امام جمعه اردبیل: از این به بعد قیمت نفت را ایران تعیین خواهد کرد

  4050620074 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل در توئیتی نوشت: از این به بعد قیمت نفت را ایران تعیین خواهد کرد و این قدرتی بالاتر از بمب اتمی است.

 

به گزارش ایرنا، در توئیت آیت الله سید حسن عاملی که عصر جمعه منتشر شد، آمده است؛

باب المندب و تنگه هرمز قبل از حمله آمریکا هر دو باز و در خدمت اقتصاد جهان بود؛ حمله ترامپ هر دو را بست و حالا از این به بعد قیمت نفت را ایران تعیین خواهد کرد. قدرتی بالاتر از بمب اتمی این است. دستاورد ترامپ!

امام جمعه اردبیل: از این به بعد قیمت نفت را ایران تعیین خواهد کرد
توئیت امام جمعه اردبیل

به گزارش ایرنا، قیمت معاملات آتی نفت خام برنت در جریان معاملات شبانه با جهشی نزدیک به ۶ درصد به ۱۰۹.۹۷ دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح آن در چهار ماه گذشته محسوب می‌شود.

خبرگزاری فرانسه روز جمعه گزارش داد که در پی تبادل حملات میان ایالات متحده و ایران در حوالی تنگه هرمز، قیمت نفت خام طی هفته گذشته بیش از ۳۰ درصد جهش داشته است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین