واریس پاهایتان را بدون جراحی درمان کنید !

گزارش بازرگانی،   4000207094

واريس درمان ندارد، پس از درمان عود می‌کند. چاره ای نیست با آن مدارا كنيد و فقط جوراب بپوشيد. درمان واريس بسيار سخت و درد ناک است.

شاید این جملات برای شما نیز آشنا باشند،

متاسفانه اين تفكر هنوز در جامعه وجود دارد و بسياري از بيماران بموقع برای درمان اقدام نمی کنند و به اصطلاح با واريس مدارا مي كنند، اما این به اصطلاح مدارا، ممکن است روزي آنها را با عوارض جدی بيماري روبرو کند. امروزه روش های جدید و تجهیزات پيشرفته اي برای درمان انواع رگهای واریسی معرفی شده است، و بسته به نیاز یا دغدغه بیمار، درمان با روشهاي ساده، سريع و سرپايي برای همه در دسترس است. در ادامه با روش های درمان واریس بدون جراحی در کلینیک درمان واریس دکتر اقدسی و نظرات پروفسور مهرداد اقدسی فلوشيپ عروق و استاد بیماری های وريد بیشتر آشنا می شویم .

 

واریس طنابی

واریس های طنابی رگ های بزرگ و برجسته ای هستند که در سطح پوست مشاهده و لمس می شوند. واریس طنابی فقط زیبایی پاها را ازین نمی برد بلکه بیماری است و نیاز به درمان دارد وعدم توجه به موقع می‌تواند لخته شدن خون در پا، خونریزی های شدید و زخم های واریسی را در پی داشته باشد .

نشانه ها و عوارض بیماری واریس...

خستگی پا زودرس ترین علامت بیماری واریس طنابی است. در اوایل بیماری، واریس نهفته است و برجستگی ظاهری وجود ندارد، اما خستگی و کوفتگی غیر عادی و کلافه کننده است.

نشانه های دیگری مثل خارش و درد شبانه ساق پا نیز از علائم واریس هستند. خارش شدید گاهی منجر به پارگی و خراش پوستی می‌شود و محل خراش دچار خونریزی می‌شود.

لکه های قهوه ای رنگ دور مچ پا، زخم و لخته خون، همگی از عوارض جدی بی توجهی به درمان واریس طنابی در طولانی مدت بشمار می آیند.

روش های درمان واریس طنابی

  • لیزر واریس

 لیزر درون رگی یکی از بهترین و جدیدترین روش های درمان واریس طنابی است.

در این روش انرژی حرارتی لیزر قسمت های نارسای رگ را مسدود کرده و به طور کامل از سیستم گردش خون حذف می‌کند.

یکی از بزرگترین مزیت های این روش عدم نياز به بی هوشی و بستری است، مزيت ديگر ليزر امكان استفاده آن در واريس با ريشه کوتاه، مانند واريسهاي موضعي بالاي قوزك پاست.

ليزر در درمان واريس اکثر افراد حتی بیمارانی که داراي باطري قلب هستند نيز قابل استفاده است.

  • رادیوفرکوونسی

رادیو فرکوونسی نیز یکی دیگر از روش های درمان درون رگی محسوب می شود با این تفاوت که به جای ليزر از انرژی حاصل از امواج رادیویی برای مسدود کردن رگ نارسا استفاده می شود. در رادیو فرکوونسی نیز نحوه درمان و دوره نقاحت مشابه لیزر است.

سوالی که ممکن است برای بیمار مطرح باشد این است که کدامیک مناسب تر است، لیزر یا رادیو فرکوونسی؟؟

جواب اینکه هر دو روش مناسب و در نتیجه درمان تفاوتی ندارند، بلکه فقط  تشخیص پزشک معالج، مسائل تکنیکی مانند طول ریشه اصلی و ... ملاک انتخاب نوع دستگاه درمانی، خواهد بود.

  • فلبکتومی

همانطور که گفته شد یکی از عوارض واریس های ریشه ای رگ های برجسته ای است که در سطح پوست نمایان و قابل لمس هستند، بعد از درمان ریشه واریس با روش های درون رگی، برای درمان شاخه های فرعی واریس یا همان رگ های برجسته از روشی به نام فلبکتومی استفاده می شود.

پروفسور مهرداد اقدسی فوق تخصص بیماری های وريدي، روش تلفيقي فلبكتومي جراحي در کنار فلبكتومي ليزري را ابداع كرده اند كه سريعتر و با دستكاري عروقي کمتری است.

در این روش ابداعی برش جراحی نداشته و خونریزی پس ازعمل وجود ندارد و نیازی به استراحت نیست.

  • فوم اسکلروتراپی با هدایت سونوگرافی

رگ های شاخه ای واریس یکی از عوامل عود بیماری هستند، در مواردی این رگ ها بصورت برجسته و قابل لمس نبوده و در عمق پوست پنهان و فقط با سونوگرافی مشخص می‌شوند، برای درمان این رگ ها ، روش اسکلروتراپی بکار می‌رود. به این صورت  که با هدایت سونوگرافی آمپول خشک کننده رگ به صورت فوم در رگ تزریق می شود .

 این تکنیک فوم اسکلروتراپی با هدایت سونوگرافی است.

  • درمان واریس طنابی با چسب بافتي

استفاده از چسب به عنوان یکی از تازه ترین روش های درمان واریس طنابی در دنیا است. در این روش چسب مخصوصی درون رگ واریس تزریق می شود و باعث بسته شدن رگ می شود. چسب مورد استفاده بمرور توسط بدن جذب می شود.

مزيت این روش عدم نياز به بي حسي موضعي و سرعت عمل آن است، تقریبا کل زمان مورد نیاز برای درمان قطعی واریس نیم ساعت خواهد بود.

واکنش التهابی ایمنی بدن در مورد چسب بافتی گزارش شده است که اگرچه شایع نیست اما مجبور به جراحی و تخلیه چسب شده اند، این عارضه در پی واکنش بدن به مواد تشکیل دهنده چسب بروز می‌کند.

به همين علت پروفسور اقدسي اين روش را به همه بیماران بخصوص افراد با سابقه آلرژی توصیه نمی کند.

  • روش نوین ابداعی درمان واریس (روش جدید درمان واریس)

پزشکان همواره در پی یافتن روش های کاربردی تر و قطعی تر در درمان واریس هستند جامعه متخصصین قلب و عروق سعی در یافتن راههای سریعتر و قطعی برای درمان واریس دارند، یکی از پزشکان پیشگام در این راه پروفسور مهرداد اقدسی رئیس کلینیک فوق تخصصی واریس مدائن با تجربه 18 ساله در درمان بیماری لخته خون، عروق عنکبوتی و رگهای واریسی هستند. در نشستی که با حضور این استاد در خصوص روشهای جدید درمانی برگزار شد، ایشان به توانمندی پزشکان ایرانی در بکارگیری روشهای نوین جهانی اشاره  نمودند و در ادامه از ابداع روشی برای برآورده کردن خواسته بیماران و رسیدن به درمان قطعی بیماری واریس در کارنامه کاری خود صحبت کردند. در روش مذکور، درمان رگهای واریسی شدید و دردناک در یک جلسه با تکنیکی متشکل از چهار روش صوت میگیرد و مشکل واریس طنابی به صورت قطعی برطرف می شود. در روش ابداعی دکتر اقدسی، اثرات مثبت درمانی در کمتر از 24 ساعت مشخص می شود و نیازی به استراحت در منزل نیست.

درمان واریس طنابی برای بیماران کاندید عمل قلب باز
وریدصافن بزرگ یکی از رگهای اصلی مورد استفاده در  جراحی قلب باز است که بجای عروق کرونر دچار گرفتگی پیوند زده می شود. اگر ورید صافن از کارایی لازم برخوردار باشد بهتر است ضمن درمان واریس به نحوی این ورید حفظ شود و فقط شاخه های فرعی واریس مورد تزریق یا لیزر قرار گیرند، این روش بنام ASVAL شناخته می شود. هرچند کمی درمان پیچیده تر و طولانی تر خواهد بود اما نتیجه کار ارزشمند است. برای انجام این شیوه از درمان واریس به دستگاه پیشرفته لیزر شعاعی نیاز است .

چرا جراحی واریس توصیه نمی شود ؟

در جراحی های واریس معمولا قسمت هایی از مسیر رگ نارسا برش داده و رگ از این قسمت ها خارج می شود، این روش به علت بی هوشی کامل یا نخاعی معمولا نیاز به حداقل ۲۴ ساعت بستری در بیمارستان و چند روز محدودیت حرکت و استراحت در منزل را دارد.

دوره نقاهت طولانی ،داشتن اثر به جا مانده از بخیه روی پا خصوصا در مساله زیبایی پا برای خانم ها، احتمال عفونت بعد از درمان یا خونریزی های شدید می توانند عوامل قانع کننده ای برای رد این روش درمانی باشند.

 علاوه بر این ها در این روش امکان بررسی همزمان با سونوگرافی، ضمن درمان وجود ندارد و ممکن است شاخه هایی از رگ باقی و شرایط را برای عود مجدد واریس فراهم کند.

جراحی واریس برای چه کسانی توصیه می شود ؟

اگر بیمار بنا به دلایلی مانند اختلال حرکتی امکان سرپا شدن سریع و راه رفتن بعد از درمان را نداشته باشد بهتر است تحت درمان جراحی قرار گیرد.

یکی دیگر از مواردی که نیاز به جراحی واریس دارد وجود انوریسم یا گشادی غیر عادی در محل اتصال ورید سطحی وعمقی است.

توصیه متخصصین واریس اینست که با وجود در دسترس بودن تجهیزات پیشرفته و روش های درمان سریع و سرپایی بیماران عزیز نباید در مورد درمان واریس طنابی کوتاهی کنند و یا آن را به بعد موکول کنند. بهتر است قبل از ایجاد عارضه شدید در مورد بیماری خود مشاوره پزشکی انجام دهند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. قبل از مهاجرت، بعد از مهاجرت!

  2. کیهان: لایحه عفاف و حجاب ترویج‌کننده پدیده پلشت بی‌حجابی است/ امید است این لایحه ناکارآمد کنار گذاشته شود

  3. حقوق خبرنگار جنجالی صدا و سیما چقدر است؟/ پاسخ «یوسف سلامی» به میزان درآمد ماهیانه خود

  4. «عبدالحمید» تازه از کما بیدار شده/ مواضعش تلفیقی از بی‌خردی و بی‌سوادی است/ او هیچ‌چیز نمی‌داند

  5. چرا این همه بد اخلاقی؟

  6. جدال روایت ها در ماجرای مسمومیت پزشکان شیرازی

  7. درباره توبه تتلو

  8. حرف طلافروشان را باید شنید، اما...

  9. هزینه ای که هیچ دولتی حاضر نشد بپردازد!

  10. پیرامون پشت‌پرده افشای فایل‌صوتی «ظریف»...

  11. واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

  12. بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک

  13. سپاه برای مقابله با مواد مخدر مسئولیت گرفت‌

  14. راه‌حل ماجرای روحانی و شورای نگهبان چیست؟/ نظر ضرغامی درباره گسترش شادی و نشاط در جامعه

  15. کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟!

  16. سردار رادان: کشف حجاب به خاطر مسائل اقتصادی نیست

  17. تنوری که هنوز سرد است...

  18. ایثارگران را بدنام نکنید !

  19. توضیحات «لیلاز» درباره فایل صوتی «ظریف»/ ادعای عجیب «آخوندی»

  20. تأملي در راهبرد ائتلاف از شاهزاده تا تاجزاده !

  21. افشای فایل صوتی ظریف عمدی بود؟

  22. کنایه زاکانی درباره واگذاری ودیعه مسکن دوره‌های پیشین/ واکنش وحیدی به احتمال صدور گواهینامه موتور برای بانوان

  23. آیا این دو زن در آمریکا زلزله به پا می کنند؟

  24. دو چالش بزرگ در حکمرانی ها

  25. نگرانی شبکه اماراتی از دیپلماسی پهپادی ایران/ اختیار چهار پایتخت عربی، در دست تهران است!

آخرین عناوین