تکاپوی پنتاگون برای جبران کمبود تسلیحات

  4050518004

در پی کاهش شدید ذخایر مهمات آمریکا در جنگ علیه ایران، پنتاگون به صنایع نظامی آمریکا حداکثر ۲۱ روز فرصت داده است برنامه‌های خود را برای افزایش فوری تولید و تحویل تسلیحات ارائه کنند؛ درخواستی که شامل موشک‌های پدافندی و مهماتی می‌شود که موجودی آنها به سطح بحرانی رسیده است.

تکاپوی پنتاگون برای جبران کمبود تسلیحات

به گزارش ایسنا، «استیو فاینبرگ» معاون وزیر جنگ آمریکا در یادداشتی خطاب به مدیران صنایع نظامی این کشور خواستار ارائه برنامه‌ای طی حداکثر ۲۱ روز برای «افزایش چشمگیر سرعت تحویل و تولید قابلیت‌های حیاتی» شده است.
او نوشت: «چرخه‌های توسعه چندساله قابل قبول نیست. باید همین حالا برنامه‌های خود را به‌شدت تسریع و ظرفیت تولید را گسترش دهیم.»
واشنگتن‌پست نوشت کمبود تسلیحات در ماه‌های اخیر به یکی از موضوعات تنش‌زا میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و وزارت جنگ تبدیل شده است. با وجود این ضرب‌الاجال، ترامپ مدعی شده آمریکا «مقادیر عظیمی» مهمات دارد و تولیدات جدید نیز در حال ارسال است!
بر اساس این گزارش، تنها در ماه نخست جنگ با ایران، آمریکا بیش از ۸۵۰ موشک کروز تاماهاوک، بیش از ۱۰۰۰ موشک رهگیر پاتریوت و تاد و بیش از ۱۳۰۰ موشک بالستیک تاکتیکی مصرف کرده است.
تحلیلی از «مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی» نشان می‌دهد ذخیره جهانی موشک‌های پاتریوت آمریکا که پیش از جنگ حدود ۲۲۰۰ فروند بود، تا هفته گذشته به کمتر از ۸۲۷ فروند کاهش یافته و موجودی تاد نیز از ۴۵۲ به کمتر از ۲۷۸ فروند رسیده است.
واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داده بود کاهش ذخایر مهمات و سامانه‌های دفاعی، خطر برای نظامیان آمریکایی را افزایش داده و کاخ سفید را وادار کرده از تشدید برخی حملات علیه ایران عقب‌نشینی کند.
فاینبرگ در یادداشت خود از شرکت‌های تسلیحاتی خواسته علاوه بر ارائه سریع‌ترین برنامه ممکن برای تحویل سفارش‌ها، سرمایه‌گذاری مشخص برای توسعه کارخانه‌ها و افزایش ظرفیت تولید پیشنهاد دهند و آمادگی خود را برای مشارکت مالی در این برنامه نشان دهند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین