گزینه‌های روی میز آمریکا، حالا نوبت چین شد؛ با ایران رابطه نداشته باش!

  4050609029 ۵ نظر، ۸ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که ایالات متحده برای همه انواع تحریم‌ها علیه چین به دلیل همکاری پکن با ایران آماده است.

گزینه‌های روی میز آمریکا، حالا نوبت چین شد؛ با ایران رابطه نداشته باش!

به گزارش باشگاه خبرنگاران،  اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که ایالات متحده برای همه انواع تحریم‌ها علیه چین به دلیل همکاری پکن با ایران آماده است.

بسنت به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که در نشست وزیران دارایی و روسای بانک‌های مرکزی گروه ۲۰ در اشویل، کارولینای شمالی با همتایان چینی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد تا به آنها اعلام کند که "همه گزینه‌ها در مورد تحریم پکن روی میز است".

او همچنین در مصاحبه‌ای با رویترز مدعی شد که دولت آمریکا قصد دارد هر هفته تحریم‌های جدیدی را علیه نهادهای مختلفی که با ایران همکاری می‌کنند، اعمال کند تا فشار بیشتری بر تهران وارد کند.

او با اشاره به محدودیت‌های آمریکا گفت: شما هر هفته شاهد موارد بیشتری از این تحریم‌ها خواهید بود. ما با بانک‌ها شروع می‌کنیم و به بانک‌ها می‌گوییم که داشتن پول ایران و کمک به ایران نباید انجام شود.

در ۲۴ آگوست، بسنت اعلام کرد که واشنگتن قصد دارد تحریم‌های خود علیه ایران را به طور قابل توجهی تشدید کند و هدف آن مسدود کردن کامل منابع درآمدی تهران است. او گفت که ایالات متحده آماده است تا تحریم‌های ثانویه را بر هر کشوری که از رعایت اقدامات محدودکننده جدید ضد ایرانی خودداری کند، اعمال کند. او چنین کشور‌هایی را به محرومیت از دسترسی به دلار تهدید کرد. با این حال، وقتی از او پرسیده شد که چرا واشنگتن اقدام فوری علیه شرکای تجاری ایران انجام نمی‌دهد، اذعان کرد که امیدوار است از رویارویی جلوگیری کند زیرا نمی‌خواهد سیستم مالی جهانی را منفجر کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۳۷۰۳۳۱۱:۳۷:۴۲ ۱۴۰۵/۶/۹
تحریم چین نرخ تورم در آمریکا را نجومی بالا خواهد برد و این برای اقتصاد آمریکا ،جمهوریخواهان و ترامپ فاجعه است
ناشناس۴۲۳۷۰۵۱۱۲:۳۴:۰۹ ۱۴۰۵/۶/۹
برای حل مشکلات کشور و منطقه،حکومت اسلامی باید دست از جنگ افروزی و جهانگرایی بردارد و اهداف هیتلر پلید را دنبال نکند. بانکهای غارت شده توسط باند جنایتکار احمدینژاد چاره ای جز چاپ پول یا تعریف ارقام بدون پشتوانه ندارند. با انهدام نفتکش، مقدار زیادی نفت را هدر دادید و محیط زست را الوده و حیات ابزیان را بخطر انداختید و اسمش را تخلف گذاشتید! سیل جمعیت جاهل و جوگیر شرکت کننده در رسوم عبادی مانند نمازهای جمعه و حج یا پیاده روی اربعین، اب به اسیاب قدرت استحمارگران دینی می ریزد. در تنازع طیف گسترده تفکرات اسلامی که هرکس با تفسیر به رای، خود را بر حق و دیگران باطل میداند، از حسنیسم صلح طلب که تعامل با دگراندیشان را مجاز، تا حسینیسم جنگ افروز و سلطه جو که دگراندیشی را گمراهی مستحق مرگ میداند، برنده میدان، حسینیان مزاحم و مهاجم و خونریز هستند. علی فردی تندرو و خشن و خونریز و سلطه طلب بود، و نظراتش را بر پیامبر تحمیل میکرد و ماجرای غدیر به خواست وی رقم خورد اگر علی مهم بود باید نامی از وی در قران می امد درحالیکه نام اسیه کنیز فرعون امده. هیچ دینی اهداف سلطه جویانه جهانی ندارد بجز اسلام بی منطق و مزاحم و مهاجم شیعی که تا محو تمامی ادیان و عقاید به هر شیوه و قیمت ممکن، از پای نمی نشیند لذا مذهب فریبکار و خونریز و سلطه جوی شیعه، بشدت غیرقابل اعتماد و خطرناک است که در زمان ضعف مظلوم نمایی میکند و در قدرت، بیرحمی و ظلم و جنایت را به حد جنون میرساند. حکومت اسلامی ایران افشاگر حقایق بسیار تلخ اسلام است و جهان خفته در خواب خوشبینی و امید بیهوده به تحقق مدینه فاضله را بیدار کرد. حکومت واپسگرا و دروغ بنیان و فریبکار و مهاجم و غاصب و غارتگر و خونریز اسلامی درحالی بی حجابی را توهین به خود میداند که وجودش توهین به تمامی بشریت در عصر علم و تمدن است. حکومت اسلامی با ماهیت مخرب، با جعل و تحریف حقایق و تظاهر و جلوه های کاذب چند وجهی، خود را مردمی و علمی و مترقی جلوه میدهد حال انکه تروریسم، انعکاس ماهیت اسلام ناب شیعی، و مهر ابطال بدون نیاز به تحقیق و تامل انست. عمر و عثمان را یاران علی ترور کردند. نامه ای که پیامبر به خسرو پرویز فرستاد، نه دعوتنامه بلکه تسلیم نامه بود و درصورت پذیرفتن، از مسلمانی جز اسارت و پرداخت باج و خراج، حاصلی برای ایرانیان نمی داشت. نپذیرفتن دعوت آمرانه بدون دلایل منطقی، حق هر فرد عاقل و ازاد است. با عنوان شهید، مرگها را مقبول و مفتخر جلوه میدهند درحالیکه وضع انها با دیگر اموات تفاوت ندارد.
ناشناس۴۲۳۷۰۷۳۱۳:۵۶:۲۷ ۱۴۰۵/۶/۹
در حالی که ما نشسته ایم تا اگر امریکا یک جایی را هدف قرار داد پاسخ او را بدهیم ، امریکا بسیار فعالانه برای شکست دادن ایران در همه زمینه ها مشغول است . اکنون که با قرار داد نفتی ونزوئلا ، خیال امریکا از بازار نفت و ذخایر استراتژیک خودش راحت شده مطمئن باشید در همه زمینه ها تهاجمی تر عمل میکند و هر اقدامی هم در توانش باشد در خصوص چینی ها انجام خواهد داد ولو اینکه بتواند یک روزنه از هزار روزنه را بر ایران ببندد ، تلاش خود را خواهد کرد ( ضمن اینکه همین تهدید ها باعث خواهد شد چینی ها هم با ما دولا پهنا حساب کنند و هر چیزی را یا گران تر بدهند یا برای بعضی چیزهایی که نمیخواهند بدهند ، فشار امریکا را بهانه کنند . همانطور که تا حالا چند میلیارد دلار پول نفت ایران را بلوکه کرده اند به بهانه تحریم های امریکا ) . و البته مطمئن باشید کشورهای ضعیف را از این به بعد چند برابر تحت فشار قرار خواهد داد . قرارداد نفتی ونزوئلا را دست کم نگیرید . مسئولان اگر جنگ را جدی نگیرند و همچنان معطل اجرای تفاهم نامه باشند روزهای سخت تر در پیش خواهد بود .
ناشناس۴۲۳۷۱۶۲۲۲:۳۳:۵۷ ۱۴۰۵/۶/۹
وابستگی اقتصاد ایران به دلار آمریکا واقعا شرمندگی است مسئولان اگر راست میگویند این ارتباط شوم را قطع کنند و در معاملات دلار را از مبادلات ارزی قطع کنند
ناشناس۴۲۳۷۱۷۶۲۳:۳۱:۰۲ ۱۴۰۵/۶/۹
در حد حرف است ،با اینکار خودش را منزوی تر از قبل میکند و نابودی و افول خودش را سریعتر میکند،برای همین میترسد.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین