رئیس سازمان تبلیغات: کاهش اعتبارات فرهنگی در کشور نگران کننده است

گروه اجتماعی الف،   3990311155 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: کاهش اعتبارات فرهنگی و تخصیص اندک آن و تعطیل شدن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی نگران کننده است.

به گزارش مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی در سفر یک روزه به استان قزوین برای معرفی مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی این استان در گفتگوی اختصاصی باخبرنگار مهر در خصوص رویکرد جدید سازمان در تدوین شاخص‌های حوزه دین اظهار داشت: تدوین شاخص‌ها کاری از جنس سیاست گذاری است که دستگاه‌های مختلف از جمله حوزه علمیه باید در آن مشارکت کنند تا به نتیجه برسیم.

وی افزود: اعتقاد دارم تدوین شاخص‌های حوزه دینی باید با محور شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد هر چند ما با تعامل دبیرخانه شورا در تدوین شاخص‌های فرهنگی دینی نقش جدی پذیرفته ایم ولی متأسفانه جلسات شورا مدتی است که تعطیل شده و جای انتقاد و گلایه دارد.

تعطیلی جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی توجیهی ندارد

قمی اضافه کرد: تشکیل نشدن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی هیچ توجیهی ندارد هر چند دبیرخانه شورا فعال است اما انتظار داریم اموری چون تدوین شاخص‌ها را با جدیت دنبال کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور یادآور شد: یکی از نقش‌های سیاست گذارانه و تدوین شاخص‌ها با سازمان است و نقش‌های دیگر هم تسهیل گرانه و حمایت گرایانه و نقش‌هایی است که توسط بخش مردمی نمی‌تواند انجام شود.

وی گفت: نقش‌های تصدی گری اجتناب پذیر هم ممکن است بر عهده سازمان نهاده شود اما اولویت ما حرکت به سمت نقش‌های سیاست گذاری، تسهیلگری و حمایتی است اما اعتقاد داریم مردم باید میدان دار عرصه فرهنگی باشند.

حجت الاسلام قمی تصریح کرد: سازمان تبلیغات حامی مردم و تشکل‌های مردمی است و امیدواریم با سپردن کارها به تشکل‌های غیردولتی فعالیت‌ها شتاب گیرد.

کاهش اعتبارات فرهنگی نگران کننده است

وی اظهار داشت: پایین بودن اعتبارات فرهنگی دست ما را بسته است لذا به نظر می‌رسد باید به سمت بهره گیری از توان و ظرفیت مردمی باشیم تا گره‌های فرهنگی را به دست خودشان باز کنیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور یادآور شد: مصارف و نیازهای فرهنگی در ردیف نیازهای اجتناب ناپذیر جامعه است و فرهنگ به منزله هواست که جامعه آن را تنفس می‌کند که اگر این هوا آلوده باشد ریه‌ها آسیب خواهند دید.

حجت الاسلام والمسلمین قمی اضافه کرد: برای علاج مشکلات دستگاه‌های فرهنگی باید فکری اساسی کرد البته باید اعتبارات فرهنگی بهینه‌تر هزینه شود و با دوری از ائتلاف و موازی کاری می‌توانیم بخشی از چالش‌های فرهنگی را حل کنیم.

وی اظهار داشت: مدیریت مصرف در کشور ما هوشمندانه و منطقی نیست و در شرایطی که هزینه‌های سنگینی برای قند و شکر و روغن نباتی مصرف می‌شود و در کنار آن برای درمان بیماری‌های ناشی از آن مانند دیابت هم اعتبارات هنگفتی اختصاص می‌دهیم اما برای امور فرهنگی حاضر نیستیم اعتبار مناسبی تخصیص دهیم.

قمی بیان کرد: این رفتار هوشمندانه ای نیست و اگر بتوانیم بخشی از هزینه‌ها را به فرهنگ سازی تخصیص دهیم میزان هزینه‌های اجتماعی و میزان درصد آسیب‌های اجتماعی کاهش معناداری پیدا می‌کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: امروزه برخی کشورها با رفتار عاقلانه در بخش فرهنگ هزینه قابل توجهی می‌کنند و نتیجه آن را در جامعه می‌بینند هرچند مقاصد فرهنگی آنها با ما فرق دارد اما متأسفانه در کشور علیرغم این که اعتبارات فرهنگی محدود است همه آن نیز محقق نمی‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد با تغییر رویکرد به عرصه فرهنگ و جدی گرفتن آن و تأمین اعتبارات لازم و همکاری و تعامل منطقی بتوان در این عرصه بهتر عمل کرد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. من عجله ندارم!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. اصلاح‌طلبان مقابل «نصیری» سکوت نکنند

  5. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  6. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  7. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  8. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  9. حقوق کارکنان وزارت کشور ترمیم می‌شود

  10. دور باطلی که تمامی ندارد!

  11. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  12. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  13. حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

  14. برای این عکس شما تیتر بزنید

  15. تضادی عجیب و پر ابهام!

  16. دو ناوشکن آمریکایی در دریایی سرخ شکار شدند

  17. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  18. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  19. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  20. سردار رادان: عده ای تلاش می کنند مردم قانونگریز شوند

  21. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  22. سقوط در آغوش پهلوی!

  23. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  24. نجات معجزه آسا از وسط سیل توسط لودر و راننده ماهر

  25. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

آخرین عناوین