۵۷۹۳۹۲۱۲:۴۱:۵۰ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی در مجلس نشان داد که خود روحانی است . سیاست لاپوشانی . مماشات . پنهان کاری و ناتوانی و فاصله بسیار از مردم . عموما لاریجانی از جنس مردم کوچه و خیابان نیست . در سیاست هایش مانند بنزین و ... کاری به مردم ندارد چون زندگی اش بسیار جدای از مردم است .
هوشیار۱۵۷۹۳۹۸۱۲:۴۴:۴۹ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی فاقد پایگاه اجتماعی و بیان مردم پسند هست ضمن اینکه ریاست جمهوری لاریجانی تفاوت زیادی با حسن روحانی نداره
سرگردان۱۵۷۹۴۱۷۱۲:۵۱:۳۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
اقای لاریجانی و امثال ایشان مانند اقایان رضائی و قالیباف قبلا محک خورده اند و ایشان شانسی برای ریاست جمهور شدن ندارد.(اصولا افرادی مثل ایشان در سیاسی بازیهای جناههای داخلی لقب پرفسور سیاست را دارد وگرنه هیچ محبوبیت و مقبولیتی بین مردم ندارد) رئیس جمهور فعلی هم در سایه حمایت دیگرانی که دیگر محبوب مردم نیستند رای اورد.البته اگر تا زمان انتخابات اوضاع اجتمائی تغییری نکند مردم راغبتر هستند به یک کاندیدای ناشناخته و جدید الورود رای دهند ، تا به این جماعت
گورخواب۱۵۷۹۴۲۷۱۲:۵۴:۵۶ ۱۳۹۹/۶/۱۰
واقعیت این است که تنها سناریویی که می تواند انتخابات را گرم کند به عبارتی غیر از 30 درصد همیشه حاضر؟! 40 حتی 50 درصد دیگر جامعه را به میدان بیاورد این است که به اصلاح طلبان اجازه داده شود آزادانه نامزد هایشان در انتخابات شرکت کنند.
ناشناس۱۵۷۹۴۳۴۱۳:۰۲:۰۵ ۱۳۹۹/۶/۱۰
بنده از شما تمنا واستدعا دارم برای رضای خدا هم که شده حتما تشریف بیاورید وملت را خوشحال نمایید !!
ناشناس۱۵۷۹۵۱۰۱۳:۵۳:۴۳ ۱۳۹۹/۶/۱۰
فكر ميكنم ايشان باز بهتر از بقيه است.
ناشناس۱۵۷۹۵۴۱۱۴:۱۴:۱۴ ۱۳۹۹/۶/۱۰
چهار شرط گذاشت ....اصلا ببینید چه کسی میخواهد ایشان بیاید انگار همه منتظرند ایشان شرط هم می‌گذارد جلل الخالق ...عجب چیزهایی انسان می‌شنود ...در عالم سیاست هم بازنشیتگی داریم خدااخافظ
ناشناس۱۵۷۹۵۴۷۱۴:۱۷:۳۹ ۱۳۹۹/۶/۱۰
تا اینجای ماجرا معلوم شد که علی لاریجانی تقریبا تصمیم خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گرفته و حال تنها موضوعی که در حال چانه زنی برای آن است کاندیدای کدام جناح بودن اوست این قسمت بیشتر شبیه طنز می مونه. کاندیدای ریاست جمهوری هنوز نمی داند متعلق به کدام حزب یا جناح هست!!!!!!
ناشناس۱۵۷۹۵۹۸۱۴:۵۶:۴۵ ۱۳۹۹/۶/۱۰
مکن ای صبح طلوع
ناشناس۱۵۷۹۶۰۸۱۵:۰۲:۲۵ ۱۳۹۹/۶/۱۰
همانطور که مجلس را تنزل داد.... حالا نوبت جایگاه رئیس جمهوری است تا آنرا از سیاست مملکت محو کند.
ناشناس۱۵۷۹۶۳۷۱۵:۲۵:۴۰ ۱۳۹۹/۶/۱۰
اینا کوله باری از بی تفاوتی بردوش دارند مردم هم کوله باری از تجربه.
فخرالدین۱۵۷۹۶۴۳۱۵:۲۹:۳۵ ۱۳۹۹/۶/۱۰
عجب!!حمایت همزمان اصولگرا و اصلاح طلب رو میخواد؟؟
رضا۱۵۷۹۶۴۵۱۵:۳۰:۰۲ ۱۳۹۹/۶/۱۰
تشریف بیاورند،تا وزن خودشون رو بین مردم بسنجند
ناشناس۱۵۷۹۶۵۲۱۵:۳۴:۲۰ ۱۳۹۹/۶/۱۰
متاسفانه آقای روحانی اعتبار اصلاحطلبان را نابود کرد . کدام عقل سلیم می پذیرد که جبهه اصلاحات رییس جمهور را انتخاب کند ولی وزارت کشور اعم از فرمانداران و استانداران اکثرا مخالف اصلاحات باشند . بهتر است اصلاحطلبان برای ۸سال سکوت کنند . این به نفع همه و جبهه اصلاحات است . شاید در ۱۴۰۸ اصلاحات واقعی متولد شود
ناشناس۱۵۷۹۹۰۰۱۹:۲۷:۲۷ ۱۳۹۹/۶/۱۰
الان در بین تمام استانداران فقط و فقط استاندار اردبیل است که نیمچه اصولگراست و بقیه اصلاح طلب و یا در اختیار و خدمت اصلاح طلبان هستند . لطفا صغری کبری نکنید که خواب زمستانی لازم است
ناشناس۱۵۷۹۶۵۴۱۵:۳۵:۲۴ ۱۳۹۹/۶/۱۰
خیلی تشکر میکنم از آقای لاریجانی که بعد این همه خدمت در سنگرهای مختلف باز هم به فکر مردم مستضعف ایران اسلامی هستن. صادقانه باید بگم شما کسی هستید که دیگر اصولگراها شما را جزئی از خودشون نمیدونن و اصلاحطلب ها هم نمیخوان کارهای شما پای اون ها نوشته بشه، پس عملا پایگاه سیاسی ندارید. در خصوص پایگاه مردمی هم من گمانم اینه که شما با علم به این که رای نمیارید دوباره ثبت نام نکردید، پس خودتون میدونید پایگاه مردمی ندارید. حالا هدف واقعیتون از این حرف ها چیه رو نمیدونم.
ناشناس۱۵۷۹۶۸۰۱۵:۴۸:۳۶ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی مرد خوبیه
ناشناس۱۵۷۹۶۹۷۱۶:۱۲:۱۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی ۱۲سال رئیس مجلس بوده ۱۲ قانون که در باره مبارزه با فساد تصویب و اجرایی کرد را نام ببرید؟
ناشناس۱۵۷۹۷۱۲۱۶:۲۶:۳۶ ۱۳۹۹/۶/۱۰
تا حال بهترین کاندیدای معتدل و با تجربه همین گزینه هست
ناشناس۱۵۸۰۲۶۲۰۷:۴۴:۱۲ ۱۳۹۹/۶/۱۱
شما هنوز به کلمه معتدل اعتقاد داری؟؟
ایرانی۱۵۷۹۷۱۳۱۶:۲۶:۴۹ ۱۳۹۹/۶/۱۰
احمدی نژاد ۱۴۰۰
ناشناس۱۵۷۹۷۲۵۱۶:۴۳:۲۴ ۱۳۹۹/۶/۱۰
فکر کنم فقط حقیقت پور و باهنر از ایشان در خواست کنند برای انتخابات ۱۴۰۰و از طرف مردم هم احتمالا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار رای داشته باشد .
ناشناس۱۵۷۹۷۴۳۱۷:۰۰:۲۴ ۱۳۹۹/۶/۱۰
نه در جناح اصولگرا و نه در جناح اصلاح طلب هیچ شخص شاخصی برای کاندیداتوری وجود ندارد و هرگز دو قطبی سازیهای سابق گره انتخابات این دوره رو باز نخواهد کرد و کاملا واضح و اشکار هست که دقیقا مثل انتخابات مجلس شخصی که نزدیکی زیادی به اصولگرایان داره رییس جمهور بعدی خواهد بود چرا که ارای خاموش و هواداران اصلاح طلبان مثل انتخابات مجلس در این انتخابات نیز حضور چشمگیری نخواهند داشت که البته دوستان اصولگرا و هوادارانشون هرگزنباید از این اتفاق خرسند باشند چون این اتفاق نشانه خوبی برای اینده مملکت نخواهد بود
مثبت نگر۱۵۸۰۰۷۳۲۲:۴۹:۵۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
متاسفانه اکثر مردم کشور ما دقیقه نود تصمیم میگیرن به کی رای بدن در اصل باید بگم جوگیر میشن
ناشناس۱۵۷۹۷۶۵۱۷:۲۲:۴۷ ۱۳۹۹/۶/۱۰
اول کسی ثابت کند ایشان این شرطها را گذاشته بعد نقدش کنید
علی۱۵۷۹۷۶۸۱۷:۲۴:۵۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
ترا به خدا بیا به ایشان توصیه میشود بازنشسته کند خودش را
ناشناس۱۵۷۹۸۲۸۱۸:۱۱:۳۱ ۱۳۹۹/۶/۱۰
اصلاح طلبی دیگه باقی نمونه همه شون برانداز شدن
رضوان۱۵۷۹۸۵۶۱۸:۲۶:۳۲ ۱۳۹۹/۶/۱۰
لاریجانی ها در میان عامه ی مردم هیچ اقبالی ندارند و علی لاریجانی هم بهتر است که برای همیشه از عرصه ی سیاست و قدرت کناره گیری کند و مابقی عمرش را به تدریس دروس فلسفه در دانشگاه بپردازد .
ناشناس۱۵۷۹۸۷۶۱۸:۴۳:۱۰ ۱۳۹۹/۶/۱۰
آقای لاریجانی کسی شما را برای انتخابات دعوت نکرده که می خواهی شرط بذاری، به نظرم توی دانشگاه خودتون را با دانشجویان با کارهای پژوهشی بی ثمر مشغول کنی بهتره.ضمنا ظاهری کسل داری با این چهره مردم را کسل و افسرده می کنی.اگر فرصت کردی به یک روانشناس برای درمان مراجعه کنی به نفع شما هست.
ناشناس۱۵۷۹۹۶۴۲۱:۱۷:۴۷ ۱۳۹۹/۶/۱۰
ما لاریجانی ها را نخواهیم کی راباید دید.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین