بایدن: در صورت آتش‌بس در غزه انتظار دارم ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند

  4030524001 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که انتظار دارد در صورت دستیابی به توافق آتش بس در غزه، ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند.

بایدن: در صورت آتش‌بس در غزه انتظار دارم ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در آخرین ماههای ریاست جمهوری یک دوره ای خود به سر می برد و  ادعا کرده است که ماههای آخر ریاست جمهوری خود را متمرکز بر تلاش برای دستیابی به صلح در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا)  خواهد بود،  در پاسخ به این سوال که آیا آتش‌بس بین اسرائیل و حماس می‌تواند جلوی حمله ایران را بگیرد، گفت: «انتظار دارم که چنین شود.»

بایدن افزود: درباره اوضاع در خاورمیانه نگران هستم. شرایط دشوار شده است. خواهیم دید که چه کاری می‌توانیم انجام دهیم و ایران چگونه پاسخ خواهد داد. انتظار دارم در صورتی که در غزه آتش‌بس شود، ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند.

او تصریح کرد: شرایط « در حال دشوار شدن است. ببینیم ایران چه می کند. خواهیم دید اگر حمله ای صورت بگیرد چه اتفاقی می افتد.»

پاتریک (پت) رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: «قرار نیست در مورد تاریخ و زمانی که ایران حمله ای را انجام دهد یا یکی از نیروهای نیابتی آنها حمله ای را انجام دهد، حدس و گمان یا فرضیه سازی شود. اظهارات عمومی ایرانی ها بسیار واضح بوده است، بنابراین ما باید آنها را جدی بگیریم. اما تمرکز ما بر جلوگیری از تشدید تنش ها، تلاش برای آتش بس و آزادی گروگان‌ها است.»

 سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت:« ایالات متحده  آمریکا همچنان به شدت بر تنش زدایی در منطقه متمرکز است و در عین حال بر تامین آتش بس به عنوان بخشی از توافق آزادی گروگان ها  و پایان دادن به جنگ در غزه متمرکز است. ما این قابلیت‌های اضافی را در منطقه قرار داده‌ایم تا از نیروهای خود محافظت کنیم و همچنین  از اسرائیل نیز دفاع کنیم.»

رایدر مدعی شد:  «ما می خواهیم مانع از یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر، جنگ منطقه‌ای و خاورمیانه بسیار پرتنش  درحالی که ایران تهدید به تلافی با استفاده از نیروی بالقوه قوی کرده است، شویم. ما در تعهد خود برای کمک به دفاع از اسرائیل بسیار صریح بوده‌ایم.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۸۰۸۴۵۰۱:۱۲:۳۸ ۱۴۰۳/۵/۲۴
یانکی فکر کرده الان دوران فتحعلی شاهه
ناشناس۳۵۸۰۹۰۶۰۶:۳۴:۵۶ ۱۴۰۳/۵/۲۴
شما تحریم کنید کاری نداشته باشید. ما هم از آمریکای عهد شکن انتظار داشتیم به عهد خود وفا کند
ناشناس۳۵۸۱۰۰۵۱۰:۰۶:۳۶ ۱۴۰۳/۵/۲۴
بازی برد، برد،
ناشناس۳۵۸۱۰۲۷۱۰:۵۱:۴۳ ۱۴۰۳/۵/۲۴
آمریکا واقعا شیطان بزرگ است. اصلأ قابل اعتماد نیستند. آتش بس از نظر صهیونیستها معنی ندارد.
ناشناس۳۵۸۱۰۸۰۱۲:۲۱:۳۴ ۱۴۰۳/۵/۲۴
ابرقدرتها: "ما میزنیم ولی شما حق ندارین واکنش نشون بدین. فقط بشینین تماشا کنین، ما کارمونو انجام بدیم"
ناشناس۳۵۸۱۰۸۳۱۲:۲۴:۴۵ ۱۴۰۳/۵/۲۴
شما سلاح به سلاخ ها ندید - آتش بس خواهد شد ولی خونخواهی متوقف نخواهد شد
ناشناس۳۵۸۱۰۸۵۱۲:۲۶:۲۹ ۱۴۰۳/۵/۲۴
اینا وقتی که از صلح دم می زنند، مرغ پخته به حرف میاد!!! عجالتا هر جا که شما نحس ها حضور دارید، جنگ و کشت و کشتار و خونریزیه!!!
ناشناس۳۵۸۱۱۱۰۱۲:۵۷:۲۵ ۱۴۰۳/۵/۲۴
طرف کلی ناو و نیرو آورده تو منطقه و تهدید کرده نه درخواست
ناشناس۳۵۸۱۱۲۶۱۳:۲۶:۴۶ ۱۴۰۳/۵/۲۴
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که انتظار دارد در صورت دستیابی به توافق آتش بس در غزه، ایران از حمله به اسرائیل خودداری کند. باشه . خسته نباشی!
بنده خدا اصل۳۵۸۱۱۵۳۱۴:۱۱:۲۲ ۱۴۰۳/۵/۲۴
توگفتی و ما باور کردیم!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین