ماجرای خون دماغ شدن گلر استقلال حین گرم کردن پیش از دیدار با تراکتور

  4050716071

حبیب فرعباسی پس از پشت سر گذاشتن چند اتفاق غیرمنتظره، سرانجام در ترکیب اصلی استقلال برابر تراکتور قرار گرفت و مسابقه را بدون مشکل آغاز کرد.

ماجرای خون دماغ شدن گلر استقلال حین گرم کردن پیش از دیدار با تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، حبیب فرعباسی پیش از آغاز دیدار حساس تراکتور و استقلال، هنگام گرم کردن دچار خون‌دماغ شد تا بار دیگر نگرانی کوتاهی درباره وضعیت دروازه‌بان آبی‌ها ایجاد شود. اعضای کادر پزشکی استقلال بلافاصله شرایط او را بررسی کردند و فرعباسی پس از رسیدگی‌های لازم توانست برنامه گرم کردن خود را ادامه دهد.

اتفاقات عجیب در روزهای اخیر برای فرعباسی یکی پس از دیگری رخ داده است. او در جریان دیدار آسیایی استقلال مقابل السد آسیب دید و در ابتدا نگرانی‌هایی درباره مدت دوری‌اش از میادین وجود داشت، اما تلاش کادر پزشکی نتیجه داد و این دروازه‌بان خیلی زود به تمرینات گروهی بازگشت تا برای مسابقه دشوار تبریز آماده شود.

دو روز پیش از بازی نیز خبری درباره مصدومیت دوباره فرعباسی در تمرین استقلال منتشر شد و حضور او برابر تراکتور را در هاله‌ای از ابهام قرار داد. این خبر خیلی زود تکذیب شد و مشخص شد گلر آبی‌ها مشکلی برای همراهی تیم ندارد. با این حال، خون‌دماغ شدن او هنگام گرم کردن، آخرین اتفاق غیرمنتظره پیش از شروع مسابقه بود. 
این مشکل مانعی برای حضور فرعباسی در زمین ایجاد نکرد و او از ابتدا درون دروازه استقلال ایستاد. گلر آبی‌ها در نهایت از تمام نگرانی‌های روزهای گذشته عبور کرد و حالا در یکی از سخت‌ترین مسابقات فصل، مقابل خط حمله قدرتمند تراکتور مأموریت مهمی برای حفاظت از دروازه تیمش دارد.

فرعباسی که در این فصل یکی از مهره‌های مورد اعتماد سهراب بختیاری‌زاده بوده، امیدوار است با مهار مهاجمانی مانند شهریار مغانلو و امیرحسین حسین‌زاده، یک کلین‌شیت ارزشمند دیگر ثبت کند. مسابقه آغاز شده و وضعیت جسمانی او نیز کاملا عادی است تا نگرانی کادر فنی و هواداران استقلال برطرف شود.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین