فشار و درخواست کشورهای منطقه ترامپ را به عقب نشینی وادار کرد

  4050511011 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
فشار و درخواست کشورهای منطقه ترامپ را به عقب نشینی وادار کرد

 

در حالیکه آمریکا اعلام کرده بود عملیات شدیدی در حمله به زیر ساخت های ایران انجام خواهد داد ،ترامپ در آخرین توییت خود نوشت به درخواست کشورهای منطقه از این موضوع منصرف شده و باید همه تلاش کنند تا توافق بر سر بازگشایی تنگه هرمز و مسایل هسته ای هر چه زودتر انجام پذیرد .

گفتنی است استراتژی جنگی ایران و پاسخهای پیشدستانه نظامی توانسته دشمن را در این مرحله به عقب نشینی وادار کند.

آمریکا باید این موضوع را فهمیده باشد که هیچ عملیات نظامی نمی‌تواند بر سرنوشت تنگه هرمز که طبق توافق اولیه باید "با مدیریت ایرانی "انجام شود تاثیر گذار باشد .

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین