در دفاع از میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۳
سامان مهراد، گروه سیاسی الف،مراسم امتداد حماسه حضور
مراسم امتداد حماسه حضور، شامگاه شنبه ( ۱۶ تیر ۱۴۰۳) با حضور «سعید جلیلی» در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد.
انتخاب میان دو نوع نگاه
مسعود رضائی،شوک سنگین نظرسنجیها!
گروه سیاسی الف،تفاوت فاحش سنجشهای انتخاباتی با نتایج ثبتشده در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اخیر شوک بزرگی بود که کیفیت نظرسنجیها و اعتبار مراکز افکارسنجی را زیر سوال برد.
دستکاری در نظرسنجیهای انتخاباتی/ ۴ نفر احضار شدند
رییس پلیس فتا تهران بزرگ از احضار ۴ نفر به دلیل دستکاری در نظرسنجیهای انتخاباتی خبرداد.
تازهترین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا منتشر شد
همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، نظرسنجیهای رسمی نیز در حال آمادهسازی است و ایسپا آخرین نظرسنجی خود را منتشر کرد.
سنتشکنی در این انتخابات ضروری است
سامان مهراد، گروه سیاسی الف،یک صندلی و این همه خواهان در غرب مدعی دموکراسی هم از این خبرها نیست!
گروه سیاسی الف،با توجه به ثبت نام ۸۰ نفر جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، بسیاری این سوال را مطرح می کنند که چرا برای یک کرسی مهم نظیر ریاست جمهوری در ایران، این تعداد از افراد باید خود را صاحب صلاحیت بدانند؟ آیا در کشورهای باسابقه سیاسی مدرن نیز چنین سهل گیری هایی قابل مشاهده است؟!