معافیت یا تخفیف مالیاتی؟؛ مساله این است !

اقتصادی،   3991211128 ۳۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

درحالی‌که روز اول هفته جاری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای مبنی بر اعطای معافیت مالیاتی اعضای هیئت‌علمی به تصویب رساندند اما در روزهای بعد عنوان شد که این مسئله نوعی تخفیف مالیاتی بوده است.

معافیت یا تخفیف مالیاتی؟؛ مساله این است !

به گزارش الف، روز شنبه 9 اسفندماه مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1400 پیشنهاد معافیت مالیاتی اعضای هیئت‌علمی را به رأی گذاشت که با موافقت نمایندگان به تصویب رسید.

البته این پیشنهاد مخالفانی هم داشت. برخی از نمایندگان خواستار اعطای معافیت مالیاتی برای قضات نیز بودند. ازجمله حجت‌الاسلام موسی غضنفر آبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار داشت: اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها از پرداخت مالیات معاف شده‌اند اما قضات باید مالیات بپردازند متأسفانه در جمهوری اسلامی شأن قضات نسبت به کشورهای همسایه پایین‌تر است.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر بیان کرد: ما قبول داریم که قضات کشور جزء اقشاری هستند که باید در اولویت بوده و به زندگی آن‌ها رسیدگی شود اما پیشنهادی مطرح شد و نمایندگان نیز به آن رأی دادند در خصوص اعضای هیئت‌علمی قانون دائمی وجود داشت و آن‌ها معاف شدند اما در خصوص قضات قانون دائمی نداشتیم اکنون نیز رأی‌گیری انجام‌شده است و امکان رأی‌گیری مجدد وجود ندارد.

البته مجتبی یوسفی، نماینده اهواز ضمن انتقاد از تصمیم همکاران خود گفت: در پیشنهادی که نمایندگان برای معافیت مالیات قضات و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها به آن رأی دادند باید پاسخگوی افکار عمومی، معلمان، کارمندان، کارگران و حتی فردی که بر روی دکل حفاری در دریا کار می‌کنند و باید 25 درصد مالیات بپردازند باشیم ما نباید بین اقشار مختلف تبعیض قائل شویم اگر بنا به معافیت مالیاتی است باید همه گروه‌ها را در نظر بگیریم.

به همین دلیل بود که محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح یکشنبه 10 اسفندماه و در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش درآمدی گفت: روز گذشته جزء 4 بند الف تبصره 12 لایحه بودجه مربوط به مالیات حقوق قضات و اعضای هیئت‌علمی مطرح شد، این موضوع مجدد ازنظر حقوقی بررسی شد که به حدنصاب دوسوم رأی نیاز داشت چون هر دو جزء باهم یکی بود قابل‌تفکیک نیست، لذا به دلیل نیاز به دوسوم، تبصره به قوت خود باقی است.

اما قضیه به همین‌جا ختم نشد و این مصوبه بازتاب فوق‌العاده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی یافت.  محمدباقر قالیباف، روز دوشنبه 11 تیرماه در نشست علنی مجلس معافیت مالیاتی اعضای هیئت‌علمی و قضات را تکذیب کرد و گفت: در رسانه‌ها آمده است، قضات و اعضای هیئت‌علمی از پرداخت مالیات معاف شدند، اما این‌گونه نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس مصوبه و قانون این افراد باید 10 درصد مالیات پرداخت کنند. رأی دیروز مربوط به موضوع دیگری بود.

مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه محاسبات حقوق قضات و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها به خبرگزاری خانه ملت گفت: با مصوبه ... مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده اخذ مالیات از حقوق قضات و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه با نرخ ۱۰ درصد تثبیت شد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تخفیف مالیاتی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه از گذشته وجود داشته اما برای قضات در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ این تخفیف مالیاتی مدنظر قرارگرفته شد عنوان کرد: درهرصورت باید توجه شود که حقوق دریافتی قضات و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها از پرداخت مالیات معاف نمی‌شود بلکه تنها شامل تخفیف مالیاتی می‌شوند.

اشاره به این‌که معافیت‌های مالیاتی اعضای هیئت‌علمی از گذشته وجود داشته به این می‌گردد که بر اساس ماده ۵ مقررات مربوط به اعضای هیئت‌علمی،  «از درآمد مشمول مالیات حقوق اعضای هیئت‌علمی موضوع این قانون با رعایت معافیت‌های مقرر در قانون مالیات‌های مستقیم حداکثر 10 درصد به‌عنوان مالیات کسر خواهد شد».

نکته مهم این است که رهبر انقلاب در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی 29 بهمن‌ماه ۱۳۹۲ در بند 17 بر «اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی» تأکید داشته بودند.

محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه نیز در مصاحبه با دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای 27 مهرماه 1399 بیان داشته بود: «ما بیش از پنجاه‌هزار میلیارد تومان طبق قانون معافیت مالیاتی داریم. این غیر از فرار مالیاتی است، امّا در کشور ما از پرداخت مالیات معاف هستند».

نوبخت در ادامه می‌افزاید: «بر اساس آنچه در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد تأکید رهبر انقلاب بود، باید از درآمدهای مالیاتی بیشتر استفاده کنیم و سهم مالیات را در منابع بودجه عمومی افزایش دهیم؛ امّا آیا با همین قوانین ‌و مقررات و با همین نظام مالیاتی می‌توانیم؟».

منتقدان بر این باورند ضرورت دارد نمایندگان مجلس دقیقاً توضیح دهند در وضعیت اقتصادی فعلی، چرا چنین معافیت یا به عبارت برخی نمایندگان تخفیفی را برای اعضای هیئت‌علمی و قضات قائل شده‌اند و آیا ایجاد راهی برای معافیت‌های مالیاتی منجر به گسترده شدن این راه در آینده نخواهد شد؟ به اعتقاد آنان انتظار می‌رود نمایندگان مجلس شورای در راستای تحقق عدالت اجتماعی گام بردارند و در این مسیر بیشترین حمایت و کمک را از اقشار ضعیف‌تر جامعه داشته باشند. به‌ویژه آن‌که مجلس یازدهم داعیه انقلابی بودن را نیز داشته است.

اینکه چرا از بین همه اقشار جامعه، اعضای هیئت‌علمی مشمول این امر شده و برای آن‌ها مصوبه جداگانه گذرانده‌اند نیز پرسشی دیگری است که منتقدان در برابر این مصوبه مجلس مطرح کرده اند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۴۵۹۱۱۰۹:۰۶:۵۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
هیچ چیز این مملکت روی عدالت نیست . کارمند بدبخت با حقوق زیر ۵ میلیون ، قبل از اینکه حقوق اش به دست اس برسه ، مالیاتش رو میگیرن و هیئت علمی و قضات با حقوق ۱۵ میلیون به بالا باید حداقل مالیات رو بدن و یا کلا معاف بشن !!!!
علی۱۸۴۸۸۰۱۱۸:۰۴:۲۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
کارمندانی که حقوق زیر 5 میلیون دارند، کلا مالیات نمی پردازند و معافیت کامل دارند. جهت اطلاع
بهروز۱۸۵۰۸۳۳۱۹:۰۰:۲۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
بد نیست قانون مالیات حقوق سال ۹۹ را یه چک بفرمایید . تا ۳ میلیون از مالیات نعاف هست .
ناشناس۱۸۴۵۹۱۳۰۹:۰۷:۴۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اینا مگه تخم ۲ زرده میزان که باید معاف شن از مالیات ؟!
ناشناس۱۸۴۵۹۵۱۰۹:۴۳:۴۵ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
مالیات نه تنها باید بر اساس عدالت از مردم گرفته شود، بلکه باید به شکل شفاف صرف آبادانی کشور شود. در ایران نه تنها عدالت مالیاتی رعایت نمی شود، بلکه هیچ شفافیتی در هزینه کرد آن نیز لحاظ نمی شود. برای همین است کسانی که مالیات می پردازند، از مالیات به عنوان «پول زور» یاد می کنند.
ناشناس۱۸۴۵۹۵۲۰۹:۴۴:۳۲ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
آیا از گرگ های والستریت هم مالیات گرفته می شود!
ناشناس۱۸۴۵۹۵۴۰۹:۴۵:۰۵ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
قوانین مالیاتی باید شخم زده شود . تمام قوانین موجود به نفع گردن کلفت های بی درد است
ناشناس۱۸۴۵۹۵۸۰۹:۴۸:۵۵ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
آیا نهادهایی که زیر نظر دولت نیستند، اصلا مالیات می پردازند؟
ناشناس۱۸۴۵۹۵۹۰۹:۴۸:۵۵ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اینا خون شون قرمزتره !
ناشناس۱۸۴۵۹۷۱۰۹:۵۴:۰۵ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
سلبریتی مالیات نده هیئت علمی نده قاضی نده وکیل نده وزیر نده طلافروش نده رئیس جمهور نده در عوض ؛ کوله بر مالیات بده سوختبر بده کارگر بدبخت بده کارمند فلک زده بده کارتن خواب بده
ناشناس۱۸۴۶۱۷۹۱۲:۰۷:۱۸ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اگر با پول مالیات مردم شغل ایجاد می کردند، دیگر عده ای مجبور نمی شدند رنج کول بری و سوختبری را برای به دست آوردن یک لقمه نان متحمل شوند.
آرش۱۸۴۵۹۹۴۱۰:۰۳:۱۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
باید باهاشون برخورد داشته باشی که ببینی، اینها فکر می کنن از دماغ فیل افتادن، هیچ وقت از یک قشر خاص نباید به مجلس راه پیدا کنه مخصوصا هیات علمی دانشگاهها، این قشر بشدت انصار طلب هستند متاسفانه و این رو در این روزها میشه در مصوبات مجلس بخوبی دید
ناشناس۱۸۴۷۷۰۴۰۹:۵۶:۰۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
دقیقا همینه اقای آرش بخصوص اینکه بیشتر دانشجوها پی بردن بعضیهاشون دانش درست حسابی هم ندارن از اون طرف معمولا عضو هیئت مدیره چند جا هم هستن
ناشناس۱۸۴۵۹۲۱۰۹:۱۶:۱۶ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
ما باید وایسیم امام زمان ظهور کنه و عدالت رو اجرا کنه و برای سلبریتی ها و قضات و هیئات علمی مالیات رو ساری و جاری کنه . میری یه همبرگر بخوری ، قبل از اینکه گازش بزنی ، ۹٪ مالیات بر ارزش افزوده ازت گرفتن ! اونوقت این نجومی بگیرا باید معاف شن از پرداخت مالیات !!!! امام زمان توره حضرت عباس ظهور کن و مملکت رو نجات بده
ناشناس۱۸۴۵۹۲۴۰۹:۱۷:۵۴ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
ایران ، بهشتی برای مرفه هان و سرمایه داران و جهنمی برای مستضعفان و محرومان
ناشناس۱۸۴۵۹۲۷۰۹:۱۸:۳۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
جناب سرهنگ خودش مالیات میده ؟
