ویتکاف و کوشنر «ممکن است» به مسکو بروند

  4050518025

یک منبع روسی به خبرگزاری دولتی «تاس» گفت که نمایندگان ویژه رئیس‌جمهور آمریکا احتمالا هفته آینده به روسیه و اوکراین سفر می‌کنند.

ویتکاف و کوشنر «ممکن است» به مسکو بروند

خبرگزاری فارس؛ در حالی که جنگ روسیه و اوکراین شدت گرفته، رسانه روس از احتمال سفر استیو ویتکاف و جرد کوشنر به کی‌یف و مسکو خبر داد.

یک منبع به خبرگزاری تاس گفت که سفر نمایندگان ویژه دونالد ترامپ به پایتخت‌های اوکراین و روسیه «ممکن است ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده انجام شود.»

این خبر در شرایطی منتشر شده که طی روزهای اخیر برخی رسانه‌های غربی گزارش دادند که ویتکاف و کوشنر ممکن است در آینده نزدیک به کی‌یف سفر کنند.

این سفر احتمالی، نشانه تلاش مجدد دو نماینده اصلی ترامپ در مذاکرات روسیه و اوکراین پس از توقف مذاکرات قبلی خواهد بود. ویتکاف و کوشنر چندین بار با ولادیمیر پوتین در مسکو دیدار کرده‌اند اما هنوز از کی‌یف بازدید نکرده‌اند.

آخرین دور مذاکرات سه جانبه آمریکا، اوکراین و روسیه در اواسط فوریه در ژنو برگزار شد. جلسه بعدی که قرار بود اواخر همان ماه برگزار شود، کمی قبل از شروع جنگ تحمیلی علیه ایران به تعویق افتاد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین