بارتندری و میکسولوژی مهارتی خاص و جذاب

گزارش بازرگانی، 188505،   4020412015 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

بارتندری و میکسولوژی یکی از به‌روز‌ترین حرفه‌ها در دنیا ست. این مهارت در سال‌های اخیر در ایران گسترش چشمگیری داشته و روز به روز طرفداران آن اضافه می‌شوند. بارتندری علم و مهارت نوشیدنی‌های سرد است. بارتندر جادوگری است که با دستان توانمندش نوشیدنی‌هایی با عطر، طعم و رنگ جذاب و بی‌نظیر خلق می‌کند.

بارتندری چیست؟ بارتندر کیست؟

بارتندری مهارت، دانش و تخصص نوشیدنی‌های سرد است. در دنیای کافه داری بارتندر به کسی می‌گویند که به صورت حرفه‌ای به آماده کردن نوشیدنی‌های سرد می‌پردازد. در واقع مدیریت بار سرد با اوست. بارتندر با ابزارها و تکنیک‌های مختلفی سروکار دارد و به علم میکسولوژی یا ترکیب مواد مسلط است.

ممکن است هر کسی بتواند به کمک مخلوط کن، نوشیدنی‌های سرد مختلف را آماده کند. اما طعم موهیتویی که یک بارتندر آماده می‌کند با یک موهیتو معمولی خیلی تفاوت می‌کند.

میکسولوژی چیست؟

میکسولوژی هنر انتخاب و ترکیب مواد اولیه مختلف است برای درست کردن نوشیدنی‌های سرد. یک میکسولوژیست طعم‌ها را می‌شناسد و به خوبی می‌تواند با ترکیب درست مواد اولیه، یک موکتل لطیف و خوش عطر را سرور کند.

تفاوت بارتندر و میکسولوژیست تفاوت در آماده کردن و خلق کردن است. بارتندر با دانش و مهارتی که دارد به کمک ابزارهای تخصصی بار سرد به آماده کردن نوشیدنی‌های سرد از روی رسپی (دستور ساخت) می‌پردازد. میکسولوژیست به کمک دانش و تخصص ترکیب مواد اولیه به خلق رسپی‌ها و نوشیدنی‌های جدید و خارق العاده می‌پردازد. در واقع دستور ساخت نوشیدنی‌ها را میکسولوژیست به بارتندر می‌دهد.

آشنایی با ابزار کار بارتندر

بارتندری ابزار تخصصی مختلفی دارد که در ادامه مهم‌ترین آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

شیکر

با استفاده از این ابزار مواد اولیه با یکدیگر ترکیب و به تدریج خنک می‌شوند.

استرینر

استرینر شبیه به چای صاف کن خودمان است. از این ابزار برای صاف کردن نوشیدنی استفاده می‌کنند.

قاشق بار یا باراسپون

یک قاشق بلند با بدنه مارپیچ و انتهای صاف است که از آن برای هم زدن نوشیدنی سرد استفاده می‌کنند. نوع طراحی این قاشق به گونه‌ای ست که موقع هم زدن، بافت نوشیدنی را بهم نمی‌ریزد.

جیگر

جیگر یا جیجر ابزاری برای اندازه‌گیری مایعات است تا نسبت‌ مواد اولیه در تهیه نوشیدنی به درستی رعایت شود.

مادلر

مادلر عملکردش شبیه به هاونگ است. از مادلر برای کوبیدن و پخش کردن عطر و رایحه میوه‌ها و گیاهان در لیوان سرو از آن استفاده می‌کنند. این ابزار در طرح‌ها و جنس‌های مختلفی مانند چوب، فلز و پلاستیک موجود است.

دوره‌های آموزش بارتندری و میکسولوژی



برای یادگیری هنر بارتندری و میکسولوژی می‌توانید در دوره‌های آموزشی این حرفه شرکت کنید. آکادمی کافه نیرو یکی از موسسه‌های آموزشی معتبر است که دوره آموزش بارتندری و میکسولوژی را مطابق با سرفصل‌های بین المللی برگزار می‌کند.

در این دوره چه چیزهایی یاد می‌گیرید؟

  • بارتندینگ و میکسولوژی
  • شرح وظایف و قوانین کاربردی بارتندری
  • ابزار، بار استیشن و نحوه چیدمان
  • گلس شناسی
  • یخ شناسی
  • متد و تکنیک‌های ساخت نوشیدنی
  • گارنیش‌های فستیوالی و اختیار
  • سیروپ، پوره و پریمیکس‌ها و ساخت آنها
  • ساخت گارنیش های مختلف ازجمله فستیوالی، خاویار، اسپاگتی، کاراملایز، ایزومالت و غیره
  • استایل تکنیکال و نحوه درست استفاده از ابزار
  • انواع پورینگ (فری پورینگ، فرانت پروین، بک پورینگ، ریورس پورینگ)
  • انواع کات‌ها
  • استایل شیک صحیح
  • تکنیک استیر
  • متد رول (تروئینگ)
  • صفر تا صد سرو نوشیدنی با استایل صحیح
  • الفبای رسپی نویسی و رسپی خوانی به‌صورت تکنیکال
  • چارت رسپی نویسی
  • ساخت نوشیدنی تکنیکال
  • ساخت نوشیدنی‌های ابداعی

ویژگی‌های اصلی دوره بارتندری و میکسولوژی در آکادمی کافه نیرو:

  • کافه نیرو آموزش میکسولوژی و بارتندری را به صورت کاملا کاربردی و عملی برگزار می‌کند. در طول دوره بارها و بارها اصول و تکنیک‌های بارتندری را به‌صورت عملی تمرین می‌کنید.
  • این آکادمی فضایی بسیار مجهز با امکانات کامل و به‌روز دارد.
  • دوره بارتندری را طبق سرفصل‌های استاندارد جهانی برگزار می‌کند و مدرسین کاملاً حرفه‌ای عمل کرده و نسبت به آموزش و یادگیری شما حریص هستند. پس از آموختن کنار آنها لذت خواهید برد.
  • بسیاری از هنرجویان آکادمی کافه نیرو در کافه‌های مختلف ایران و سایر کشورها مشغول به کار هستند.
  • با توجه به آموزش هایی که می بینید و منابعی که استفاده می کنید، هزینه بسیار معقولانه ای می پردازید.
  • تیم اجرایی کافه نیرو امکان کارآموزی و تجربه کار در فضای واقعی در کافه‌های مختلف را برای هنرجویان فراهم کرده است.

مدرک بین المللی بارتندری:

اگر به کار کردن در ایران یا سایر کشور‌ها فکر می‌کنید داشتن مدرک معتبر و بین المللی خیلی به دردتان می‌خورد. فقط خیلی دقت کنید که کلاه سرتان نرود! با یک سرچ ساده تبلیغات فراوانی درباره مدرک بین المللی بارتندری خواهید دید. خیلی از این مدارک نامعتبر بوده و نوعی کلاه برداری آموزشی به حساب می‌آیند.

در ایران برای حرفه بارتندری میکسولوژی تنها مدرک قابل ترجمه که ارزش بین المللی داشته باشد، مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای است.

آکادمی کافه نیرو دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه‌ای است. مدرک این آکادمی مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه‎ای است که قابل ترجمه بوده و ارزش بین المللی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب سایت آکادمی کافه نیرو مراجعه کنید.

یا با کارشناسان این موسسه تماس بگیرید:

021-88785856
021-88664549
09190812575

آدرس آکادمی کافه نیرو:

تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، پلاک 26، طبقه 4

موقعیت‌های شغلی یک بارتندر

در گذشته به این حرفه عنوان شغل دوم یا موقت نگاه می‌شد، اما امروزه شغلی تخصصی است که متقاضیان آن با علاقه قبلی و نه از سر ضرورت و اجبار آن را برمی‌گزینند. یک بارتندر یا میکسولوژیست پس از گذراندن دوره‌ای عملی که از ضروریات تبدیل شدن به یک باتندر حرفه‌ای است، می‌تواند در کافه‌ها و بارهای هتل‌ها و رستوران‌ها مشغول به کار شود و با داشتن درآمدی خوب، موقعیت اجتماعی و فردی بالایی کسب کند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  2. تضادی عجیب و پر ابهام!

  3. پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!

  4. دیدار روحانی با وزرا و معاونان دولت یازدهم و دوازدهم

  5. دروغگویی BBC برای خون‌شویی

  6. طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور

  7. رادان: برهنگی و عریانی از دسیسه‌های دشمن برای نابود کردن خانواده‌هاست

  8. فلسطین باید به صاحبان اصلی آن برگردد/ دانشجویان آمریکایی نه تخریب کردند نه شیشه‌ای شکستند اما این جور با آنها رفتار می‌شود

  9. اعلام جرم دادستانی علیه برخی خبرنگاران در پرونده نیکا شاکرمی

  10. انصارالله یمن فیلم حمله پهپادی خود به کشتی آمریکایی را منتشر کرد

  11. پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها

  12. حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت

  13. بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد

  14. دادستان کل کشور: لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است

  15. خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله!

  16. واکنش رئيس صدا و سیما به موضوع عفاف و حجاب

  17. اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟

  18. مسعود اسکویی درگذشت

  19. تاکید وحیدی بر استقبال مردمی از طرح نور فراجا/ ارزیابی معاون رئیسی از همکاری مجلس با دولت

  20. بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو/ دردسر ته سیگار مسافران

  21. ناگفته‌های سردار حاجی‌زاده از عملیات وعده صادق

  22. لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. من عجله ندارم!

  3. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. اصلاح‌طلبان مقابل «نصیری» سکوت نکنند

  6. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  7. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  8. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  9. حقوق کارکنان وزارت کشور ترمیم می‌شود

  10. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  11. دور باطلی که تمامی ندارد!

  12. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  13. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  14. حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

  15. برای این عکس شما تیتر بزنید

  16. تضادی عجیب و پر ابهام!

  17. دو ناوشکن آمریکایی در دریایی سرخ شکار شدند

  18. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  19. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  20. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  21. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  22. سقوط در آغوش پهلوی!

  23. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  24. نجات معجزه آسا از وسط سیل توسط لودر و راننده ماهر

  25. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

آخرین عناوین