ناشناس۱۸۴۶۴۴۵۱۴:۲۲:۵۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
کلیه رزمندگان و ایثارگران و نظامیان از مالیات معاف هستند. جناب سرهنگ هم در این دسته افراد هستند.
ناشناس۱۸۴۵۹۴۴۰۹:۳۶:۵۸ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
پاسخش روشنه بعضی از نمایندگان اعضای هیات علمی هستند
ناشناس۱۸۴۵۹۵۷۰۹:۴۷:۵۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
چرا مالیاتی که من می پردازم صرف بهسازی روستاهای فقیر سیستان و بلوچستان نمی شود؟ بلکه صرف صدا و سیما می شود تا به سلبریتی هایی بدهد که با آن به ینگه دنیا سفر کرده و به ریش مردم ایران بخندند؟
ناشناس۱۸۴۵۹۶۲۰۹:۴۹:۵۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
توجه کنید: 1- اکثر نمایندگان مجلس دارای مدرک دکترا هستند که خوب طبیعتا هیات علمی هم هستند. ما این همه اقشار مختلف پزشک، مهندس، کارگر، پرستار و ... داریم. چرا یکهو وکیل مدافع هیات علمی میشوند؟ 2- طبیعی است که رییس کمیسیون قضایی مجلس از قضات دفاع کند. حتما خودش هم جزو همین قشر است. همین دو دلیل ساده بالا کافی است بدانیم در مجلس چه خبر است.
ناشناس۱۸۴۵۹۸۶۰۹:۵۹:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اینکه بخش زیادی از نمایندگان خودشان عضو هیئت علمی هستند در این زمینه بی تاثیر نیست
ناشناس۱۸۴۶۱۲۲۱۱:۲۸:۱۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
هیئت علمی کیلویی سهمیه ای
ناشناس۱۸۴۵۹۸۷۰۹:۵۹:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اساتید بطور مستقیم 10 درصد مالیات میدن. از طرفی دولت اساتید را از دریافت یارانه و کمک هزینه معیشت نیز حذف کرده، این هم مالیات غیر مستقیم اساتید.
ناشناس۱۸۴۶۱۴۶۱۱:۴۳:۰۱ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
من هم که کارمند سازمان امور مالیاتی هستم چندین ساله که هیچ یارانه و کمک معیشتی نمی گیرم.از طرفی مالیات هم همزمان با حقوق از حسابم کم میشه...
ناشناس۱۸۴۶۲۹۴۱۳:۱۳:۵۲ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
حقوق شما کارمندای مالیاتی هم کمتر از قضات و هیئات علمی نیست . یارانه معیشتی هم میخواهید ؟!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس۱۸۴۷۷۰۸۰۹:۵۹:۱۸ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
هیئت علمی دانشگاه تهران کمترینش 20میلیون دریافتی دارند اون موقع شندرغاز دریافت معیشت چیه!؟!؟!؟!؟! مردم میگن حقوق زیاد میگیرن مالیات هم باید بدن
نادر۱۸۴۶۰۱۴۱۰:۱۶:۳۲ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
متاسفانه مالیات تا سقف 50 درصد کمر کارمند را شکسته. کارمندی که در بدترین شرایط آب و هوایی کشور در مناطق جنوبی. فلات قاره. سکوهای نفتی در دل خلیج فارس. مناطق نفت خیز جنوب. و عملیاتی ها تا 35 درصد مالیات بدهند که عملا میشه گفت اضافه حقوق سالانه حنثی می‌شود و این شرایط بدور از عدالت است. .
ناشناس۱۸۴۶۱۰۱۱۱:۱۳:۴۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
خوب اقایان خیلی هایشان هیات علمی هستند باید هم تصویب کنند
ناشناس۱۸۴۶۱۵۶۱۱:۴۸:۱۴ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
من هیات علمی دانشگاه آزاد هستم استادیار با 20 سال سابقه حقوق من 8.5 م تومان می باشد یعنی با این قانون بر اساس جدول سال 99 مبلغ 50 هزارتومان مالیات کمتر میشه. این همه سرو صدا برای 50 هزار اونوقت اونهایی که باید مالیات میلیونی بدن نمیدن فکر همه مشغول این 50 هزار تومان است. قضاوت با شما
ناشناس۱۸۴۶۲۴۴۱۲:۴۹:۱۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
دوست عزیز دانشگاه آزاد رو نمی دونم ولی از حقوق های بالای پانزده میلیون در دانشگاهها و موسسات پژوهشی دولتی زیاد وجودارد که امسال هم مصوب شده 50 درصد برای 1400 اضافه بشه ، حداقل ماهی 3 میلیون مالیاتشون کم شده
ناشناس۱۸۴۷۱۲۹۲۱:۱۸:۲۹ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
والله بالله تالله دروغ میگی ..
بازنشسته۱۸۴۶۱۸۵۱۲:۱۲:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
چون خود نمایندگان ودولتی ها اکثرا عضو هیئت علمی دانشگاهها هستند و در واقع خودشون رو ازمالیات معاف کردن!ا
ارسلان۱۸۴۶۱۹۲۱۲:۱۶:۵۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
وقتی نود درضد نمایندگان مجلس با مدارک بی ارزش و رانت همزمان اعضای هیئت علمی هستند نباید بیشتر از این انتظاری داشت !! فساد نهادینه یعنی همین !!
حسین۱۸۴۷۱۸۳۲۱:۵۷:۵۷ ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
متوسط حقوق هیئت علمی دانشگاه ها زیر ۱۱ میلیون است. بسیاری مزایای داده شده به کارمندان دیگر به ایشان داده نمی شود. به طور متوسط در سن ۲۷ تا ۳۰ سالگی وارد شغل می شوند و از بسیاری هم دوره ای های خود عقب تر هستند. درآمد دانشجویان انها با سابقه کمتر از بسیاری هیئت علمی ها بالاتر است. در بازار رقابتی قرار دارند یعنی براحتی می توانند تغییر شغل دهند. بدلیل شانیت شغلشان بسیاری از کارهای دیگر شاغلان را نمی توانند انجام دهند و ..
ناشناس۱۸۴۷۷۵۶۱۰:۲۶:۵۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
از حقوق استادان دانشگاه آزاد پیوسته مالیات کم می شود، ضمن اینکه با ساعات کار بیشتر، نصف حقوق دانشگاه دولتی دریافت می کنند؛ تبعیض ظالمانه.
ناشناس۱۸۴۷۸۶۴۱۱:۱۷:۳۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
عجبا موندم از کار این نماینده ها .. میگه قضات و هیات علمی مالیات ندن که در شأن قضات نیست !!!!! یعنی مالیات بدیم شانمون میاد پایین..
ا - س۱۸۴۸۵۹۵۱۶:۱۸:۰۳ ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
اینگونه افراد هرکار فعالیت اقتصادی دیگری هم داشته باشند با همین معیار مالیات پرداخت می کنند و نه با نرخ آن فعالیت اقتصادی.به عنوان نمونه کسی که عضو هیات علمی دانشگاه در رشته های پزشکی بوده و در بیرون از محل تدریس به مطب داری و انجام کار در بخش خصوصی نیز مشغول باشد دارای یک پرونده مالیاتی و یک نرخ پرداخت مالیات است در صورتی که افراد مشابه ایشان که عنوان هیات علمی ندارند با نرخ های مالیاتی چند برابری در پرداخت مالیات مواجه اند.
ناشناس۱۸۴۹۴۴۰۰۰:۲۳:۲۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
یعنی یک قاضی یا استا د دانشگاه نباید با یه معلم یاکارگر فرق کنه.معلم از نه ماه ‌نصفشو تعطیله
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  9. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  10. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  14. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  15. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  20. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  21. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  22. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

پربحث‌های هفته

  1. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  2. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  3. احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

  4. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  5. بخش املاک "دیوار"مسدود می‌شود/ فرصت یک هفته‌ای به سکوها

  6. معاون وزیر کار: دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم رشد کرده است

  7. پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف

  8. بذرپاش:عزم دولت برای حل مشکل مسکن جدی است

  9. التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد

  10. دلارهای خانگی روانه بازار شدند/ روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت

  11. افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک

  12. تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد

  13. ریزش قیمت دلار در روزهای آینده ادامه خواهد داشت

  14. خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

  15. وزیر اقتصاد: تورم در سال ۱۴۰۳ کاهشی است

  16. توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی

  17. دلار باز هم سقوط کرد/ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد  

آخرین عناوین