قبض ماهانه ۳۰ میلیون‌دلاری به نام مردم ایران صادر شد

  4050302016 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

درحالی‌که مرزهای زمینی برای دورزدن محاصره دریایی جایگزین مسیر جنوب شدند، صف چندین هزار کامیونی در مهم‌ترین مرز ارتباطی ایران با ترکیه و اروپا، ماهانه ۳۰ میلیون دلار از جیب مردم ایران خارج می‌کند.

قبض ماهانه ۳۰ میلیون‌دلاری به نام مردم ایران صادر شد

به گزارش فارس؛ رئیس اتاق بازرگانی تبریز یونس ژائله عنوان کرد که در مرز بازرگان، ۱۰ هزار کامیون ایرانی منتظر ورود هستند. طبق اطلاعات میدانی، این راننده‌ها حدود ۳ هفته است که در مهم‌ترین مرز وارداتی کشور متوقف شدند و روند واردات کالاهای مورد نیاز کشور کند شده است. حدود ۴۰ روز قبل، ترامپ محاصره علیه بنادر ایران را آغاز کرد تا روند صادرات نفتی و واردات کالاهای اساسی مردم را مختل کند.

 پس از آن بود که برای مقابله با محاصره، به ظرفیت مرزهای زمینی کشور برای عبور امن و سریع کالا چشم دوخته شد. مرز بازرگان که با محدودیت طرف ترکیه‌ای، تعدد سازمان‌های مستقر در مرز و نبود هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، مواجه است، با ادامه این رویه،‌ هزینه خواب کالا و راننده در مرز را به قیمت نهایی اضافه می‌کند که توقف همین کامیون‌ها، ماهانه ۳۰ میلیون دلار برای مردم آب می‌خورد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۱۵۷۹۱۵:۰۳:۲۵ ۱۴۰۵/۳/۲
انشاالله همه را از تنگه و حق خدماتی که دریافت میکنیم جبران میکنیم
Parvaz۴۲۱۱۵۸۴۱۵:۲۸:۴۲ ۱۴۰۵/۳/۲
خب یعنی تنگه هرمز را باز کنیم ؟!!!!!!
دکترمتکی ازگیلان۴۲۱۱۵۹۲۱۵:۴۴:۵۶ ۱۴۰۵/۳/۲
مقام های واخ ایران ....،نسبت به حل معضلات رانندگان تریلی ها و هزینه های آنان اقدام کرده و برای سهولت پرتردد از ترکیه به ایران،راهکارهای جدیدی ارائه داده و حتی اگر لازم باشد ،مرزهای جدیدترددبرای تریلی های پشت مرز مانده ایران ،مشخص کرده و ظرفیت هارا بالا ببرند طبیعی است که فشار به مرز ورودی بازرگان برای واردات کالا،زمان ببرد و هزینه ها را افزایش می دهد.
ناشناس۴۲۱۱۶۷۹۰۰:۵۴:۴۳ ۱۴۰۵/۳/۳
راه های زمینی به هیچ وجه توانایی پوشش صادرات و واردات را ندارد شاید برای مدت کوتاهی جوابگو باشد.
سینائی فر۴۲۱۱۶۹۰۰۲:۰۱:۲۲ ۱۴۰۵/۳/۳
ترکیه همیشه در بزنگاهها حداکثر سود و منفعت را برای خودش در نطر گرفته و از ورود ضرر به ایران استقبال هم میکند. اصلا این کشور به واسطه مشکلات کشورمان طی چند دهه گذشته خودش را بست.
ناشناس۴۲۱۱۶۹۵۰۲:۲۷:۵۷ ۱۴۰۵/۳/۳
پزشکیان ببینه و مشکلات رو حل کنه ...
yektanetتریبون

آخرین عناوین