آیا ویروس جدیدی به ایران آمده؟/ چه باید کرد؟
در حالی که برخی متخصصان از گسترش موج آنفلوآنزا و تکمیل بخشهای ICU بیمارستانهای کشور خبر میدهند و برخی هم میگویند که موج جدید ناشی از افزایش ابتلا به کروناست، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران میگوید مستندی درباره ورود ویروس جدید به کشور نداریم.
کرونای جدید آمده است؟
با توجه به شباهتی که بین انواع ویروسها از جمله کرونا، راینوویروسها، آنفلوآنزا و حتی ویروسهای عامل سرماخوردگی مشاهده میشود، افتراق آنها براساس علائم بالینی دشوار است. به همین دلیل نمیتوان اظهار نظر دقیق و قطعی بر اساس علائم بالینی داشت.
شیوع گسترده ۳ ویروس میان کودکان
مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره وضعیت عفونتهای تنفسی گفت که سه ویروس آنفلوآنزا، رینوویروس و کووید عامل اصلی بسیاری از مراجعات به مراکز درمانی هستند.
کنگره آمریکا: ویروس کرونا منشا آزمایشگاهی داشته است
بر اساس گزارشی که قانونگذاران کنگره آمریکا پس از تحقیقات دو ساله منتشر کردند، به احتمال زیاد ویروس کرونا منشا آزمایشگاهی داشته و در نتیجه نشت منتشر شده است.
وضعیت سویههای جدید کرونا در دنیا و ایران
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه KP.۳ از سوشهای جدید کرونا به حساب میآید، اظهار کرد: اگرچه ابتلا به KP.۳ در کشور گزارش شده اما شدت این سویه زیاد نیست و موارد حاد درباره این سوش گزارش نشده است.
کوید - ۱۹ دوباره جان میگیرد؟
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده از افزایش ۲۳.۵ درصدی مبتلایان کووید-۱۹ از اواسط تیرماه خبر میدهد، شرایطی که از وقوع موج تابستانی عفونتها حکایت دارد. پزشکان توصیه کردهاند در صورت ابتلا به ویروس فرد به مدت ۲۴ ساعت در خانه بماند، ماسک بزند و تماس با دیگران را برای پنج روز دیگر محدود کند.
کمبود آهن عاملی برای ابتلا به کووید طولانی
پژوهشهای جدید کمبود آهن در خون را به عنوان عامل اصلی ابتلا به کووید طولانی شناسایی کرده است.
آمار جهانی کرونا؛ آلمان رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر تازهترین بهروزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید ۱۹)، روز گذشته در کشورهای مختلف در مجموع بیش از ۸۰۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس شناسایی و ۵۶ فوتی گزارش شده است.
هفته ۲۰۸ پاندمی کرونا در ایران + نمودار
بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، آخرین آمار و ارقام کووید ۱۹ در کشور حاکی از آن است که در طی هفته ۲۰۸ این بیماری در ایران، تعداد موارد مثبت بستری ۴۲.۷ % کاهش و تعداد مرگ ۵۰ % کاهش نسبت به هفته قبل ( ۲۰۷ ) داشته است.