ممبینی: استعفای «میرکاظمی» صحت ندارد

  4020115052 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که اینکه گفته شد رئیس سازمان برنامه بودجه استعفا داده است صحت ندارد.

ممبینی: استعفای «میرکاظمی» صحت ندارد

به گزارش ایسنا، رحیم ممبینی در  جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص علل تاخیر در پرداخت حقوق اسفند ماه فرهنگیان، بیان کرد: بنده به عنوان فردی از جامعه تعجب می کنم که گفته می شود به معلمان بی توجهی می شود. این حرف ها دقیق نیست و شبهه ایجاد می کند. در هر خانواده ایرانی حداقل یک معلم وجود دارد. خانم بنده خودش معلم است. اینکه برخی دوستان نماینده در صحبت های خود اشاره کردند که آقای میرکاظمی استعفا داده است صحت ندارد.

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور گفتند که بنده در جلسات، در این خصوص شرکت کنم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۹۷۶۹۲۵۱۱:۵۸:۵۹ ۱۴۰۲/۱/۱۵
متخلف اگر استعفا ندهد مشکلات بیشتر می شود و مسئولان بالاتر باید او را برکنار کنند.
راه۲۹۷۶۹۵۸۱۲:۲۲:۳۹ ۱۴۰۲/۱/۱۵
مدیرانی که از دولت غرب گرا و برجامی به این دولت آمده‌اند باید سریعاً استعفا دهند یا عزل شوند برای جلوگیری از تکرار فجایع سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و معیشتی و امنیتی وزارتخانه‌ها و نهادها و سازمان‌ها باید در اسرع وقت پاکسازی شوند
امان۲۹۷۷۲۰۹۱۴:۰۸:۴۹ ۱۴۰۲/۱/۱۵
او اگر برکنار شود، اوضاع بهتر خواهد شد.
شهروند۲۹۷۷۲۵۸۱۴:۲۴:۲۵ ۱۴۰۲/۱/۱۵
فقط بلدند حرف بزنند و در عمل هیچ چی نیست .
ناشناس۲۹۷۷۲۶۵۱۴:۳۰:۱۶ ۱۴۰۲/۱/۱۵
آقای ممبینی! سازمان شما نه تنها به معلمان بلکه به تمام حقوق بگیران بی توجه است. شما با سیاست افزایش حقوق این قشر به کمتر از تورم، هر سال سفره آنها را کوچکتر میکنید‌.
ناشناس۲۹۷۷۴۰۲۱۵:۲۴:۰۸ ۱۴۰۲/۱/۱۵
اینها نمیتونن وضعیت اقتصادی را بهتر کنند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین