تورم تولید کننده در دی ماه به ۳۴.۲ درصد رسید/ افت یک درصدی تورم نقطه به نقطه

گروه اقتصادی الف،   3971108187 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

بانک مرکزی تورم تولید کننده در پایان دی ماه را با 3.6 درصد افزایش نسبت به ماه قبل 34.2 درصد و تورم نقطه به نقطه را با یک درصد کاهش 52.9 درصد محاسبه کرد.

تورم تولید کننده در دی ماه به ۳۴.۲ درصد رسید/ افت یک درصدی تورم نقطه به نقطه

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، شاخص بهای تولیدکننده در ایران براساس سال پایه 100=1395 در دی ماه 1397 به عدد 175.2 رسید که نسبت به ماه قبل 0.7 درصد افزایش داشته است.

شاخص بهای تولیدکننده در ایران در دوازده ماه منتهی به دی ماه 1397 نسبت به دوازده ماه منتهی به دی ماه 1396 به‌ میزان 34.2 درصد افزایش یافته است.

شاخص مورد اشاره در دی ماه 1397 نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل 52.9 درصد افزایش نشان می‌‌دهد.

به گزارش فارس، تورم میانگین در این ماه 3.6 درصد افزایش یافته اما تورم نقطه به نقطه نسبت به ماه قبل یک درصد افت کرده است. تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در پایان آبان ماه به بیش از 63.3 درصد رسیده بود.

 

دیدگاه کاربران

علي۷۴۵۶۷۶۱۹:۴۱:۵۲ ۱۳۹۷/۱۱/۸
خب چقدر عالی، یک درصد دیگه هم کم بشه ما دیگه مشکلی نخواهیم داشت، از تلاش کلیه مسئولین در جهت بدون مشکل کردن ما بسیار سپاسگذاریم
ناشناس۷۴۶۰۵۲۲۳:۲۵:۰۱ ۱۳۹۷/۱۱/۸
بعد سود بانکی چقدر هست ! حتما تقصیر بانکها هست ! تقصیر غارت مردم از سوی حضرات که نیست
ناشناس۷۴۵۶۸۷۱۹:۴۷:۵۴ ۱۳۹۷/۱۱/۸
خدا را شکر که تورم کم شد.
ناشناس۷۴۵۷۹۶۲۰:۳۹:۳۵ ۱۳۹۷/۱۱/۸
فقط خواستم بدونم این کسی که تورم و حساب میکنه کیه و کجا خرید میکنه یه آدرس به مردم بدین یا بی سواده یا اینکه اینقدر سواد داره طوری بیان میکنه که ما نمی فهمیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس۷۴۵۸۳۳۲۱:۰۴:۵۵ ۱۳۹۷/۱۱/۸
از زحمات و تلاش های شبانه روزی مسئولین جهت کنترل و کاهش تورم و افزایش قدرت خرید مردم خالصانه سپاسگذارم اجرتون با سیدالشهدا
yektanetتریبون

آخرین عناوین