روزنامه اصولگرا: ادعای حسین مرعشی در باره مناسب نبودن روابط تهران-پکن را حتی امریکاییها مطرح نکردند  

  4050612046

هجمه مرعشی به مناسبات با چین در فضایی است که طرفین به‌تازگی با روی میز گذاشتن برنامه ۲۵ساله همکاری‌های مشترک، تقویت راهبردی روابط را هدف‌گذاری کرده‌اند. پیرو آن انتخاب شهید علی لاریجانی و سپس محمدباقر قالیباف به عنوان نماینده ویژه ایران در امور چین، مُهر تأییدی بر این موضوع بود.

روزنامه قدس نوشت: این روابط ویژه سیاسی، نظامی، اقتصادی، امنیتی و... در مقطع اخیر، اگرچه ممکن است در فضای رسانه‌ای چندان بازتاب نداشته باشد ولی به سبب ملاحظات روشن و وجود دشمن مشترکی به نام آمریکا در دو پایتخت بسیار مهم ارزیابی می‌شود.

با این دید، رسالت کنونی بر دوش طیف‌ها و جریان‌ها، مهیا کردن فضای مثبت در تقویت مناسبات با کشورهای دوست و پرهیز از حاشیه‌سازی بیجاست. همان گونه که در بیانیه دفتر نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور چین آمده، روابط خارجی کشور و منافع ملی، عرصه رقابت‌ها و منازعات جناحی و رسانه‌ای نیست و صیانت از آن، مسئولیتی مشترک است.

بنابراین از رسانه‌ها، فعالان سیاسی و صاحب‌نظران انتظار می‌رود در انتشار مطالب مرتبط با روابط خارجی کشور، به‌ویژه مناسبات با شریکان مهم بین‌المللی، دقت لازم را به عمل آورده و از انتشار اخبار، برداشت‌ها و گمانه‌زنی‌های تأیید نشده که می‌تواند بر منافع ملی تأثیرگذار باشد، خودداری کنند.

 جالب آنکه ادعای حسین مرعشی در حالی است که چنین مسئله‌ای را حتی بازوهای عملیات روانی آمریکایی هم منتشر نکرده‌اند اما او در حساس‌ترین زمان، با آدرس و گرای غلط دادن، عملاً به بازی در زمین دشمن پرداخته است. باید یادآور شد، مسئله‌ سوگیری افراد سیاسی نیست، اما مراقبت لازم است تا ابزار جنگ روانی دشمن نشویم.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین