•  غربی‌ها ایران را چگونه می‌دیدند؟

    مروری بر کتاب «ایران و عصر روشنگری» غربی‌ها ایران را چگونه می‌دیدند؟

    الهه شمس:،

    چگونه متفکران عصر روشنگری از مونتسکیو تا ولتر به ایران می‌نگریستند؟ کتاب «ایران و عصر روشنگری»، مجموعه‌ای خواندنی از مقالات تخصصی، پرده از تعاملات فکری پیچیده میان ایران و اروپا در یکی از مهم‌ترین بزنگاه‌های تاریخ اندیشه برمی‌دارد و روایت‌های اروپامحور را به چالش می‌کشد.

  • تازه های تاریخی بازار کتاب

    تازه های تاریخی بازار کتاب

    کتاب‌های «زمان تاریخی» اثر رضوان سلیم، «ایران و عصر روشنگری» ویراسته سیروس مسروری و «دولت‌های ترک_ایرانی» اثر محسن جعفری منتشر شد.

  • زیر سایه مصدق/ تحلیلی از روابط ایالات متحده و ایران در قرن بیستم

    کتاب «ایالات متحده و ایران» منتشر شد؛زیر سایه مصدق/ تحلیلی از روابط ایالات متحده و ایران در قرن بیستم

    انتشارات ققنوس کتاب «ایالات متحده و ایران» با عنوان فرعی زیر سایه مصدق تالیف جیمز اف.گود و ترجمه مهدی حقیقت‌خواه را منتشر کرد. این کتاب تحلیلی از روابط ایالات متحده و ایران در قرن بیستم، با توجه ویژه به بحران ملی شدن تاسیسات نفتی بریتانیا در نیمه قرن ارائه می‌کند.

  • چاپ کتاب معروف یوست میرلو درباره روان‌شناسی کنترل و ذهن‌کشی

    چاپ کتاب معروف یوست میرلو درباره روان‌شناسی کنترل و ذهن‌کشی

    کتاب «تجاوز به ذهن؛ روان‌شناسی کنترل فکر، ذهن‌کُشی و شستشوی مغزی» نوشته یوست آبراهام موریتس میرلو با ترجمه کیا سلیمانی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

  • تجاوز به ذهن به بازار آمد

    در قالب ۲ کتاب منتشر شدتجاوز به ذهن به بازار آمد

    ترجمه کتاب‌های «تجاوز به ذهن» نوشته یوست آبراهام موریتس میرلو و «فلسفه سیاسی هابز» نوشته لئو اشتراوس منتشر شد.

  • مبارزه‌ای مقابل آینه

    «اخلاق هوش مصنوعی» نوشته: مارک کوکلبرگ ترجمه احسان عارفی‌فر؛ نشر ققنوسمبارزه‌ای مقابل آینه

    لیلا زارعی،

    از زمان ظهور هوش مصنوعی در جهانِ فناوری، امیدها و بیم‌های بسیاری به سراغ بشر آمده است؛ امید به این‌که چنین پدیده‌ای خود می‌تواند پیشرفت‌های تکنولوژی شگرفی را رقم بزند و بیم از آن‌که قدرتی خارج از کنترل انسان بیابد و بر او تسلط پیدا کند

  • ورجه وورجه در غل و زنجیر

    ورجه وورجه در غل و زنجیر

    کتاب «آوای باد» اثری از نویسنده چینی مای جیا با ترجمه فریبا بردبار برای علاقمندان آثار تاریخی سیاسی به بازار نشر آمده است.

  • در ضرورت تفکر مابعدالطبیعی

    در ضرورت تفکر مابعدالطبیعی

    هدف اصلی کولاکوفسکی در کتاب «خوف مابعدالطبیعی» این است که ضرورت تفکر مابعدالطبیعی را برای مخاطبان تبیین سازد

  • رنگین‌کمانی از آدم‌ها

    «جنون اخلاقی»؛ مارگارت اتوود؛ ترجمه منیژه صدیقی؛ نشر ققنوسرنگین‌کمانی از آدم‌ها

    ثریا بیگدلی،

    «زن» همواره عنصر کانونی داستان‌های مارگارت اتوود، نویسنده معاصر کانادایی را ساخته است، اما رویکرد او به این مقوله، طیف وسیع و اشکال بسیار متنوعی داشته است. او گاه زن را در معنای یک جامعه‌ی یکپارچه در نظر گرفته و گاهی بر فردیت او تأکید داشته است.

  • روایتی از حقایق زندگی ماری کوری

    روایتی از حقایق زندگی ماری کوری

    مونترو در کتاب «رنج ندیدن تو»، قصه زندگی، درد و مرگ را روایت می‌کند. این اثر روایت پراحساس صمیمی و مستند است که لذت زیستن لزوم عشق ورزیدن و رازهای مرگ را واکاوی می کند.

  • پاسخ به یک ضرورت

    «از نابهنگامی حیات تا سترون سازی خیال»؛ محمد حسین دلال رحمانی؛ نشر ققنوسپاسخ به یک ضرورت

    حمیدرضا امیدی‌سرور،

    درباره ادبیات داستانی ایران بسیار نوشته شده است، با رویکردهای مختلف، از بررسی‌های جریان‌شناسانه‌ی فرازهای مهم تاریخ ادبیات معاصر تا نقدهای موضوع محور و یا سبک سنگین کردن کارنامه این یا آن نویسنده. اما در این میان، خلأ واکاوی جامعه شناختی ادبیات معاصر ایران از نقطه نظرهای گوناگون،همواره احساس شده است. کتاب «از نابهنگامی حیات تا سترون سازی خیال» در واقع پاسخی‌ای است فکر شده به همین خلأ

  • تروریسم جهانی آمریکا

    «روش جاکارتایی»؛ وینسنت بِوینز؛ ترجمه شهریار خوّاجیان؛ نشر ققنوستروریسم جهانی آمریکا

    دکتر علی غزالی‌فر*،

    جزو جزمیات تاریخ معاصر است که دوران جنگ سرد، در رقابت میان اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحدۀ آمریکا، دوران ظلم و ستم کمونیست‌های شرقی و مقاومت قهرمانانۀ لیبرال‌های غربی بود. و در ستایش این رشادت غربی‌ها حماسه‌ها سروده‌اند. اما این فقط یک جزم تاریخی است.

  • تهدید سرخ!

    «دوره مکارتی»؛ مایرا ایمل؛ ترجمه فاطمه شاداب؛ نشر ققنوستهدید سرخ!

    حمیدرضا امیدی‌سرور،

    در دوران جنگ جهانی دوم آمریکا و شوروی کشورهایی همپیمان دربرابر آلمان نازی بودند، اما پس از پایان جنگ جهانی مدت زمان چندانی طول نکشید که آمریکا دریافت که این کشور نه تنها هم‌پیمان چندان مطمئنی برایش نیست بلکه برعکس با بلندپروازی و فرصت طلبی مشغول وسعت بخشیدن به سرزمین های تحت نفوذ خود در اروپاست

  • سفر پرماجرا

    «ناخدای پانزده ساله»؛ ژول ورن؛ ترجمه مرضیه کردبچه؛ نشر ققنوسسفر پرماجرا

    حمیدرضا امیدی سرور،

    ژول ورن فرزند راستین روزگار خود بود، نویسنده‌ای که تخیل نیرومندش در ساحت داستان ظهور و بروز پیدا می‌کرد. قدرت داستانگویی این امکان را به او می‌داد که تخیل و ایده‌آل هایش را در دل داستانهایی پراز فراز و فرود با بافتی حادثه‌پردازانه ثبت و ضبط کند. داستانهایی که در زمان خود طرفداران بسیاری داشت و هنوز هم طرفدارانش پرشمارند