عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
یک مطالعه جدید نشان می دهد که از هر پنج مورد تب دنگی یک مورد می تواند با تغییرات آب و هوایی مرتبط باشد و افزایش آتی این ویروس منتقله از طریق پشه اجتناب ناپذیر است.
هشدار در مورد شیوع تب دنگی در کشور/ ۲۲۶ مورد تب دنگی از ابتدای سال تاکنون
سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نسبت به شیوع بیماری تب دنگی در کشور هشدار داد.
حدود ۱۸۴ ابتلای «تب دنگی» تا ۱۸ شهریور/ آخرین وضعیت گسترش پشه آئدس در کشور
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از بیش از ۱۸۴ مورد مبتلای «تب دنگی» در کشور خبر داد و گفت: ۴۲ مورد انتقال محلی ثبتشده که از این تعداد، ۱۱ مورد در «بندر لنگه» استان هرمزگان و ۳۱ مورد در «چابهار» استان سیستانوبلوچستان شناسایی شدهاند.
شیوع سرخک در عراق/ اهمیت واکسیناسیون برای زائران اربعین زیر ۱۵ سال
ایسنا نوشت: مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به شیوع بیماری سرخک در کشور عراق گفت: موثرترین راه مقابله با سرخک، واکسیناسیون به موقع است و لازم است کلیه افراد زیر ۱۵ سال که قصد عزیمت به عراق را دارند به همراه خانواده با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی و با داشتن کارت واکسن از تکمیل بودن واکسیناسیون خود مطمئن شوند.
بارانهای سیلآسا زمینهساز وفور پشه آئدس / اهمیت ترویج خودمراقبتی علیه تب دنگی
مدیر دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت تغییرات اقلیمی و بارانهای سیلآسا را زمینهساز افزایش ناگهانی و وفور پشه آئدس خواند و در عین حال بر لزوم مشارکتهای مردمی جهت کنترل پشه و همچنین اهمیت خودمراقبتی و ترویج آن به منظور مقابله با بیماری تب دنگی تاکید کرد.
مراقب باشید مبتلا نشوید؛ واکسن این بیماری را در کشور نداریم
یک متخصص بیماریهای عفونی با بیان اینکه تزریق واکسن به افرادی که تا کنون دچار این بیماری نشدند توصیه نمیشود، گفت: گرمای هوا بر شیوع بیشتر تب دنگی موثر است ولی برای انتقال تب دنگی هم باید پشه در محیط باشد و هم بیمار وجود داشته باشد.
توصیه هایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب دانگی
با توجه به گزارشهایی از حضور پشه آئدس مهاجم، ناقل بیماریهای خطرناک، در برخی نقاط کشور، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اقدامات پیشگیرانه گستردهای را در سطح استان خوزستان آغاز کرده است.
کاهش ورودیهای مبتلا به تبدنگی به کشور/بارندگیهای پاییز و خطر تراکم مجدد پشه آئدس
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: میزان ورودیهای مبتلا به تب دنگی به کشور کاهش قابل توجهی به نسبت ماههای قبل داشته است و موارد افزایشی که در ۱۰ روز آخر اردیبهشت ماه بود، دیگر تکرار نشد.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:تب دنگی در کشور فراگیر میشود/ نیاز به کیتهای تشخیص سریع داریم
رئیس کمیسیون بهداشت: «ما الان نگران زائرانی هستیم که برای اربعین از عراق به ایران بازمیگردند. نیاز به کیتهای تشخیص سریع داریم. عزیزان عنوان کردند ۱۲۰ هزار کیت در گمرک مانده است. ما با وزارت اقتصاد و دارایی و آقای دکتر رضوانیفر به صورت فوری مکاتبه کردیم و نامه نوشتیم که کیتها را گروکشی نکنند و آنها را ترخیص کنند.
احتمال افزایش پشههای آئدس در فصل پاییز
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که زمانی که بارندگی در اماکنی رخ بدهد که تخم پشهها وجود دارد، جمعیت پشههای آئدس افزایش پیدا میکند، گفت: احتمال افزایش جمعیت پشهها در پی بارش باران در فصل پاییز وجود دارد.
شناسایی ۱۵۱ بیمار قطعی تب دنگی در کشور/ پشه آئدس به تهران نرسیده
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی ۱۵۱ بیمار قطعی تب دنگی در کشور تاکنون خبر داد و گفت: پشه آئدس به استان تهران نرسیده و فقط یک بیمار (مسافر) شناسایی شده است.
توصیههای مراقبت در منزل برای مبتلایان به تب دنگی
ایسنا نوشت: یک متخصص بیماریهای عفونی، توصیههایی برای مراقبت در منزل مبتلایان به تب دنگی ارائه کرد.
۴۰ شهر ایران درگیر "پشه آئدس"/ بقای تخم پشه تا ۱.۵ سال
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان این که هم اکنون ۴۰ شهر ایران درگیر پشه آئدس هستند، گفت: تخم این پشه تا یک سال و نیم میتواند زنده بماند.
تله گذاری برای شناسایی پشه آئدس در پایتخت
نقاطی که در پایانه مسافری پایتخت مستعد تکثیر پشه آئدس است، توسط تله گذاری شناسایی میشود.
"تب دنگی"مثل کرونا همهگیر نمیشود/مردم به شایعات توجه نکنند
رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با بیان اینکه امکان همهگیری بزرگ مانند آنچه در بیماری کرونا تجربه کردیم به هیچ وجه در مورد دانگ مصداق ندارد، گفت: مردم به شایعات و سودجوییها در فضای مجازی توجه نکنند.
تب دنگی؛ این نشانهها را به خاطر بسپارید/ چه کسانی میتوانند واکسن بزنند؟
وزیر بهداشت گفت: «بیماری تب دنگی ممکن است دیر یا زود اپیدمی شود.»
آنچه باید از از پشه آئدس و بیماری تب دنگی بدانیم/ راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب دنگی
پشه «آئدس» معروف به ببر آسیایی، یکی از پشههای رایج در مناطق استوایی جهان است، به ویژه در مناطق آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی و سایر کشورهای این منطقه است. این پشه به عنوان یک ناقل بیماریهای خطرناک و کشنده شناخته شده است.
۱۲۸ کشور درگیر تب دانگی / حدود ۸۰ درصد مبتلایان، بیعلامت
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از ابتلای ۴۰۰ میلیون نفر در سال به تب دانگی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۲۸ کشور درگیر این بیماری شدهاند که نسبت به سال ۱۹۶۰ با درگیری ۱۰ کشور، آمار چشمگیری است.
تب استخوان شکن از علائم «تب دانگی» / صید پشه آئدس در ۴ استان کشور
کارشناس اداره کنترل بیماریهای منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت کنترل پشه آئدس به منظور مقابله با بیماری «تب دانگی»، درعین حال تب استخوانشکن را از علایم مهم این بیماری برشمرد و فعالیت نظام مراقبت حشرهشناسی کشور برای صید این پشه را تشریح کرد.
گزارشی از شیوع "تب دنگی" در تهران نداریم
متخصص بیماریهای عفونی با بیان این که تب دنگی انتقال فرد به فرد ندارد، گفت: گزارشی از شیوع بیماری دنگی در تهران وجود ندارد.