تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد

  4050609036 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

بانک مرکزی با ابلاغ دستورالعمل جدید تبلیغات اشخاص تحت نظارت، هرگونه تبلیغ خرید و فروش تسهیلات و امتیاز وام، سپرده بانکی و اجاره حساب را ممنوع اعلام کرد.

تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، هیأت عامل بانک مرکزی «دستورالعمل اجرایی تبلیغات اشخاص تحت نظارت» را تصویب کرد و این دستورالعمل به شبکه بانکی ابلاغ شد.

بر اساس این دستورالعمل که طی بخشنامه شماره ۰۵/۱۳۶۳۱۴ مورخ ۱۴۰۵/۶/۷ به شبکه بانکی ابلاغ شده است، انجام تبلیغات توسط اشخاص تحت نظارت دارای مجوز فعالیت از بانک مرکزی صرفاً با رعایت این دستورالعمل مجاز خواهد بود.

همچنین بر اساس این دستورالعمل انجام هر نوع تبلیغات از طریق هر نوع رسانه به نفع اشخاص حقیقی و حقوقی که بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی به هرگونه عملیات بانکی، ارائه انواع خدمات بانکی، صرافی، واسپاری (لیزینگ) و مانند آن و هر نوع فعالیت در نظام پرداخت، فناوری‌های نوین مالی مرتبط با ابزار‌های پرداخت و رمزپول و همچنین فعالیت مرتبط در این حوزه‌ها اشتغال دارند، ممنوع است.

لازم به ذکر است در این دستورالعمل تاکید شده انجام تبلیغات از طریق رسانه‌هایی که از سوی مراجع ذی‌صلاح غیرمجاز اعلام شده، ممنوع است. همچنین انجام هرگونه تبلیغات در زمینه خرید و فروش تسهیلات، امتیاز‌های اخذ تسهیلات، انواع سپرده بانکی، مجوز‌های تاسیس و فعالیت اشخاص تحت نظارت و همچنین اجاره حساب ممنوع است.

خاطرنشان می‌شود در این دستورالعمل، مصادیق تخلف تبلیغات و نحوه رسیدگی به آن مشخص شده است.

گفتنی است «دستورالعمل اجرایی تبلیغات اشخاص تحت نظارت» در ۲۱ ماده و ۳ تبصره در جلسه مورخ ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ هیات عامل بانک مرکزی تصویب شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۳۷۰۶۴۱۳:۲۹:۴۱ ۱۴۰۵/۶/۹
چرا مجازات را نگفتید که بازدارنده باشد
ناشناس۴۲۳۷۰۶۷۱۳:۳۸:۱۴ ۱۴۰۵/۶/۹
باید اینکار جرم انگاری شود تا جلوی مافیای خرید و فروش وام ها گرفته شود ....قوه قضاییه باید صریحا جرم را اعلام کند قبلا هم با ها همین خبر پخش شده اما جرم انگاری نشده نمونه خبر زیر : ایسنا https://www.isna.ir › استان‌ها › خراسان رضوی تبلیغات خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است ۸ آذر ۱۴۰۲ — برخی از افراد هم به خرید و فروش تسهیلات بانکی به عنوان یک کاسبی روی آورده‌اند چرا قوه قضاییه صریحا این عمل را جرم انگاری نمیکند ممنوع است یعنی چه یعنی چه میشود چه مجازاتی برای مرتکبان تعیین شده ...
yektanetتریبون

آخرین عناوین