تهدید دبیر در مورد ویزای آمریکا کارساز شد

  4050714066

ویزای همه تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی اعزامی به مسابقات جهانی لاس‌وگاس صادر شد.

تهدید دبیر در مورد ویزای آمریکا کارساز شد

به گزارش فارس، فدراسیون کشتی اعلام کرد که آمریکا ویزای 37 نفر از کشتی‌گیران مربیان، داوران، فیزیوتراپ، ماساژور و همراهان را برای حضور تیم ملی امید در مسابقات جهانی کشتی آزاد و فرنگی امیدهای جهان صادر کرده.
پیش‌تر دبیر، رئیس فدراسیون گفته بود: اگر حتی یک نفر از اعضای تیم، به‌ویژه کشتی‌گیران، ویزا نداشته باشد، قطعاً تیم را اعزام نمی‌کنیم.
حالا خبر رسیده فدراسیون که رایزنی زیادی با اتحادیه جهانی و فدراسیون کشتی آمریکا داشت برای ۳۸ نفر از کشتی‌گیران، مربیان، داوران، فیزیوتراپ، ماساژور و ... درخواست ویزا داشت که به جز یک نفر کمک مربی که مدارک ناقص بود، ویزای همه صادر شده. اعلام شده آمریکا تلاش می‌کند تا ۴۸ ساعت آینده ویزای این کمک مربی را هم صادر کند. 

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین