امام نور چه می‌گوید؟

محمدکاظم انبارلویی،   4050710074 ۰ نظر، ۳ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
امام نور چه می‌گوید؟

۱.مروری بر پیام‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه‌ای نشان می‌دهد، مهم‌ترین دغدغه معظم له حفظ صفوف فشرده مردم در برابر هجوم تجاوزکارانه اشرار عالم به سرکردگی آمریکاست. سرخط این رهنمودها را اگر کسی گوش شنوا داشته باشد و پیام‌های رهبری را دنبال کرده باشد، می‌تواند در ذهن خود مرور کند.
_اختلافات غیرموجه حتی موجه را به تنازع و تفرقه تبدیل نکنید.
_قاطعانه اعلام می‌کنم هر آنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است.
_هرگونه دوگانه سازی موهوم و هر سخن ناامیدکننده و تضعیف‌کننده انگیزه‌های ملی و عمومی ممنوع است.
_نقد نباید موجب ظلم به کسی شود. نقد نباید علامت ضعف به دشمن بدهد. نقد نباید موجب شکستن وحدت و انسجام ملی شود.
_ابزار دشمن، کاشت بذر تردید، یأس، ترس، بدگمانی و اختلاف است. راه‌حل مقابله با آن، ایستادگی، روشن‌بینی، حفظ وحدت و انسجام و اعتماد متقابل و هم‌صدایی نکردن با دشمن است.
 _هر اقدامی که موجب بدبینی و سرخوردگی آحاد مردم شود، نوعی کمک به دشمن است.
_و بالاخره رهبر شهید و رهبر رشید بارها بر اعتماد بر مسئولان نظام به‌ویژه رؤسای قوا و تأکید بر دلسوز بودن و صادق بودن رئیس‌جمهور تأکید کرده‌اند.
۲.مشی دشمن به‌طور اَعم و جریان نفاق در داخل، باند جاسوسی بهاییان و یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی که مأمور به جنگ شناختی و جنگ روانی علیه ملت هستند، روی چند امر و دستور کاری همواره طی نیم‌قرن اخیر متمرکز بوده‌اند:
 _نگذارید صدای رهبری در داخل شنیده شود.
 _نگذارید صدای رهبری صدرنشین باشد، آن را با صدای متفاوت به حاشیه برانید.
_اگر صدای رهبری شنیده شد، نگذارید به گفتمان تبدیل شود و جامه نظریه بپوشد.
_اگر صدای رهبری جامه نظریه پوشید، آن را دچار بدفهمی، کج‌فهمی و تحریف کنید.
_حرف رهبری باید مورد نقادی و عیب‌جویی قرار گیرد و بر اساس آن شبه سازی شود.
_توفیقات رهبری و نظام را کم و ناکامی‌ها را برجسته کنید.
۳.اگرریخت‌شناسی پیام‌های دشمن که در رسانه‌های اهریمنی و امپریالیستی دسته‌بندی شود، عمدتا همان است که در بند ۲ به آن اشارت رفت.
خب از دشمن انتظاری غیرازاین نیست، اما پیام احزاب، گروه‌ها، رجال سیاسی و مذهبی و ... را می‌توان رصد کرد، دید آیا ردپایی از نادیده گرفتن پیام‌های امام "نور" و اعتنا به پیام‌های امام "نار" دیده می‌شود؟!
آنچه در ذهن مردم ما در زمان جنگ تحمیلی و حیات امام نشسته است، آن است که جریان نهضت آزادی و جبهه ملی به بهانه لایحه قصاص می‌خواستند غائله‌ای برپا کنند که با پیام امام (ره) مردم به خیابان‌ها ریختند و با فریاد "ملی‌ها کوشند، تو سوراخ موش‌اند" توطئه را خنثی کردند.
دومین غائله موضوع کوی دانشگاه به بهانه بستن روزنامه سلام بود که فاجعه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ را رقم زد و مردم با هوشیاری اولین نبرد نرم دشمن صهیونیستی را به شکست رساندند.
سومین توطئه در جریان انتخابات سال ۱۳۸۸ صورت گرفت که باند تبهکار موسوی و کروبی معرکه‌گردان آن بودند.
چهارمین شرارت در جریان مرگ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ صورت گرفت. پنجمین تبهکاری سیاسی همین سال گذشته در ۱۸ دی ماه، که سنگین‌ترین مانور براندازی از سوی دشمن بود که با خفت و خواری دشمن، تیر آن‌ها به سنگ خوردند.
امروز دشمن دنبال شکاف در داخل و حمله از خارج است. باید دید چه کسانی نامزد این مأموریت خائنانه هستند که با وجود رهنمودهای صریح و روشن امام سید مجتبی خامنه‌ای پای در راه عملیاتی کردن نقشه‌های شوم دشمن گذاشتند.
یک جماعتی که سابقه تبهکاری‌های آن‌ها ازآنجا شروع شد که در روز ۲۲بهمن، روز اتحاد و همبستگی ایرانیان در شهر مقدس قم با پرتاب مهر به سروصورت رئیس مجلس -شهید علی لاریجانی- مراسم را به هم زدند، امروز چند کار بزرگ را نمایندگی می‌کنند:
الف_فحاشی و هتاکی به مسئولان نظام
ب_کاشتن تخم بی‌اعتمادی به دولت و حاکمیت
ج_نادیده گرفتن قانون و به حاشیه راندن رهنمودهای رهبری
د_دادن علامت ضعف به دشمن برای تمهید حمله سوم آمریکا به ایران
برای دور شدن از این پرتگاه کافی است به رهنمودهای امام "نور" عمل کنیم و از راهبرد خائنانه و فریبکارانه امام "نار" فاصله بگیریم.
این‌طرف امام سید مجتبی خامنه‌ای مقتدرانه ایستاده و قدرت اول جهان را بر اساس محاسبات الهی نمایندگی می‌کند و آن‌طرف‌ ترامپ به‌عنوان نماینده‌ی اشرار جهانی رجزخوانی می‌کند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین