روحانی: اگر کنار هم باشیم، تحریم می‌تواند به نفع ما باشد/در تحریم‌های گذشته، برخی سوءاستفاده کردند، اجازه تکرار اشتباهات را نمی‌دهیم/سال گذشته ۸۰۰ هزار اشتغال خالص ایجاد کردیم

گروه سیاسی الف،   3970306196 ۲۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس جمهور برون گرایی اقتصاد ملی را از الزامات و سیاست های اصلی نظام دانست و با با بیان اینکه اگر کنار هم باشیم، هر تحریمی را به فرصت تبدیل خواهیم کرد و بخش خصوصی قادر است حربه تحریم را خنثی و فرصت سازی کند، تصریح کرد: دروغ می گویند که هدفشان از تحریم‌ها مردم ایران نیست؛ آنها ملت ما را هدف گرفته اند.

روحانی: اگر کنار هم باشیم، تحریم می‌تواند به نفع ما باشد/در تحریم‌های گذشته، برخی سوءاستفاده کردند، اجازه تکرار اشتباهات را نمی‌دهیم/سال گذشته ۸۰۰ هزار اشتغال خالص ایجاد کردیم

 به گزارش الف به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه یکشنبه در دیدار صمیمی با جمعی از اساتید و فعالان اقتصادی با اشاره به اینکه "برای پیشرفت، باید همزمان از سرمایه گذار خارجی و صادرات ملی حمایت شود"، گفت: به سرمایه گذاران ایرانی داخل و خارج کشور، باید اولویت و اطمینان خاطر داد.

گزارش تصویری  دیدار رئیس جمهور با اساتید و فعالان اقتصادی را ببینید

دکتر روحانی با بیان اینکه دولت یازدهم از آغاز کار بخش قابل توجهی از تمرکز خود را صرف مساله اقتصاد کرد، افزود: دولت از ابتدا رسیدگی به مسایل حوزه سیاست داخلی، سیاست خارجی، مسایل فرهنگی و دیگر مسایل را نیز مورد توجه قرار داد، اما از آنجا که وضعیت اقتصاد کشور، عادی نبود، دولت تمرکز زیادی را صرف مسایل بخش اقتصاد کرد تا بتوانیم وضعیت را در این حوزه به حالت عادی بازگردانیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در این راستا در بعضی از زمینه‌ها موفقیت‌های خوبی به دست آوردیم و در بعضی زمینه‌ها موفقیت‌ها در سطح متوسط بود، افزود: با توجه به نیاز کشور و تبیین برنامه‌های بلندمدت برای دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصد، نیاز به جذب سرمایه قابل توجهی داشتیم؛ در 4 سال دولت یازدهم به طور متوسط بیش از 4 درصد رشد اقتصادی سالیانه داشتیم که اگر چه خوب بود اما با هدف‌گذاری انجام شده فاصله داشت، اما در زمینه سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه برآیند کلی منفی بود و رقم جذب سرمایه‌گذاری در این 4 سال منفی 1.8 دهم درصد بود.

دکتر روحانی اظهارداشت: در زمینه اشتغال دولت توفیقات نسبی داشت و به عنوان مثال رقم اشتغال خالص ایجاد شده در سال گذشته اندکی کمتر از 800 هزار شغل بود، اما با این وجود، باز هم در زمینه رفع بیکاری جوانان، آمارها وضعیت خوبی را نشان نمی‌دهند و نیاز به تلاش بیشتری داریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت از ابتدا توجه زیادی را صرف بهبود اقتصاد و معیشت مردم کرد، ادامه داد: دولت در این زمینه هم به تولید و رشد شتابان اشتغال‌زا توجه کرد و هم در زمینه عدالت در توزیع و گسترش عدالت اجتماعی و فقرزدایی، گام‌های خوبی برداشت و اجازه نداد یکی از این دو فدای دیگری شود.

دکتر روحانی تصریح کرد: تلاش ما این بود که ماشین اقتصاد کشور را که از ابتدای کار مشکلاتی داشت به تحرک انداخته و اشکالات آن را نیز تا حدودی اصلاح کنیم. در این راستا مسیری را ترسیم کرده بودیم که امروز مجبوریم مقداری در آن تغییر دهیم و باید مراقب باشیم چرا که موانع راه بیشتر از گذشته خواهد بود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: ما در سال‌های 90 و 91 دچار یک تحریم بزرگ شدیم، اما نتوانستیم از آن تجربه تحریم استفاده خوبی بکنیم و در داخل کشور، متاسفانه رانت و فساد بوجود آمد. بجای استفاده مناسب از فرصت‌ها بخشها و نهادهایی را وارد اقتصاد کردیم، به خیال اینکه می‌توانیم با کمک آنها مسایل اقتصاد را حل کنیم. شرایط در بخش واردات ما مناسب نبود، از همین‌رو امروز باید حواسمان را بیشتر جمع کنیم تا کالاهایی که در بخش تولید، نقش و تاثیری نداشته و مورد مصرف عامه نیستند، در اولویت واردات نباشد.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه باید امروز از تجربه تحریم در سال‌های 90 و 91 استفاده کنیم، گفت: البته امروز شرایط مثل سال‌های 90 و 91 نیست، چرا که آن زمان ما از سوی سازمان ملل و براساس قطعنامه‌های شورای امنیت تحت یک تحریم عمومی، از جانب همه کشورها بودیم و در ظاهر منزوی شده و در صحنه سیاسی تنها مانده بودیم؛ اما امروز، این طرف مقابل و بدخواه ماست که منزوی شده است.

رئیس جمهور اضافه کرد: امروز به جز چند کشور، اکثریت قاطع کشورها، بدخواهی آمریکا در مقابل ایران را محکوم کرده و جمهوری اسلامی ایران از یک حمایت حقوقی بین‌المللی و پشتوانه گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخوردار است و این موضوع اثبات ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران را سخت می‌کند.

دکتر روحانی اظهارداشت: البته با این وجود باید از فرصت پیش رو به درستی استفاده کنیم؛ امروز شرایط تغییر کرده و اگر درست عمل کنیم، می توانیم از این شرایط تغییر یافته به نفع کشور استفاده کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: اولین زمینه‌ای که باید به آن ورود کنیم، واگذاری تصدی بنگاه‌هاست. به یک بخش خصوصی فعال نیاز داریم تا حربه اصلی فشار آمریکا را از دست آن خارج کند. آمریکایی‌ها امروز و در ظاهر مدعی هستند که قصدشان فشار به دولت ایران و کمک به مردم ایران است و اگر ما یک بخش خصوصی فعال داشته باشیم این حربه از دست آمریکا خارج خواهد شد، چرا که فشار به بخش خصوصی کشورمان برای آنها سخت‌تر از به فشار به بخش دولتی است.

دکتر روحانی با تاکید بر اینه بخش خصوصی باید به طور جدی وارد صحنه شود، خاطر نشان کرد: البته دولت هم باید به بخش خصوصی کمک کند و در این زمینه باید به تولیدکنندگان اطمینان لازم را بدهیم تا بتوانند از منابع ارزی صندوق توسعه ملی استفاده کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در ستاد اقتصادی دولت نظر جمع کارشناسان و صاحبنظران اقتصاد اعمال می شود، گفت: معتقدم باید به نظر جمع عمل کنیم. به عنوان مثال در زمینه قیمت ارز معتقدم حداقل قیمت قطعی ارز را تا پایان دولت دوازدهم مشخص باشد که مثلاً در هر سال چه میزان تغییر خواهد داشت. در هر صورت تاکید دارم که به بخش خصوصی و حداقل به بخش تولید در زمینه قیمت ارز در سال‌های آینده اطمینان بدهیم تا بتوانند راحت‌تر از منابع ارزی صندوق توسعه استفاده کنند.

دکتر روحانی با بیان اینکه باید بخش خصوصی واقعی را وارد عرصه بنگاه‌داری کنیم، افزود: یکی از کارهای مهمی که مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بعد از جنگ انجام داد، همین تقویت بخش خصوصی بود و پس از آن نیز مقام معظم رهبری با تدوین و ابلاغ سیاست‌های کلی خصوصی‌سازی اجرای آن را به شرط اجرای صحیح، انقلاب اقتصادی توصیف کردند؛ اما متاسفانه نتیجه اجرا این شد که ما عملاً یکسری نهادهای غیرتخصصی را به میدان آوردیم و بنگاه‌های تخصصی را در اختیار آنها قرار دادیم که مشکلات زیادی را هم ایجاد کرد.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز فرصت مناسبی در اختیار ماست و در جلسات دولت و دیگر جلساتی که مسئولان حضور دارند، همواره به دستگاه‌ها تاکید می‌کنم که باید بنگاه‌های زیرمجموعه خود را هر چه سریع‌تر واگذار کنند و حتی برای بعضی از آنها زمان تعیین کرده‌ام تا در سال‌های 97 و 98 بنگاه تحت نظر خود را به بخش خصوصی واقعی واگذار کنند.

دکتر روحانی تصریح کرد: در روزهای اخیر اولین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه‌گانه نیز با نظر مقام معظم رهبری و به منظور بررسی مسایل پیش‌روی واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی واقعی تشکیل شد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: مساله دوم پس از واگذاری تصدی‌گری‌های دولتی برون‌گرایی است. وقتی الگوی رشد سایر کشورها را می‌بینیم، در می‌یابیم که تا وقتی که سیاست برون‌گرایی را در پیش نگرفتند و دروازه‌های اقتصاد ملی شان را به روی جهان باز نکردند، موفق نبودند.

دکتر روحانی گفت: سیاست کلی نظام یک تصمیم و یک جمله است و تفصیل ندارد، اگر این تصمیم را گرفتیم و اجرا کردیم، می‌توانیم کشور را متحول کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بخش خصوصی باید فعال‌تر از گذشته در عرصه اقتصاد کشور حضور داشته باشد، گفت: همواره به دوستان خود در دولت گفته‌ام و می‌گویم که با بخش خصوصی مشورت کنید، چرا که شما به واسطه تحصیلات آکادمیک و حضور در پست‌های مدیریتی امروز در این سمت‌ها قرار دارید و این فرق دارد با کسی که خودش در صحنه تجارت و کار حضور داشته و تمام تجارب را کسب کرده است.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه باید از تجربه بخش خصوصی استفاده کنیم، اظهارداشت: در زمینه طرح نوسازی بافت های فرسوده هر چه قدر با دولتی‌ها جلسه داشتیم نتوانستیم به نتیجه برسیم و در نهایت از بخش خصوصی دعوت کردیم و از آنها راه‌حل خواستیم و وقتی آنها پیشنهادات خود را ارایه کردند، دیدیم که حرف آنها درست و حتی معکوس آن چیزی بود که مسئولان بخش دولتی می‌گفتند.

رئیس جمهور با اشاره به تسهیلات دولت برای سرمایه‌گذاران و خریداران مسکن در بافت فرسوده، گفت: بخش خصوصی می‌تواند در زمینه برون‌گرایی نیز نقش بسزایی ایفا کند و می‌بایست پیشنهادات خود را در راستای چگونگی افزایش صادرات کشور، ارایه کند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه دولت در راستای توسعه همکاری‌ها با کشورهای مختلف و همسایگان برنامه‌ریزی و تلاش‌های گسترده‌ای کرده است، اظهار داشت: انعقاد قرارداد با اتحادیه های منطقه ای و همکاری‌ها و تجارت با سایر کشورها بوسیله پول ملی در این راستا بوده و امور را تسهیل می‌کند.

رئیس جمهور تاکید کرد: ما باید صادرات را افزایش دهیم و گرنه کشور پیشرفت نمی‌کند و باید دروازه‌ها را نیز برای حضور سرمایه‌گذاران بگشاییم.

دکتر روحانی افزود: متاسفانه امروز برخی از اینکه بعضی شرکت‌های خارجی نمی‌توانند در ایران سرمایه‌گذاری کنند، خوشحال هستند و با خوشحالی اعلام می‌کنند که فلان شرکت از ایران رفته است و تصور می‌کنند که اگر یک شرکتی برود، دوباره نوبت به آنها خواهد رسید؛ در حالی که نباید اجازه دهیم اشتباهات سال 90 و 91 در اقتصاد کشور تکرار شود.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توجه به بهبود محیط و فضای کسب و کار، گفت: با بهبود محیط کسب و کار سرمایه داخلی و خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور، جذب خواهد شد و اگر بتوانیم به سرمایه‌گذار ایرانی، نسبت به سرمایه‌اش اطمینان بدهیم، بسیار حائز اهمیت است.

دکتر روحانی اظهار داشت: یکی از مواردی که در جلسه اقتصادی سه قوه دنبال می‌کنیم این است که ایرانی‌هایی که خارج از کشور هستند، بتوانند، بیایند و در کشور سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس جمهور اظهار داشت: متاسفانه برخی از مقررات مانع رشد اقتصادی هستند و باید این مقررات را از میان برداریم و برخی مقرراتی که نیاز داریم را ایجاد کنیم.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: اگر همه دست به دست هم بدهیم و با هم مشارکت و همکاری داشته باشیم، تحریم می‌تواند به نفع ما باشد و اگر از هم فاصله بگیریم، تحریم‌ها می‌توانند به ضرر ما تمام شوند.

رئیس جمهور تاکید کرد: باید از تجربه هم استفاده کرده و یکدیگر را یاری کنیم و بخش خصوصی می‌توان با تلاش خود حربه اقتصادی دشمن را کُند کند تا بتوانیم از این مسیری که امروز کمی دشوار شده عبور کرده و تحریم را به فرصت تبدیل کنیم.

پیش از سخنران رئیس جمهور ، مهندس شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با تقدیر از موضع‌گیری هوشیارانه دولت در مقابل خروج آمریکا از برجام و بیان اینکه مردم و بخش خصوصی از این تصمیم حمایت خواهند کرد، بر لزوم اعتماد بیشتر به منابع، ظرفیت‌ها و فرصت‌های داخلی کشور و جلوگیری از فرار یا انحراف سرمایه به بخش‌های غیرمولد اقتصادی تاکید کرد و گفت: حضور دولت در مدیریت بازار ارز، بسیار قابل تقدیر است و بخش خصوصی آمادگی دارد تا پیشنهادهای لازم در این راستا را ارایه کند.

مهندس رضا خیامیان رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران با اشاره به توانمندی بالای صنعت نفت کشور بویژه در سطوح پایین‌دستی، اظهار داشت: بخش خصوصی در صنعت نفت به طور کامل آماده تامین تمام نیازهای کشور است و این نتیجه اعتماد به جوانان و صنعتگران ایرانی است.

وی اظهار داشت: باید بخش خصوصی واقعی با شفافیت بیشتر در فضای کسب و کار بیش از پیش حمایت شود.

مهندس علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی کشور بویژه در شرایط جدید همه باید دست به دست هم دهیم، گفت: اگر سیاست‌های اصل 44 در سال‌های گذشته به تدریج و به خوبی اجرا می‌شد، امروز با بسیاری از مشکلات مواجه نبودیم.

وی با پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک سه اتاق کشور، برای بهبود و تسریع فرآیند واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی، خواست که به تامین سرمایه در گردش نظام توزیعی کشور بیش از پیش کمک شود.

دکتر فرشاد مومنی عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه اقتضائات شرایط جدید، برنامه‌های ویژه‌ای برای افزایش تقویت بنیه تولید ملی می‌طلبد، خواستار تلاش دولت و نهادهای ذیربط در راستای ایجاد محدودیت برای واردات کالاهای لوکس و تجملی، مبارزه قاطع‌ با فساد، قاچاق، رانت و عدم شفافیت در مناسبات اقتصادی و بسط فرصت‌های شغلی مولد در کشور شد.

محمدرضا انصاری رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور نیز استفاده مناسب از ظرفیت‌های تبصره 19 قانون بودجه برای طرح‌های نیمه تمام را موجب جهش قابل توجه در اشتغال، عنوان کرد و اظهار داشت: بخش خصوصی آمادگی لازم برای همراهی در اجرای بهینه طرح نوسازی بافت‌های فرسوده را دارد.

همچنین مهندس بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، با اشاره به سیاست اخیر دولت در یکسان‌سازی نرخ ارز، آن را مورد حمایت و باعث ثبات در محاسبه نرخ تمام شده عنوان کرد و افزود: برای توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی باید با استفاده از منابع قانونی از جمله در زمینه واگذاری بنگاه‌ها، این بخش‌ها حمایت شوند.

همچنین خانم مهندس فریال مستوفی رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران نیز با تاکید بر اینکه بخش خصوصی آمادگی دارد و باید سکاندار اقتصاد کشور باشد، گفت: اتاق بازرگانی با همکاری مراجع تخصصی بین‌المللی، در حال تدوین شاخص‌هایی برای شفافیت‌های بیشتر در اقتصاد ملی است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۲۲۶۶۲۲:۲۱:۴۴ ۱۳۹۷/۳/۶
الان یاد باهم بودن افتادی
ناشناس۳۶۲۳۸۴۰۰:۴۳:۰۷ ۱۳۹۷/۳/۷
عجب حرفی پس چرا برای رفع تحریمها همه چیز را دادی؟ حداقل بازی برجام را تمام کن
مشعود۳۶۲۴۸۲۰۶:۳۷:۴۹ ۱۳۹۷/۳/۷
زمانی که مردم زیر بار گرانی بودن، این شما بودین که به دوستانتون حقوق نجومی می دادین و این عمل رو هم الانم تکرار می کنین؟ با هم باشیم؟!!!
مهرداد۳۶۲۲۷۰۲۲:۳۱:۲۱ ۱۳۹۷/۳/۶
به سرمایه گذاران ایرانی داخل و خارج کشور، باید اولویت و اطمینان خاطر داد. چگونه؟
مهرداد۳۶۲۲۹۴۲۲:۴۷:۳۸ ۱۳۹۷/۳/۶
جمع بندی اظهارات : 1- ایجاد محدودیت برای واردات کالاهای لوکس و تجملی 2- مبارزه قاطع‌ با فساد، قاچاق، رانت و عدم شفافیت در مناسبات اقتصادی 3- بسط فرصت‌های شغلی مولد در کشور 4- باید بخش خصوصی واقعی را وارد عرصه بنگاه‌داری کنیم 5- اگر سیاست‌های اصل 44 در سال‌های گذشته به تدریج و به خوبی اجرا می‌شد، امروز با بسیاری از مشکلات مواجه نبودیم 6- لزوم اعتماد بیشتر به منابع، ظرفیت‌ها و فرصت‌های داخلی کشور 7- جلوگیری از فرار یا انحراف سرمایه به بخش‌های غیرمولد اقتصادی 8- حمایت بیش از پیش از بخش خصوصی واقعی با شفافیت بیشتر در فضای کسب و کار 9- کمک بیش از پیش به تامین سرمایه در گردش نظام توزیعی کشور 10- استفاده مناسب از ظرفیت‌های تبصره 19 قانون بودجه برای طرح‌های نیمه تمام 11- تدوین شاخص‌هایی برای شفافیت‌های بیشتر در اقتصاد ملی
راه۳۶۲۴۲۸۰۲:۰۰:۵۷ ۱۳۹۷/۳/۷
آقامهرداد!!شماکجایید؟!!دفترهیئت دولت؟ این دیکته توهّمزا فقط یک آرزوست. ______________ رویایی که بدلیل عدم سنخیت و اهلیت ایندولت همانند رویاهای انبوه دیگر هرگز تعبیر نمیشود. ماهیت اشراف و افکار غیرمردمی اقتضای خود را دارد. متوجه شدید؟؟؟!!!
ناشناس۳۶۲۴۴۷۰۳:۰۴:۳۴ ۱۳۹۷/۳/۷
چقدرزوددیرشد!!!!!!!!!!!! خیلی دیره !!!!!!!!!!!!!!!!!
املی۳۶۲۳۰۶۲۲:۵۷:۵۰ ۱۳۹۷/۳/۶
عجب 800هزار شغل؟ باید قبول کرد؟ اگرهم درست باشد برای فرزندان وبستگان وسهمیه بگیران ایجاد شغل کردید نه برای فرزندان امثال من اقای روحانی اگر شغلی که مدنظر شماست مثلا هایپراستار واقع دراتوبان ستاری به کارگرانش حقوق ساعتی یا بهتر عرض کنم قرادادساعتی میبنده ومرخصی ماهی2روزونصف ممنوع بدون حقوق بعدشم اضافه کاری پرداخت نمیکنند 8ساعت کار انهم بصورت سرپا حق نشستن 15دقیقه روصندلی راندارند کی بداد کارگرا میرسد؟
ناشناس۳۶۲۴۵۹۰۴:۱۴:۳۵ ۱۳۹۷/۳/۷
برادر تو غرب هم همینه چرا زیاده خواهی میکنی تو غرب هم ساعتی و سالی 10 روز مرخصی و توی فروشگاه های انها هم همینطور است تمام روز باید ایستاده باشی و حق هیچگونه سخنی هم نداری بامشتری به جز لبخند و تکرار کنی حق با شماست و کوچکترین بی احترامی به کارکنان یا مشتری هم موجب اخراج شما خواهد شد حتی اگر 20 سال سابقه کار داشته باشید پس قانع باش
ناشناس۳۶۲۳۸۰۰۰:۲۹:۴۷ ۱۳۹۷/۳/۷
اقای روحانی اگربگوییدیک ومیلیون 800هزارشغل خالص ایجادکرده ایدهم درست میگوییدزیراهمه میدانندشما واقای نوبخت هراماری بدهیدکاملادرسته!
ناشناس۳۶۲۳۹۱۰۰:۵۴:۵۳ ۱۳۹۷/۳/۷
لطف بفرمایید اعلام کنید چند نفر بیکار شدن و دوم توضیح بدهید چند ساعت در روز کار شا مل لیست میشوند
ناشناس۳۶۲۴۲۹۰۲:۰۲:۴۱ ۱۳۹۷/۳/۷
آقای ریس جمهور شکسته نفسی هم حدی داره شما 24 ملیون رو به طور مستقیم و الباقی ملت رو غیر مستقیم سر کار گذاشتین اونوقت میگید 800 تا
سینا۳۶۲۴۵۰۰۳:۰۹:۰۸ ۱۳۹۷/۳/۷
آقا خواهش میکنم کسی به آقای روحانی بگوید دیگر این موضوع را تکرار نکند زیرا ما مردم از این عبارت (سال گذشته ۸۰۰ هزار اشتغال خالص ایجاد کردیم ) متنفر و منزجر هستیم احساس میکنیم به شعور ما توهین میشود خواهش میکنم تمنا میکنم یک جمله دیگر بکار ببرید احساس میکنم آقای روحانی از مردم و جامعه و واقعیت فاصله بسیار دارند
مهدی۳۶۲۴۵۷۰۴:۰۶:۰۲ ۱۳۹۷/۳/۷
رئیس جمهور: اجازه تکرار اشتباهات را نمی‌دهیم. امیدوارم عدم اعتماد و دلخوشی به اروپا هم تو این اصل صدق کنه!
ناشناس۳۶۲۴۶۶۰۴:۴۷:۴۱ ۱۳۹۷/۳/۷
خدایا این شغل های ایجاد شده را به ما نشان بده. آمین.
ناشناس۳۶۲۴۶۹۰۵:۳۳:۵۱ ۱۳۹۷/۳/۷
چقدر حرف هاش شبیه حرف های احمدی نژاده
ناشناس۳۶۲۴۷۶۰۶:۰۸:۴۰ ۱۳۹۷/۳/۷
منظور روحانی از کنار هم بودن حتمآ رفقا رو میگه و الا مردم که عددی نیستند
ناشناس۳۶۲۴۸۶۰۷:۰۶:۴۳ ۱۳۹۷/۳/۷
چرا باید تحریم باشیم چرا ؟تقصیر امثال من چیه ؟
ناشناس۳۶۲۵۱۱۰۷:۵۲:۱۵ ۱۳۹۷/۳/۷
800 هزار تا ؟! کنتور نداره که شما بگو 2 میلیون !
ناشناس۳۶۲۵۱۵۰۷:۵۴:۴۰ ۱۳۹۷/۳/۷
وقت ان رسیده که اقای روحانی مشاوران و نویسنده گان نطق های کلیشه ای تکراری و خسته کننده خود را تعویض کند تا شاید مردم به حرفهای ایشان توجه کنند .
ناشناس۳۶۲۵۲۴۰۸:۱۴:۲۵ ۱۳۹۷/۳/۷
جناب آقای روحانی ما ملت ایران به جنابعالی رای دادیم تادر مقابل دزدان و غارتگران و اختلاس گران این مرز و بوم ایستادگی کنید.اگر در این مملکت دزدی کنار گذاشته شدود امکان داشتن یک زندگی خوب برای ایرانیان باستان خواهد بود درغیر این صورت فاتحه این ملت و دولت را بایدخواند.والسلام......................................
ناشناس۳۶۲۵۷۲۰۸:۵۷:۲۷ ۱۳۹۷/۳/۷
به جای اینکه گیر بدید به دست فروشهای بدبخت جلوی قاچاق را بگیرید جلوی رانت را بگیرید چون این اگر دست فروشی نکنه می ره دزدی می کنه یا از گرسنگی میمیره...هر چی قانونه سفتو سخته برای قشر ضعیف(از نظر مالی )هست
مهرداد۳۶۲۶۲۲۰۹:۳۱:۳۰ ۱۳۹۷/۳/۷
پیمانکاران طرحهای عمرانی (بخش خصوصی واقعی نه خصولتی یا دولتی) وجود دارند که بخش های کارفرمایی دولتی حق و حقوق قراردادی و قانونی را از ایشان سلب کرده اند و حتی مواردی وجود دارد که به شخص آقای روحانی نامه نوشته و درخواست رفع تظلم کرده اند اما پاسخ معاونت حقوقی ریاست جمهوری این بود که در دادگستری دادخواست بدهید. این یعنی قوه مجریه نمی تواند اعتماد و اطمینان خاطر بخش خصوصی واقعی را جلب نماید زیرا ارائه دادخواست هزینه های دادرسی و طول زمان حداقل 4 سال را بدنبال دارد (صرف نظر از سایر مسائل ممکنه و محتمل در مسیر دادرسی) و از طرفی مسئولین دولتی زیر نظر رئیس جمهور و با مسئولیت وی عمل می نمایند ضمن اینکه طبق اصب یکصد و بیست و ششم قانون اساسی رئیس جمهور مسئولیت امور برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کشور را مستقیما بر عهده دارد. با این اوضاع ریسک سرمایه گذاری چگونه میتواند مدیزیت شود و چه توجیهی برای سرمایه گذاری وجود خواهد داشت.
علی۳۶۲۷۵۲۱۰:۴۱:۲۱ ۱۳۹۷/۳/۷
آدم یاد حرفای احمدی نژاد میفته اما با بیانی دیگر / تحریما چیزی نیستند
امیر حامد۳۶۲۸۳۹۱۱:۳۳:۵۷ ۱۳۹۷/۳/۷
سیاهه اشتباهات اخیر دولت که تاثیرات مخربی بر وضعیت اقتصادی داشته است: 1. تک نرخی کردن ارز در زمان نامناسب. میبایستی این موضوع قبل از کاهش نرخ سود بانکی انجام میشد. 2. تصویب قوانین مالیاتی غیر ضروری (سال 94) و افزایش مالیات که تاثیری جز تعمیق رکود اقتصادی نداشته است و منجر به افزایش در آمد مالیاتی با توجه به تعطیلی بیشتر بنگاههای اقتصادی، نگردیده است. 3. فشار مالیاتی به بنگاههای اقتصادی حتی خارج از چارچوب قوانین موجود توسط عوامل اخذ مالیات. 4. عدم اهتمام کافی در کاهش هزینه سازمانهای دولتی. در برخی از آنها، مشاغلشان "سرقفلی" دارد. 5. هجوم "بخشنامه" ای سازمان تامین اجتماعی به بنگاههای اقتصادی و تاراج حداقل سود آنها و نتیجتا افزایش آمار بیکاری 6. عدم پیش بینی وضعیت بنگاه های خدماتی در بخشنامه ارزی اخیر دولت و سایرین خارج از چرخه عرضه کالا. 7. وعده های بی حساب و کتاب که در عمل توسط مردم مشاهده و حس نمیشود. 8. کابینه غیر کارشناس و بیگانه با جنس و دردهای عامه مردم. 9. ضعف در حفظ اعتماد مردم و فاصله روزافزون مسئولین با مردم.
ناشناس۳۶۳۱۶۶۱۴:۲۶:۵۸ ۱۳۹۷/۳/۷
آنچه دیدیم کلی از کار بیکار شدن و ندیدم هنوز کسی که شاغل شده باشه. حتی شاغل رسمی از کار بیکار شده داریم. مگر اینکه مشغولیت با گوشی همراه را هم شغل حساب کنید اونموقع آمار 30 تا 40 میلیون هم میشه.
ناشناس۳۶۳۲۷۱۱۵:۴۴:۰۰ ۱۳۹۷/۳/۷
خدا را شکر در اخر عمر دولت فهمیدید ................................. ...................باید به جای کدخدا رویمان به سوی خدا باشد..................................................... ...............................................................................................................................
پشیمان۳۶۳۵۴۹۱۹:۰۳:۲۴ ۱۳۹۷/۳/۷
سال 57 بود که همه مردم با هم بودند پرزیدنت نه حالا که دلار 7 تومنی را شما به 7000 تومن رسوندید.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  2. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  3. فرآیند بازگشت مالکیت زمین به حوزه علمیه امام خمینی در حال انجام است

  4. جلاد، به پایان سلام کن!

  5. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  6. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  7. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  8. کلید تحقق شعار سال ۱۴۰۳

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. فرامرز اصلانی درگذشت

  11. علی‌ ضیاء و افتادن در باتلاقِ ابتذال!

  12. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  13. انتقام از پوتین؟

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. سلبریتی‌ها چگونه با اعصاب مردم بازی می‌کنند؟

  17. رئیس سازمان برنامه و بودجه: تورم را وارد کانال ۲۰ درصد می کنیم/ تلاش برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی

  18. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  19. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  20. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  21. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  22. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  23. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  24. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

  25. رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

آخرین عناوین