کالبد شکافی مغز از راز بیماری آلزایمر پرده برداشت

  4020606002

دانشمندان با استفاده از کالبد شکافی مغز عامل جدیدی را به عنوان علت بیماری آلزایمر شناختند.

کالبد شکافی مغز از راز بیماری آلزایمر پرده برداشت

به گزارش  فارس به نقل از ساینس‌الرت، تجزیه و تحلیل بافت مغز انسان تفاوت‌هایی را در نحوه رفتار سلول‌های ایمنی(میکروگلیا) در مغزهای مبتلا به بیماری آلزایمر در مقایسه با مغزهای سالم نشان می‌دهد.

تحقیقات دانشگاه واشنگتن نشان داد که میکروگلیا در مغز افراد مبتلا به بیماری آلزایمر بیشتر در حالت پیش التهابی قرار دارد و این امر باعث می‌شود که از فرد کمتر محافظت کنند.

میکروگلیا سلول های ایمنی هستند که با پاکسازی مواد زائد و حفظ عملکرد طبیعی مغز به سالم نگه داشتن آن کمک می کنند. آنها همچنین سیناپس‌ها را در طول رشد هرس می‌کنند، که به شکل‌دهی مداری برای مغز ما کمک می‌کند تا به خوبی کار کند.

نقش میکروگلیا در آلزایمر کمتر شناخته شده است، اما در افراد مبتلا به بیماری مخرب عصبی، برخی از میکروگلیاها به شدت پاسخ می‌دهند و ممکن است باعث التهاب شوند که به مرگ سلول‌های مغزی کمک می‌کند. متأسفانه، آزمایشات بالینی داروهای ضد التهابی آلزایمر اثرات قابل توجهی نشان نداده است.

دانشمندان علوم اعصاب از دانشگاه واشنگتن، برای بررسی نقش میکروگلیا در بیماری آلزایمراز نمونه‌های کالبد شکافی مغز از اهداکنندگان تحقیقاتی ( 12 فرد مبتلا به آلزایمر و 10 فرد سالم )برای مطالعه فعالیت میکروگلیا استفاده کردند.

به طور کلی، محققان دریافتند که خوشه‌های میکروگلیا در مغز افراد مبتلا به بیماری آلزایمر بیشتر در حالت پیش التهابی قرار دارند. این بدان معناست که آنها احتمال بیشتری برای تولید مولکول های التهابی داشتند که به سلول های مغز آسیب رسانده و احتمالاً به پیشرفت بیماری آلزایمر کمک می‌کنند.

انواع میکروگلیا در مغز افراد مبتلا به آلزایمر کمتر محافظ هستند که توانایی آنها را برای پاکسازی سلول های مرده و مواد زائد و ترویج پیری سالم مغز به خطر می اندازند.

دانشمندان همچنین فکر می کنند میکروگلیا می تواند در طول زمان انواع خود را تغییر دهد. پیگیری چگونگی تغییر میکروگلیا در طول زمان می تواند به آن ها کمک کند تا بفهمند چگونه این سلول های ایمنی در بیماری آلزایمر نقش دارند.

این تحقیق هنوز در مراحل اولیه است، اما درک دانشمندان از نقش این سلول ها در بیماری آلزایمر را بهتر می کند و نشان می دهد که خوشه های میکروگلیا ممکن است اهدافی برای درمان های جدید باشند. این تیم امیدوار است که کار آنها منجر به توسعه روش های درمانی جدیدی شود که می تواند زندگی افراد مبتلا به آلزایمر را بهبود بخشد. نتایج این مطالعه در مجله Nature Aging منتشر شده است.

 قبلا محققان موسسه فناوری ماساچوست نیز با استفاده از یک پپتید راهی قابل توجه جهت معکوس کردن بیماری آلزایمر کشف کردند. برخی از آن ها معتقدند که چشم‌ها بازتابی از سلامت شناختی یک فرد هستند و از آن‌ها می‌توان برای تشخیص زودهنگام آلزایمر کمک گرفت.

هوش مصنوعی نیز این روزها بسیار به کمک بیماران و محققان پزشکی آمده است، دانشمندان بیمارستان ماساچوست پیش از این روشی مبتنی بر یادگیری عمیق را برای تشخیص بیماری آلزایمر بر اساس تصاویر بالینی مغزی که به طور معمول جمع‌آوری شده، توسعه دادند. آن ها برای این مطالعه از یادگیری عمیق استفاده کردند که از مقادیر زیاد داده و الگوریتم های پیچیده برای آموزش مدل ها استفاده می کند. در این مورد، دانشمندان مدلی را برای تشخیص بیماری آلزایمر بر اساس داده های تصاویر تشدید مغناطیسی مغز (MRI) جمع آوری شده از بیماران سالم و مبتلا به آلزایمر توسعه دادند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. من عجله ندارم!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. اصلاح‌طلبان مقابل «نصیری» سکوت نکنند

  5. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  6. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  7. نیش و کنایه های «بومرنگی» روحانی!

  8. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  9. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  10. حقوق کارکنان وزارت کشور ترمیم می‌شود

  11. دور باطلی که تمامی ندارد!

  12. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  13. ادعای عجیب روحانی: ما بورس را رشد دادیم، اینها بورس را زمین زدند!

  14. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  15. حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

  16. برای این عکس شما تیتر بزنید

  17. تضادی عجیب و پر ابهام!

  18. دو ناوشکن آمریکایی در دریایی سرخ شکار شدند

  19. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  20. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  21. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  22. سردار رادان: عده ای تلاش می کنند مردم قانونگریز شوند

  23. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  24. سقوط در آغوش پهلوی!

  25. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

آخرین عناوین